Přejít na výpis diskuzí
Sedm setnutých: připomínka neúspěšných „kickstarterů“ minulého roku
1.2.2014 | Ladislav Loukota
98 příspěvků
-
Celkem zajímavý článek, který ukazuje, že riziko kickstarteru je celkem velké a reálné. A že ani to že se na hru peníze vyberou neznamená, že výjde. A to je potřeba mít vždy na mysli, pokud člověk na něco přispívá.
Taky je dobré si pamatovat, že termíny pro vývojáře, který nemá dohled moc neznamenají. Ten si lehce zdůvodní proč něco posunout o pár měsíců (i když je to absolutně validní důvod) a nikdo mu nestojí za zadkem a nepočítá mu výdaje. Jde to vidět jak u Star Citizena, tak myslím i u Elite, Jde to vidět u Sui Generis a dalších projektů.
Ale proč tohle říkám ... nechci nikoho odradit od přispívání na KS, ale je potřeba si uvědomit rizika. Potřeba počítat s tím, že hra nemusí vyjít a vy za peníze nic nedostanete. Ale i tak je to v současnosti asi jediný způsob jak si zahrát některé hry, které by jinak nikdy nevyšly. viz Star Citizen, Kingdom Come, Elite a mnoho dalších. -
Jsi neviděl, elfí školu lukostřelby? *3*
-
1. vyšel Grimrock a to dříve.
2. Optimalizace není dobrá to máš pravdu ale jsou tam horší věci :) -
Death Inc jsem držel palce. Namět byl slibný. Naopak u Wildmana jsem byl od začátku přesvědčen, že nevyberou plnou částku.
Mnohy nestačí jen dobrý nápad a povedená kampaň, o hru se musí vývojaří také postarat. Ideálním příkladem je FTL - oba panové o hru neustále pečují a vylepšuji. Jinak jsem za Kickstarter rád, všechny žánry na něm mají zastoupení. Letos vyjde pár slibných věcí, které mám zakroužkované už nějakou dobu. Nejvíc se těším asi na Sir, You Are Being Hunted a Sui Generis. -
Každej neni elf jako ty
-
CRYPT: přesně o tomhle mluvím. Alespoň někdo si ještě všimnul :)
-
Nesmysl, ta hra je dobra, srazi ji jen spatna optimalizace. Podobna hra nevysla nejmíň deset let. a myslim ze na pomery dnesni doby to lip dopadnout nemohlo.
-
jo a p.s. jeste jedna vec, kdyz jsi toto nakousknul ja si zase vsiml ze sip by mel byt blize k oku a on jej ma primo na druhe strane luku ,-)
-
Dikt tobe jsem se na ten obrazek podival a napadlo mne jestli to nemuze byt brano jako "strelba od boku" i kdyz ma zacileno. Nvm no, mne by to sna asi ani nepadlo ,-)
-
Právě, že ano. Pár let už také střílím. Problém je, že ten elf má luk v levé ruce, nakloněn nalevo, ale šíp má pod lukem. Pro mne hodně nepraktická věc.
-
Pořád nevidím problém. Viděl jsi vůbec někdy luk naživo?
-
Nejde ani tak o držení luku, jako spíš o to kde má šíp.
-
Střílím z luku už 11 let a nikdy by mě nenapadlo držet luk jinak. Co ti na tom artworku připadá špatně?
-
Jeste tu chybi clanek o M&M Legacy aneb jak se prodava a pohrbiva znacka s minimalni praci.
-
1979 to u mě prohrála exkluzivitou na ivěci. Kdyby android, jdu do toho, protože ten námět byl super.
-
Jo ve fantasy je uvěřitelný leccos, ale takhle by ten elf asi nikoho vážně nezastřelil.
-
Jo no... tak nerealisticky... ale pocka, co kdyz to tak elfove fakt drzej?
my gosh je to fantasy
EDIT: ne ze bych ti chtel kazit zabavu... pokud te to pobavi tak proc ne -
Grafik, co dělal toho elfa do Deathfire, zřejmě nikdy v životě nedržel v ruce luk. To mě vždycky fakt pobaví *1*