Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Většina normálních lidí oželí pár korun v dobrý víře, že ten projekt vypadá slibně a tím to končí. každej hned nekouká na "záruky" a "vrácení peněz" kvůli 5€ který přispěju.
  • tak vidíš a je to vyreseny, ty si nebudes cist komentare a jako clovek vzdelany a znaly aspoň tech zakladnich věci si muzes rict ze když uz si je prectes ze mne a mne podobne tak prevysujes ze nas názor je irelevatni. A dal si muzes obhajovat redakci s tim ze kdo na ni plive na to stejne nemá nárok. Gratulu vyresil si to. tobude asi téma skolama.
  • strabo
    Někdy třeba ani nejde o neúmyslné nesplnění, ale třeba jen podcenění pravidel v jednotlivých státech odkud jsou backeři a špatně zvoleném modelu distribuce finálního výrobku. Lidé z Německa, kteří podpořili hodinky od Pebble by o tom mohli vyprávět. Dodnes po roce a půl od poslání posledních KS modelů je nedostali díky tomu že má Německo kvúli ochraně svého trhu velmi tvrdě napsán celní zákon pro produkty mimo EU. A vzhledem k tomu že pro Evropu bylo vybráno jako distribuční centrum Asie tak mají asi smůlu. Bohužel Pebble jako firma se s nimi moc nebaví a ani jim nechce pomoct s posláním např. z US z kterého by to patrně prošlo.

Nesplnění a posouvání termínů je druhá věc. Já sám jako backer jsem to čekal a spíš jsem to bral jako bonus, že svoje Pebble vůbec někdy dostanu a nakonec to trvalo třikrát tak dlouho než na začátku anoncovali. Hodně lidí je taky zatracovalo a chtělo svoje prachy zpět. Problém je v tom že hodně backerů vidí KS jako eshop (kde za své prachy musí něco dostat) a ne jako možnou podporu riskantního projektu do kterého by normálně třeba neinvestovali.
  • Ten nick zrovna tvuj pripad asi nebude, pac lidi, co maji tak strasnej pravopis tu asi moc nebude. Proste me nebavi cist pul diskuse bezcennych komentaru zamerenych proti redakci a uz vubec ne od lidi, co neumeji ani pravopis prvniho stupne zakladni skoly. Promin, ale pak to zni jak vykrik od nejakyho tupa, frusrovanyho vlastni situaci.
  • ..chápu tě a máš pravdu ale (asi) mě to štve tak nějak z principu že zrovna teď ten článek vyšel..
  • LionelHutz
    +1, ale když vidím tu tvojí ikonku, tak se mi trochu cuká ruka *2*

Naprostý souhlas, mě osobně taky dost baví to negativní vnímání zlých a děti žeroucích "kravaťáků nadnárodních korporací".
  • není ale zjevne by chtěl bejt. A nepodepisovat se pod svým pravym nickem? to si delas srandu ne. jednak jestli mluvíš o me ja tu registrovan nejsem. A za druhy co to je pravej nick? ty ho používáš snad v obcanskym zivote nebo co? Nebo jako se snazis bejt min anonymni když si místo honza vetvicka tady das masturbator nebo ja nevim co. Pokud ses tak uvedomnelej a tak si stojis za svejma nazorama dej sem svoje pravy jmeno jinak ses jen další placal prazdny slamy a klavesnicovej bojovnik.
  • Nemyslím si, že by podporovatelé na KS či dokonce členové tohoto fora byli takový vemena, aby si neuvědomovali riziko své investice a aby nevěděli, že projekt, do kterého dali peníze, nemusí být dokončen. Upozornit na takové riziko je naopak velmi férové a správné. Na podporu KCD to nebude mít vůbec žádný vliv.
  • Přesně! Co když ten "bezmozek" má bohatého papínka a dal by (třeba) na ten projekt větší částku. S každým dalším přispěvatelem (i když mizivě) klesá šance, že se na to financování Bakala nevysere.
  • Článek jsem četl a ty neodpovídáš na mou otázku. Mně šlo o to, zda-li to má KS nějak "ošéfované". Že lidi podávají žaloby, ještě nutně nemusí vést k odpovědi, že KS nemá v téhle věci žádná pravidla. Šlo mi o to zjistit, jak se k tomu KS staví a jestli např. KS dělá nějaký předvýběr, co pustit na KS apod. Docela bych se taky divil, kdyby KS neměl nějaká pravidla, kde by řešil úmyslné nesplnění a tedy zpronevěření peněz podporovatelů.
  • Ja o tom nepochybuju, teda zahybat ne, ale ovlivnit ano. Zname zdejsi bezmozky. "Jejky, oni jsou na kickstarteru i podvodnici, to teda tomu Vavrovi radsi nic neposlu".
  • Kozy to nepochopil, asi si to nedomyslel a mysli, ze "Wut?" je znamka punku.
  • walltar
    Myslím, že na KC, které už má 200% svého cíle se nění potřeba nějak ohlížet. Navíc pochybuju, že jeden článek na Games s tím může nějak zahýbat.
  • Me zase leze na nervy ten nekonecnej zdejsi boj proti redakci. Delate to samy, na co tady nadavate, snazite se pozovat a jit proti proudu ( kritizovat redakci ), pricemz tak 99% z vas se pod tim ani nepodepise pravym nickem, aby si tu nahodou neponicili svoji pracne vybudovanou "intelektualni tvar". Tenhle tu pise takovej vylev, ale ani nevi/neumi psat carky, takze se ani neda brat vazne, dalsi sem zas chodi jenom proto, aby napsal "Konzolisti > PCckari". No jste kentus kluci, fakt ze jo. Kritizujete tu redakci, pricemz kazdej z tech redaktoru tu pise svuj nazor, ale vy delate, jakoby tohle byl nakej politicky zamerenej levicovej web.
  • Kozy
    Wut?
  • Musím říct, že v blbější čas se tento (i když dobrý) článek nemohl objevit.. To jste GAMES.cz nemohli alespoň počkat těch 18 dní než skončí kampaň "Kingdom Come: Deliverance"? Tenhle projekt, má větší důležitost pro Českou Republiku než si mnozí uvědomují! Samozřejmě že by se vydání článku (pokud je hotový) nemělo řídit podle těchto okolností ale v tomto případě jste mohli ku..a udělat výjimku vlastenci.....
  • teda dycky je mi trochu blby souhlasit s trollem ale mas pravdu. Obecny presvedceni zdejsi redakce ze za kazdou cenu musej jit proti proudu me uz leze na nervv. Ani by mi to nevadilo kdybych citil ze to tak opravdu mysli ale mam pocit ze je to nejaka zahadna politika nulove tolerance kdy se jim zda asi ze sou hrozne cool a originalni. Je skoda ze se akorát pridavaj k druhy tupy mase kera glorifikuje všechno co je prvoplanove jiny.
  • Ja jsem nikde nepsal, ze chci hru jako "kdysi". Ja chtel hru, ktera by nebyla obstojne hratelna tak max na nakym tabletu a nedelala z hracu pitomce. Co se tyce lore z homam, tak je nicnerikajici, protoze homam VI je nicnerikajici hra, snad jeste horsi kvality nez MMX. A ne, opravdu me lore kniha neodradila hrat, odradilo me taktez vsechno ostatni. Rekni mi kde je tam videt kvalita ? V cem ?
  • Ty ale dostáváš bany za naprosto něco jiného. To že jsi to stále nepochopil, to je tvůj problém.
  • Magister_Peditum
    Nevím, čeho chtějí dosáhnout, jen odpovídám na otázku, co můžou dělat lidé v takovém případě...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit