Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeste tu chybi clanek o M&M Legacy aneb jak se prodava a pohrbiva znacka s minimalni praci.
    • Nesmysl, ta hra je dobra, srazi ji jen spatna optimalizace. Podobna hra nevysla nejmíň deset let. a myslim ze na pomery dnesni doby to lip dopadnout nemohlo.
      • Ta hra by byla spatna i na indie pomery, sorry. Kdyby se nejmenovala M&M, tak se to nikdy ani nezaplati. Hra orezana uplne v kazdym smeru i ve srovnani s 20 let a vic staryma dilama. 25e nebo kolik to ted stoji za to da jen clovek, co vidi jen ten provarenej nazev. I Grimrock byl nekolikanasobne lepsi. Fuj uz jen kdyz vidim tu otacejici se, svetelkujici knizku s nic nerikajicim lore na podstavci pres pul obrazovky ve meste, zveda se mi kybl.
        • Myslet si ze v dnesni době někdo udela hru jako ,,kdysi,, je naivni. Neudela. Pro nekoho muze byt lore nic neříkající, ovšem třeba pro nekoho kdo zna lore Homam VI to nicneříkající není. A jasne, ty knizky vypadaj debilne..pravda. Ale ze by me to odradilo to nehrat..jen detail..
          • Ja jsem nikde nepsal, ze chci hru jako "kdysi". Ja chtel hru, ktera by nebyla obstojne hratelna tak max na nakym tabletu a nedelala z hracu pitomce. Co se tyce lore z homam, tak je nicnerikajici, protoze homam VI je nicnerikajici hra, snad jeste horsi kvality nez MMX. A ne, opravdu me lore kniha neodradila hrat, odradilo me taktez vsechno ostatni. Rekni mi kde je tam videt kvalita ? V cem ?
            • názor na kvalitu je věc osobních preferenci, pro nekoho je kvalitni tohle pro nekoho tamto. Dulezita je zabava, a ja se u te hry bavim dobře, stejne jako jsem se bavil u starych MM,Wizards and Warriors nebo u Grimmrocku. Na tablety ted vysli Brany Skeldalu, jestli nevidíš rozdil v kvalite zpracovani, grafice a tak dále tak si budes muset počkat dalších 20 let na hry které vyhovi tvym preferencim. Pro me osobne je MMX dustojnym pokracovanim klasicke serie, tenhle názor mam mozna proto ze jsem tu hru skutecne delší dobu hral a vim o cem mluvim, nevypnul jsme ji po spatreni první knizky na podstavci a nesel hned psat blbiny na forum. A taky jsme nemel prehnana ocekavani, vim co je za dobu, a vim jake hry a jakym stylem se dnes delaji hry, jak jsme psal, lip to dopadnout nemohlo.
      • Keyz
        1. vyšel Grimrock a to dříve.
        2. Optimalizace není dobrá to máš pravdu ale jsou tam horší věci :)
        • Grimmrock nepocitam, nemá venkovni svet a s hrami typu MaM ma spolecneho jen malo, a co je a není horsi je věc spis nazoru..vis jak to je..nekdo rad hrusky někdo jabka:)
          A co vim, tak spousta fandu tehle serie je spokojených, to ze někdo není a nebude, je normalni, je to tak u všech her.
          • Keyz
            Tak já myslel, že počítáš dungeony pak ten Grimrock seděl to počtu :)
            Jestli to bereš podle jiných definic pak máš pravdu.

- Já měl na mysli, otřesnou grafiku. Něco jako mezi kreslenou a realistickou. Vzdálené objekty vypadají hodně divně. To není věc osobního vkusu. Ale na ta velkou hru to nevypadá dobře.
            - Navíc jak jistě víš, lze tam sestavit partu která je supr a hraje se lehce a anebo parta u kterou si pěkně zatopíš. To je problém pro nováčka. Ten neví, že lukostřelec je velice málo použitelný, neví, že je dobré se zaměřit na určitou školu magiie aby jsi měl léčení a ochranu před brněním. A navíc některé sestavy party jsou někde skoro nepoužitelné :(
            - To vidím jako problém. A i na foru ubisoftu máš rady co a jak a čemu se vyhnout. Hra by měla být takové aby to šlo hrát slušně za všechno. To šlo v grimrocku, když jsi držel logiku, že čaroděj a lučišník by měl být v zadní řadě. Zde nemáš řady, a hodně moc záleží na tom co vybereš.
            - Nakonec hraji za absurdní partu 4 čarodějů a jde to zatím zdaleka nejlépe. 3 bojovníci + léčitel dopadlo blbě, protože jak jsem zjistil je velice doporučené mít 2 mágy co mohou léčit buffovat. Protože to je na tahy.
            • 1) resit grafiku je banalni, jde snad primarne o hru a hratelnost, ne?

2) "hardcore" obtiznost, tedy moznost, ze kdyz budes hrat blbe (vcetne toho ze si sestavis spatnou partu) je naopak bonusem. K cemu je hra, kterou dohrajes at budes hrat spatne jak chces, jake by vsechny ty volby a moznosti mely smysl, kdyby na nich nezalezelo a hru slo vzdy dohrat.
            • preklepy blby..
            • i stare MM mely povolani která nebyli moc uzitecna. je pravda ze pro novacka to muze byt problém, ale tohle mas i u jinych rpg. Proste to vyžaduje trochu zkouseni,pripadne pouziti googlu:) me zatím co jsme zkousel prisel dost nemoznej mercenary. A myslim ze pokud si někdo udela partu, crusader,dladedancer,mad a druid..coz je takova klasicka kombinace, tak s projitim hry nebude mit problém.
              Grafika není uplna spicka, ale třeba dungeony nebo modely potvor jsou celkem slusny, jedine co vypada hur je venkovni svet, troshu pripomina mapu z heroes of might and magic, jen z vlastního pohledu.
  • Musím říct, že v blbější čas se tento (i když dobrý) článek nemohl objevit.. To jste GAMES.cz nemohli alespoň počkat těch 18 dní než skončí kampaň "Kingdom Come: Deliverance"? Tenhle projekt, má větší důležitost pro Českou Republiku než si mnozí uvědomují! Samozřejmě že by se vydání článku (pokud je hotový) nemělo řídit podle těchto okolností ale v tomto případě jste mohli ku..a udělat výjimku vlastenci.....
    • Tak jim to ted kvuli tomuhle clanku uplne prestalo pribejvat :(
    • Já bych, se vší úctou k odvedené práci, vliv tohoto článku nepřeceňoval. Kdo chtěl KC:D podpořil. Trh v ČR úspěch hry neovlivní. Pan Dan Vávra si svoje rizika řídí a podle mého názoru (ve společenství WHS, s podporou investora, spotřebitelské poptávky z Kickstarteru) i do budoucna uřídí. Naproti tomu rozpačitá vyjádření v závěru posledního podcastu - týkající se příspěvků na KC, případně (dle pana Grygara) renesanční hudby v připravované hře, ve spojení s tímto článkem mohou jen naznačovat nedostatek profesní vyzrálosti.
    • Magister_Peditum
      Co to hulíš za matroš? *1* *8* *1*
      • já vědel že jsem tu svoji drogu neměl zpřístupnit veřéjnosti.
    • Ano. Slyšel jsem, že pokud hra vyjde, zlevní se plošně chleba a na všech náměstích se budou rozdávat pečení holubi. *7*
    • Nemyslím si, že by podporovatelé na KS či dokonce členové tohoto fora byli takový vemena, aby si neuvědomovali riziko své investice a aby nevěděli, že projekt, do kterého dali peníze, nemusí být dokončen. Upozornit na takové riziko je naopak velmi férové a správné. Na podporu KCD to nebude mít vůbec žádný vliv.
      • ..chápu tě a máš pravdu ale (asi) mě to štve tak nějak z principu že zrovna teď ten článek vyšel..
        • jasně ona skončí kampaň na kickstarteru a do 5ti minut bude jasné jestli se hra dokončí nebo ne, tleskám tvé inteligenci *7*
    • walltar
      Myslím, že na KC, které už má 200% svého cíle se nění potřeba nějak ohlížet. Navíc pochybuju, že jeden článek na Games s tím může nějak zahýbat.
      • Ja o tom nepochybuju, teda zahybat ne, ale ovlivnit ano. Zname zdejsi bezmozky. "Jejky, oni jsou na kickstarteru i podvodnici, to teda tomu Vavrovi radsi nic neposlu".
        • Příslušnost k národu nic neznamená. Nacionalismus je nástroj ďáblův. Všichni jsme děti mého otce. Stejně tak všechny hry na KS mají stejné právo na to být financovány a prezentovány.
        • Přesně! Co když ten "bezmozek" má bohatého papínka a dal by (třeba) na ten projekt větší částku. S každým dalším přispěvatelem (i když mizivě) klesá šance, že se na to financování Bakala nevysere.
    • Kozy
      Wut?
      • Kozy to nepochopil, asi si to nedomyslel a mysli, ze "Wut?" je znamka punku.
        • Ne to ty a Vaz jste nic nepochopili, projekt je úspěšný v tom smyslu, že je "vybrána" požadovaná částka už teď dvakrát. Jak lze zjistit hned po ukončení kampaně zda hra skutečně vyjde a v jaké podobě(kolik toho splní)? Osviť nás ó moudrý mrakomore, ale před tím bych doporučoval zapnout mozek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit