Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To čo je toto?
    • nějaká 3D mlátička
  • Hnisavec
    Dúfam, že zase bude najaká ubulená petícia za aspoň rozjeb..ný nehrateľný PC port ako to bolo pri Dark Souls, PC hrdinovia....ale nedivím sa, pri pohľade na zoznam PC exkluzivít je to ako hľadať ihlu v kôpke lacného hnoja, aj ja by som plakal nemôcť hrať GTA V a Bloodborne
    • snorgrind
      No pokud vim tak pc port dark souls je identickej s verzi na konzoli takze se da rict ze rozjeb..ny a nehratelny neni, jen pc hraci ocekavali vic. A ja se ani nedivim kdyz napr. i ps2 emul umi zmenit rozliseni a pridat nejaky to AA a AF. Da se rict ze pc port dark souls je jak kdyby to clovek pustil na spatnym emulatoru, neznamena to ale ze nedostal neco horsiho nez to co je na konzolich.
      • Hanzales
        I když to vezmu globálněji, tak pokud už vyšel nějaký zmršený port, komunita si to vždycky dříve, či později doladila, tedy pokud hra jako taková za to stála. I ten Deus Ex 2, jež byla v podstatě první hra která přitáhla na PC velké fonty, rozplizlé textury a degradovanou hratelnost si komunita (krom té hratelnosti) doladila. GTA4 jsem si koupil i s datáčem na Steamu pak za 150,- a i s modama běželo naprosto bez problémů s dohledností na max ;o) Dark Souls si taky opravila komunita, výsledek mnohem koukatelnější a s gamepadem na telce mnohem lepší zážitek.
        Takové GTA5 jsem 2x dohrál na PS3, ale taky se těším na PC verzi, připojím gamepad, telku a zahraju potřetí se vším luxusem. Počkám až cena klesne pod 900/800 a jdu do toho (aspoň bude mezi tím posledním dohráním pauza) No nic, jmenujte další zmršené porty, já znám víc spíše už jen ty, kdy to na PC bylo naopak vylepšeno (rozlišení, dohled, textury, interface) Namátkou: Mass Efect série, Codemasters tituly, Dead Space série, Batman série, Alan Wake, DeusEx:HR, Metro série, Hitman Absolution, TombRaider, Mirrors Edge a asi by se dalo i pokračovat ;o)
        PS: tady čtu pořád lolko, wowko, dota, zvláštní, že jsem z toho nic nehrál (tyhle hry mně nikdy nebraly), přesto se dobrovolně řadím ke gumákům gumákovitým (tzn. upřednostňuji na hraní PC)
    • Sice nemém vysoké mínění o pc-gumácíh, ale sepisovat petici na hru, kterou dotuje japonské Sony, no uvidíme, kam až ten jejich gumismus zajde..
      • Hanzales
        Hnisavec, haha... Vy dva si pořiďte boxovací pytel, nebo nějaké jiné zařízení pro upouštění páry ;o) Intenzita vašeho snažení v těchto diskuzích za posledních pár měsíců je naprosto šílená. Buď jste fakt ten placený případ, nebo vám z Veskoslava skutečně ruplo v bedně, nebo se fakt tak strašně nudíte, že pod rouškou neškodné anonymity testujete reakce lidí (musí se vám nechat, že mnohdy vychytrale) a pokládáte to za naprosto skvělou zábavu. Teď nevím, co je nejsmutnější, každopádně to vypadá, že buď nemáte co hrát (za předpokladu, že v životě nic jiného nemáte) a nebo potřebujete bůh ví proč pořád něco nějak ventilovat. Jestli jsem nabyl poslední dobou pocit, že tu někdo brečí, tak je to s určitostí hlavně zdejší troll-gang elita ;o)
        • safra, konečně někdo, kdo mi udělal přesnou duševní analýzu, vráž sem číslo konta, za to si zasloužíš odměnu...
      • Hnisavec
        nikdy nepodceňuj tuposť PC scény,,,,keď ich státisíce sú ochotných pozerať na zápasy LoLka tak je možné všetko
        • HNISAVEC islam na tebe ty nulo. Co za chudacka muis byt, kdyz vsechny hazis do jednoho pytle podle toho jestli hrajou na pc. Achjo ale neboj za deset let (se stestim) prijdes na to o cem to je :)
        • *1* tak tak...
  • tomocz
    A jéje, konzolový masturbátoři si zase klikaj plusy :D
    • kennyB
      Alespoň u správného článku, což se o těch dalších říct nedá...
    • Hnisavec
      nesmrď tu a pošli radšej dopredu peniaze na Kick"mastodonti robia lacné béčka" starteri, aby si mal čo hrať vôbec....
      • jasnej disk pro tebe chlapče
  • Zajímalo by mě kolik takových her ještě vyjde než na to všichni začnou nadávat třeba jako AC nebo Far Cry. Toto mě přijde jako přeskinovany Ds jako to bylo třeba u zmiňované hry Far Cry 4.
    • Hnisavec
      FC4 je až jedno pokračovanie FC3 v úplne inom prostredí s vymakanou hratelnosťou...strašné dačo...kam sa to hrabe na PC exkluzivitu Starcraft2, kde jeden diel rozdelili na 3 časti vydávaných 10 rokov....a 25 datadiskov WoWka
    • tomocz
      Připrav se na tunu mínusů od zdejších Souls fanboys :D
  • Tak tohle jsem nějak propásnul, ale vypadá to suprově!!! *14*
  • Evil
    Zabanujte už někdo duo hnisavec-haha, hnijou v každé diskuzi.
    • Veskoslav na nás vytáhl s multi-acc. Super, jsem rád, že s kolegou Hnisavcem děláme naší práci dobře. Váš pláč, naše štěstí.
      • Evil
        reta*d co na to říct *7*
  • kennyB
    Jedno je jisté, konzolisti budou u téhle hry rádi trpět vším, co zde na hru bylo napliváno *3*
  • to je nejatmosferičtější hra, co jsem viděl a to jsem si myslel, že Demon Souls a Dark Souls nemůžou být překonané. Když to srovnám s PC-exluzitiou Divinity: Original Sin, chce se mi nahlas smát.
    • Až někdy konzolovky doženou atmosféru starýho dobrýho S.T.A.L.K.E.R.a, tak mi dej vědět *15* *15*
      • Víš co je vtipný?

S.T.A.L.K.E.R.a si můžeš zahrá i na konzoli :)
        • No nekecej ty srandisto a kterýho? *15* *15* *15* *15*
          • Metro 2033 je zabavna verzia Stalkera
            • Tak ty náš pasáčku ovcí, METRO a S.T.A.L.K.E.R, jsou dva naprosto rozdílné světy, jak co se týče her, tak i jejich předloh, ale hrej toho osla dál, jde ti to dobře *15* *15* *15* *15*
      • Hnisavec
        bugmi, prázdnotou sveta a nudou cestovania po pustej krajine to nemá šancu tak skoro dohnať žiadna hra....najviac prehypovaná strieĺačka, kde Akčko čo vydrží 20 rokov v púšti zasekáva po 3 výstreľoch....
        • Já si nevšim, že by jak v SoCh, tak i CS a CoP byly prázdné krajiny :) To si asi hrál jinou hru náš pasáčku ovcí :) Zasekávání zbraní? A čemu se divíš ty osle, když se vybavíš nějakou nalezenou starou zrezlou herkou? Ano AK, vydrží 20 let v poušti, stejně jako náš slavný SA58, ale kolik problémů způsobí trocha písku na ozubech otočného závorníku, to nevíš, protože si ani na té vojně nebyl ...znalče zbraní *15* *15*
    • wenceslaus
      Tak se směj, je to zdravý. Ale osobně mi přijde prašť jako uhoď.
      Až tam bude něco atmoférou na způsob IL-BoS, tak o konzoli budu uvažovat. Zatím si ty peníze nechám ma Oculus.
  • kostejnesmrtelny
    Chjo. Odtrolovač se mi zase rozbil *13*
    • Veskoslav
      Mě funguje skvěle:)
      http://i.imgur.com/BnMFoPa.png
      • Blue.Shark
        Musím uznat, že je to dar z nebes :))
      • víš co je sranda Veskoslave, že jsi na mě včera reagoval jako Veskoslav, člověk by řekl, že mě máš trvale v detrolleru, tak proč jsi na mě reagoval včera z tvého hlavního main nicku?
      • a na firefoxu si naklikáváš a muti-accontuješ co? Trapáček
        • Veskoslav
          Neotravuj haháčku;) Nechce se mi zase házet další nick do detroleru.
  • Hnisavec
    Obmedzenosť a nerozhladenosť tunajších PC detí v komentoch mi nestojí za viac ako jednu vetu, ale stačí použiť rozum a zistiť si že From robí rovnaký štýl už pomaly 20 rokov a piluje ho do dokonalosti plus vždy prináša dačo originálne, čoho sa mainstream bojí.

Bloodborne ako i najlepší Soul diel série Demonś okašlú PC a to je len dobré....na PC patrí Dota, Lolko, WoW, šmolkové omaľovánky, kde človek robí nonstop jednu vec a mačká pritom jedno tlačidlo na myši v casual obtiažnosti.

Bloodborne vyzerá famózne plus coop....genius loci Myazakiho sa nezaprie...až toto bude pravý nástupca Demona a Darka.... *14*
    • del0
      Zatímco na PC vládne multiplayer, pan Hnisálek tu onanuje nad obtížností v singleplayer hře a považuje to za mega skill. Bravo, seš fakt krutopřísnej gamer, že si se naučil pár patternů, aby si vyjebal s AI.
      *15* *15* *15*
      • tak Dark Souls je take hodně mmo hra. máš tam pve a pvp, máš tam arénky. Bloodborne to ještě prohloubí, takže než prvně příjdeš do nějaké diskuze, měl bys o hře něco vědět, takhle potvrzuješ, co si tu tady o tobě lidi myslí a ano, není to nic pěkného..
        • del0
          Prej MMO hra, hehe. Tak ty mi něco řikej o neznalosti. *15* Btw, pvp v DS není nic extra komplexního, tam je potřeba skillu stejně asi jako v CoD. Ale co čekat od DS fanboye, než uhýbání faktům, jen aby si ubránil tu svojí konzolovou mlátičku. *15*

"takhle potvrzuješ, co si tu tady o tobě lidi myslí"

Odvolávat se na dav je logický klam. Typický argument lidí s komplexem méněcennosti.
    • Bože synku slovenská, co tobě nenadělili při rozdávání rozumu, to už nedoženeš ani v životě :) Na PC máme dokonce i hry, tzv simulátory, kde by tvůj mozek byl doslova uvařen možností ovládat skoro vše a využívat k tomu celou klávesnici...Apropo, to bude težkej záhul na mozek, ten koridorovej Bloodborne, místo jednoho tlačítka, jich budeš mačkat rovnou 5
      *15* *15* *15*
    • Nestojej ti za větu, tak rovnou sesmolíš celé souvětí :) Mám spoustu slovenských přátel, ale ty si klasický příklad toho sprostého čobola z Horních Uher :) Tak hupky šupky do koliby dojit ovce pasáčku :) *15* *15*
    • Ovladacie schema konzolovej exkluzivity: http://i.imgur.com/nCFrmy3.jpg
      Ovladacie schema PC exkluzivity: http://i.imgur.com/cfjApWM.jpg pripadne http://img155.imageshack.us/img155/8599/ka50keychartxl4.jpg
      Nevyslo skus dalsie.
    • tomocz
      Ano, nadáváš na omezenost zdejších PC dětí a přitom děláš úplně to samé. Tleskám :)
    • A na konzole patří Order a další opěvované QTE hry.
    • Ale tak jistě pro dítě z chánova dobré.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit