Přejít na výpis diskuzí
Sedm setnutých: připomínka neúspěšných „kickstarterů“ minulého roku
1.2.2014 | Ladislav Loukota
98 příspěvků
-
1979 to u mě prohrála exkluzivitou na ivěci. Kdyby android, jdu do toho, protože ten námět byl super.
-
-
Ehm... Podívejte se na stránky.... Když to vyberou bude to i pro Android a PC :DDDD *7*
-
Mohla by to být zajímavá hra, ale ta grafika alá GTA III je v dnešní době fakt úlet. :D
-
Přesně. Námět vypadal super, ale tím, že to není na android tak to pro mě bohužel končí.
PS: Podle všeho pak přidali Android a PC verzi, ale to už to asi většina lidí včetně mně přestala sledovat. Škoda...
-
-
Grafik, co dělal toho elfa do Deathfire, zřejmě nikdy v životě nedržel v ruce luk. To mě vždycky fakt pobaví *1*
-
-
Jsi neviděl, elfí školu lukostřelby? *3*
-
Každej neni elf jako ty
-
Dikt tobe jsem se na ten obrazek podival a napadlo mne jestli to nemuze byt brano jako "strelba od boku" i kdyz ma zacileno. Nvm no, mne by to sna asi ani nepadlo ,-)
-
Střílím z luku už 11 let a nikdy by mě nenapadlo držet luk jinak. Co ti na tom artworku připadá špatně?
-
-
Nejde ani tak o držení luku, jako spíš o to kde má šíp.
-
-
Pořád nevidím problém. Viděl jsi vůbec někdy luk naživo?
-
-
Právě, že ano. Pár let už také střílím. Problém je, že ten elf má luk v levé ruce, nakloněn nalevo, ale šíp má pod lukem. Pro mne hodně nepraktická věc.
-
-
Gangsta style
-
CRYPT: přesně o tomhle mluvím. Alespoň někdo si ještě všimnul :)
-
jo a p.s. jeste jedna vec, kdyz jsi toto nakousknul ja si zase vsiml ze sip by mel byt blize k oku a on jej ma primo na druhe strane luku ,-)
-
-
-
-
-
Jo no... tak nerealisticky... ale pocka, co kdyz to tak elfove fakt drzej?
my gosh je to fantasy
EDIT: ne ze bych ti chtel kazit zabavu... pokud te to pobavi tak proc ne -
-
Jo ve fantasy je uvěřitelný leccos, ale takhle by ten elf asi nikoho vážně nezastřelil.
-
-