Přejít na výpis diskuzí
Sedm setnutých: připomínka neúspěšných „kickstarterů“ minulého roku
1.2.2014 | Ladislav Loukota
98 příspěvků
-
Jen male doplneni k clanku. Petroglyph se svoji hrou Victory ani uspet nemohl, jelikoz uz kdyz to oznamili na svych strankach tak se na ne strhla vlna kritiky co to delaji za blbost. Prece jenom se nejednalo o normalni RTS ale spis neco ve stylu "End of Nations" kdy mate nejake jednotky a musite vymydlit nepritele. Navic to cele bylo tezce stylem kamen-nuzky-papir, s infantilni grafikou a zasazeni do boje o severni afriku behem WW2 tomu taky moc nepridavalo, zvlaste pokud si to vsechno spojite dohromady. Vlastne by se dalo rici ze si Westwood sam pod sebou podrezal vetev.
-
Ne to ty a Vaz jste nic nepochopili, projekt je úspěšný v tom smyslu, že je "vybrána" požadovaná částka už teď dvakrát. Jak lze zjistit hned po ukončení kampaně zda hra skutečně vyjde a v jaké podobě(kolik toho splní)? Osviť nás ó moudrý mrakomore, ale před tím bych doporučoval zapnout mozek
-
jasně ona skončí kampaň na kickstarteru a do 5ti minut bude jasné jestli se hra dokončí nebo ne, tleskám tvé inteligenci *7*
-
Kdyby kazdy prispel 5 euro a bral to tak jak pises, pak by vetsina uspesnych projektu cile nedosahla. Pocet backeru neni zas tak omracujici. Napriklad Deliverance dosahlo 200% diky necelym 20 000 backeru. Z toho vyplyva ze prumerna castka kterou prispeli je asi 30 liber. To je i pro prispevatele ze zapadni evropy castka nad kterou normalni clovek jen tak nemavne rukou.
-
Příslušnost k národu nic neznamená. Nacionalismus je nástroj ďáblův. Všichni jsme děti mého otce. Stejně tak všechny hry na KS mají stejné právo na to být financovány a prezentovány.
-
A to bude mozno ten rozdiel, hrac by fakt nemal polozit otazku, ci pouziva svoj nick aj v obcianskom zivote. Odpoved je samozrejme kladna, ako sa vobec mozes taku hlupost pytat...
-
Stary dobry TCE na wolfenstein by sa hodil... Aj ked insurgenci ho dost pripomina, rozmysla ze to vyskusam az bude cas
-
1) resit grafiku je banalni, jde snad primarne o hru a hratelnost, ne?
2) "hardcore" obtiznost, tedy moznost, ze kdyz budes hrat blbe (vcetne toho ze si sestavis spatnou partu) je naopak bonusem. K cemu je hra, kterou dohrajes at budes hrat spatne jak chces, jake by vsechny ty volby a moznosti mely smysl, kdyby na nich nezalezelo a hru slo vzdy dohrat. -
Tak jim to ted kvuli tomuhle clanku uplne prestalo pribejvat :(
-
názor na kvalitu je věc osobních preferenci, pro nekoho je kvalitni tohle pro nekoho tamto. Dulezita je zabava, a ja se u te hry bavim dobře, stejne jako jsem se bavil u starych MM,Wizards and Warriors nebo u Grimmrocku. Na tablety ted vysli Brany Skeldalu, jestli nevidíš rozdil v kvalite zpracovani, grafice a tak dále tak si budes muset počkat dalších 20 let na hry které vyhovi tvym preferencim. Pro me osobne je MMX dustojnym pokracovanim klasicke serie, tenhle názor mam mozna proto ze jsem tu hru skutecne delší dobu hral a vim o cem mluvim, nevypnul jsme ji po spatreni první knizky na podstavci a nesel hned psat blbiny na forum. A taky jsme nemel prehnana ocekavani, vim co je za dobu, a vim jake hry a jakym stylem se dnes delaji hry, jak jsme psal, lip to dopadnout nemohlo.
-
Já bych, se vší úctou k odvedené práci, vliv tohoto článku nepřeceňoval. Kdo chtěl KC:D podpořil. Trh v ČR úspěch hry neovlivní. Pan Dan Vávra si svoje rizika řídí a podle mého názoru (ve společenství WHS, s podporou investora, spotřebitelské poptávky z Kickstarteru) i do budoucna uřídí. Naproti tomu rozpačitá vyjádření v závěru posledního podcastu - týkající se příspěvků na KC, případně (dle pana Grygara) renesanční hudby v připravované hře, ve spojení s tímto článkem mohou jen naznačovat nedostatek profesní vyzrálosti.
-
Za co teda? pouč mě.
-
Ehm... Podívejte se na stránky.... Když to vyberou bude to i pro Android a PC :DDDD *7*
-
já vědel že jsem tu svoji drogu neměl zpřístupnit veřéjnosti.
-
Pekne ses chytil toho pravopisu, ale to podstatny ti asi nejak uniklo. Jo a kdyz uz tu vytahujes ty hacky a carky, tak doporucuju je taky nepsat radsi vubec, nez v polovine slov.
-
Pokud někdo uvažuje o žalobě, tak asi všechny ostatní možnosti už vyčerpal...
-
Co to hulíš za matroš? *1* *8* *1*
-
A to by me teda zajímalo co sem prinas ty. Krome obrody pravopisu samozrejme. Mimochodem když tady za to tak bojuješ proc nepises s hackama a carkama když ses tak akuratni. A diky ze si me povysil na svoji uroven. Ted se konecne muzu cejtit jako borecek. mimochodem nevim proc zalezi na tom kde se o slove dozvíš. Doted sem si myslel ze zalezi ze ho dokazes pouzit aspoň trochu smysluplne. Ale ty mi to vysvetlis. Urcite jste to měli na zakladce.
-
Ano. Slyšel jsem, že pokud hra vyjde, zlevní se plošně chleba a na všech náměstích se budou rozdávat pečení holubi. *7*
-
Nemam potrebu obhajovat redakci, nemam potrebu se nad nekoho vyvysovat jen proto, ze neumi pravopis, ale mam bohuzel potrebu reagovat na individua jako ses ty, kteri sem nikdy nic krome hatu neprinesou. Zamysli se nad sebou borecku a nauc se aspon kde se pisou ty carky, at pak tvoje slova o "zahadne politice nulove tolerance nebo glorifikuje vsechno, co je prvoplanove jiny" nevyzni, zes to neslysel nekde v televizi nebo necetl na idnesu.