Přejít na výpis diskuzí
Sedmiminutovka kampaně Call of Duty: Advanced Warfare ukazuje opatrný pokrok
12.8.2014 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Jenomže u BF nemůžeš brát kampaň jako kampaň. BF je silně založena na MP. Kampaň je rozjezd do MP protože se ti odemknou některé zbraně. Takže začneš hrát s něčím lepším. Ber to takhle. Samozřejmě COD má kampaň lepší. Ale po MP ho moc rád nemám, protože od dob 4. dílu se prakticky nezměnil. Tak za co bych dával v obchodě 1099 Kč, když jsem to už hrál akorát v horším. Jsou tam pouze nové mapy, zbraně, udělátka, ale pointa zůstala stejná. Stejně jako u BF, ale tam mě ten MP alespoň baví, protože si mohu promyslet taktiku. u COD to nejde. Ale MP se změnit nedá. Je o prakticky nemožné.
-
Tohle ma bejt akcni hra? Hrdina chodi jak snek kolem kteryho kulka prakticky neletela..kdyby jen sel dopredu a nestrilel vyjde to na stejno
-
Asi udělám šílený kombo, koupim si CoD a rovnou na konzoli. Tenhle díl je konečně podle mýho gusta, moc se těšim.
-
Kritizovat CoD že je CoD, může jen hlupák.
-
Pravidlo č.1 : Anonym ma vzdycky pravdu! *15*
Pravidlo č.2 : Jack1947 ma pod kazdym clankem vyblitek ( *11* )
Pravidlo č.3 : Jack1947 ma tolik minusu ,kolik si zaslouzi.
Pravidlo č.4 : Jack1947 je tak hloupy ,ze svou hlouposti psaneho textu vsechny provokuje a rozciluje. -
Script script script script...
-
Prvni 3 COD jsem mel rad, ale tohle video je hruza ze se nestidi vubec po nas chtit penize. Vypada to jak tech demo pred 3 roky. OSTUDA a NUDA. Kdo tomu da vic jak 55% tak je uplacenej recenzent. No ale pockame si na prodeje o ty prece jde hravne *16* *16*
-
V tom že systém, se stal taakovým eh... no. Prapodivným..
-
Stejně si myslím že nákej blbej anonym co jen nadává - nahlašuje!
No ták, neříkejte mi že je ted nějaká banovací sezona nebo co. Chtěl bych i vyjádření od někoho kdo byl taky nedávno banován... atp... celkem mně to zajimá. (prosím nemazat, pokud je to možné ).
Páni, fakt není možný aby tady měli anonymové pravdu... Hmm... -
už ti vypršel ban? blby co
-
mam dotaz, když je valka proč je tam tak husty civilni provoz a když je mir kdo dal tem vojakum povoleni tak strilet mezi civilistami (na tom moste)
jinak to vypada dobre po graficke i hratelnostni strance -
Hrachová kaše je dobrá za jakékoliv teploty.
-
A to je i s tím upraveným Xboxem? Co je šedo-černo-zlatý? Nebo je tam klasický černý
-
Takže ke mně máš respekt a úctu. Děkuji. My ještě budeme kamarádi *14*
-
Víš vůvec, co používání velkých písmen u Vás/Vás, Tě/tě znamená? Nebo plácáš kokotiny jako vždycky a nemáš ani páru, že používání zcela záleží na vztahu s pisatelem či vyjádření úcty k tomu, komu to píšeš.
Opět zde máš odkaz:http://www.mojecestina.cz/article/2008090301-velka-pismena-vas-nebo-vas
Nechceš se už ohledně češtiny přestat ztrapňovat? Evidentně ti jde asi stejně jako diskuze o pc scéně. -
Jojo, celej Veskoslav, ten taky neumí diskutovat a jen nadává. Ještě nějaká nadávka?
-
Jen u Veselých, no...
-
Xbox One s 1 TB harddiskem a CoD za € 500,- nevypadá zle. Akorát mě překvapuje, že něco podobného neoznámili i pro Halo The Master Chief Collection...
-
Stejně debi*lní čeština jako někoho oslovovat v diskuzi s velkým písmenem. To se už ani do těch dopisů nepoužívá.
-
Jasný.Nemá cenu s ichtylem jako ty vůbec bavit.Raděj jdi zase psát svý sra*ky o pc,to je jediný co ti jde.Nazdar.