Přejít na výpis diskuzí
Sedmiminutovka kampaně Call of Duty: Advanced Warfare ukazuje opatrný pokrok
12.8.2014 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
7 minut z nového CoD
nu tak půlku kampaně máme za sebou -
-
Tak pokud to hraješ jak Dark Souls, že zapneš God mode, tak možná aji jo.
-
-
Až na to, že u CoD je godmode zapnutý automaticky. K tomu ještě autoaim a autoheal.
-
Chlapec si mne pamatuje aniž bych já věděl co je zač. Smutné
-
-
Jop, To si nejde nepamatovat, pak tam byl ještě větší idiot, co tvrdil, že to hrál dvě hodiny a je to šestkrát horší než Skyrim. PS. Cheatery z duše nesnáším.
-
-
Stejně debi*lní čeština jako někoho oslovovat v diskuzi s velkým písmenem. To se už ani do těch dopisů nepoužívá.
-
-
Takže ke mně máš respekt a úctu. Děkuji. My ještě budeme kamarádi *14*
-
Víš vůvec, co používání velkých písmen u Vás/Vás, Tě/tě znamená? Nebo plácáš kokotiny jako vždycky a nemáš ani páru, že používání zcela záleží na vztahu s pisatelem či vyjádření úcty k tomu, komu to píšeš.
Opět zde máš odkaz:http://www.mojecestina.cz/article/2008090301-velka-pismena-vas-nebo-vas
Nechceš se už ohledně češtiny přestat ztrapňovat? Evidentně ti jde asi stejně jako diskuze o pc scéně. -
Jen u Veselých, no...
-
-
To je dost smutné. A jak se ti s tím žije? Nic tě nebolí? Vše v pořádku? Nemáš tiky?
Chlapče klidně mne nesnášej. Já s tím žít umím.
A proto se nezlob když mi budeš nu lidsky u sedínky. -
-
Haháčku, ukaž mi prosím Tě, kde je to pravidlo. Prosím, najdi mi to v pravidlech českého pravopisu. To je totiž to samé jako: Považuji tě za blbe nebo považuji tebe za blbce.
Jo a definuj mi moc úřední dopis, to je ještě vtipnější. -
Tyhle ekvivalenty se normálně nepoužívají. To jen v extrémních a moc úředních dopisech. Prvně si něco nastudujte o tom a pak poučujte..
-
NO haháčku, když už poučuješ o pravidlech pravopisu, tak si nejprve zjisti, že existuje i více jak jedna možnost. Pak možná nebudeš vypadat jak tupec, co nedokončil 2. třídu ZŠ (tam se totiž skloňování osobních zájmen bere;))
http://www.abclinuxu.cz/blog/plastique/2005/6/sklonovani-osobniho-zajmena-ja
Tady, nastuduj si a pak mudruj;)
P.S: Buď jsou tady už dva idioti, co neznají pravidla pravopisu nebo si haháčku přestaň klikat. Nic nezměníš na to, že jsi se opět ztrapnil. -
Chlapče já vím nemáš mne rád. Chápu. V pořádku. Je mi to jedno.
Ale tohle je neodpustitelné. Mne je ekvivalent mě.
Mě a mne je obojí správně.
Mě - mne – 2. a 4. pád
Mně – 3. a 6. pád
Možná by nebylo od věci tu školu nejdřív dodělat a pak poučovat. -
Hele skloňuje se to : koho co, mě.. učivo základní školy. Jednou jsem ti to odpustil, po druhé ne
-
-
-
-
-
-
No... nevypadá to nejhůře. Ale stejně si říkám... Mám rád sci-fi, ale toto už je trochu přehnané. Tady se už hráč nemusí ani snažit hrát. A proč ? Protože má udělátka. Granáty které už není potřeba házet.. Najdou si cíl samy. Nemusíme se snažit krýt... Exoskelet to udělá za nás stisknutím 1 tlačítka, abych se pohyboval jako papírový čert. Jako hra na 1-2 dohrání to poslouží dobře. Ale pak se k tomu už nevrátím. Budu to znát jako svoje boty a pak to už nemá cenu hrát znovu. Já si vlastně tu hru ani nemohu koupit... ne kvůli peněz, ale kvůli mému použití. MP v COD nehraji, takže nevypláznu 1299 Kč za 4-5 hodinový SP. Stejně by mi to skončilo na polici z které bych to vytáhl nejdříve za 1 rok. Takže pro mě to nemá cenu. Ta hra svůj účel splní: Zabaví mě a to mi stačí. Nechci předem říkat něco špatného. Nechci to podceňovat, protože se z toho možná vyklube něco dobrého, i když v to moc nevěřím. Hry si kupuji, pokud se jedná o hru kterou mohu stále dokola prolézat a stále mě může něco překvapit. Ale ano přiznám se. Celkem se na to těším. Ale to je ten první dojem, který se po 5 hodinách změní a za den na to zapomenu. Tyhle hry se konec konců kupují kvůli MP...
PS: Prosím, neberte to jako urážku, ale berte to jako můj názor. Nic nehejtuji, nikomu nechci ničit pocit radosti a nikomu nechci kazit náladu. -
-
hele ja se divim, protoža ja osobne vidim prvne po dlouhe dobe posun, a to k lepšímu. maji sci fi udelatka ale to neznamena ze to bude lehky (byla to jen prezentace), protože podobnou vybavu budou mít i protivníci, možná jeste lepší. koneckoncu exoskelety byli i v crysis.
vypada to jako poctiva linearni strilecka, mne vzdycky vadil nekonečny respawn pokud jste neprekrocili jistou caru a skripty , ale vypada to že to je tady uz pryč nebo se to alespon bude pouzivat s mirou.
ja sem hodne velky kritik her obecne ale tohle se mi libi -
-
Ano tak uroven obtížnosti to už je jiná věc *3* . Já hry na lehčí obtížnost než HARDCORE stejně nehraji. Teda pokud se nejedná o obtížnost, ve které se po smrti smaže celý postup a jedeš znova.. to neee. Takový zase nejsem. Ale u COD jsem všechny díly na HARD hrál. Ale např. MW3 jsem dohrál za 4 hodiny a 15 minut... Je to posun. To určitě. Vidím ho tam a chápu, že to byla ukázka jak ta hra bude vypadat. Ale pochybuji, že naváděcí granáty bude mít i protivník, protože by ses smrti vlastně nevyhnul a tak by to byla loterie jestli přežiješ nebo ne. V každém díle tě granát zabil pokud si ho měl pod nohami. Tady by tě granát pronásledoval, tak dlouho dokud nebudeš moct běžet no a tím pádem by to byla blbost že jo *15* . Já se na tu hru těším, konec konců je to střílečka jak se patří a já takové hry využívám k tomu, abych vypnul na chvilku mozek a ponořil se do relaxu. Tak to vidím já.
-
-
-
Script script script script...
-
co dodat zaciatok typicky ubohy nudny nascriptovany strilacka zas nudna TUPE AI...dookola to iste...
Jedine co sa mi paci je konecne nejaky graficky ako tak posun ci boha to trvalo firme co zaraba MILIARDY vidno ze to ide len akcionarom do vrecka. A zen zaver s dronmi bol pekny napad automaticke lietajuce bomby Nice..
Ale tie zvuky ROFL ten isty zvuk na VSETKO taky duty slaby...JEZISI jak v BF3jke co bolo HAHA chamtivost a setrenie nepozna hranice...a hra ktora zaraba MILIARDY HAHA vysmech FUJ -
-
"ubohy nudny nascriptovany" - a jaky bys to chtel mit? Nenascriptovany? To jak doufam vis sam, neni mozne a nikdy nebude. Na zbytek prispevku odpovidat nebudu, protoze je naprosto nesrozumitelny.
-
-
Jako kdybych se koukal na Crysis2. AI na úrovni houpajícího se koně. Jízda autem je spíše trapas. Vybuchující granáty v provozu žádného civilistu neštve do doby kdy se vysekám pak všichni zaparkují a utíkají pryč? tahle ukázka se fakt nepovedla.
-
Tohle ma bejt akcni hra? Hrdina chodi jak snek kolem kteryho kulka prakticky neletela..kdyby jen sel dopredu a nestrilel vyjde to na stejno
-
Docela nic moc grafika, sice je to hrané na páčkovači, čili na PC to bude lepší, ale už tady jde vidět, že se nikam neposunuli, vypadá to stejně staře jako Ghost. Vsadím se, že je to stejný engine.
-
-
Není. Poznáš už to podle modeláže tváří. Navíc mají napsané přesně jaký engine se využívá. Což Ghost měl napsané až týden před vydáním.
-
-
Máš pravdu, vágnejšie ten "in house game engine" už ani nazvať nemohli. Bééé
-
-
Predátore si to ty? *3*
-
"páčkovači" :D:D
-
-
Myslím, že Michael Bay a Roland Emmerich budou někoho žalovat, za copyright *1*
-
Kritizovat CoD že je CoD, může jen hlupák.
-
Utíkejte haha začal naklikávat a jede, všechny názory proti mínus a sobě plus *1* A hlavně nenápadně *1*
-
-
Kdyby jsi to Veskoslave aspoň napsal pod svým nickem a ukázal koule, jenže ne, ty musíš trolit pod anonymy...
-
-
Něco bych ti napsal ale nechci ban *1*
-
Jasně vole každej je Veskoslav co tě považuje za konzoloidního debílka s IQ jak Jack co piratí na pc a nadává na něj jak se tam krade.Seš známej nic víc.A nebreč a raděj si přečti ty pravidla pravopisu.Dole ses pěkně ztrapnil.
-
-
Tak to co jsi právě napsal, je větší důkaz, než kdyby tu pan Smutný vyvěsil tvoji IP adresu. PS. žádám ban za sprostá slova.
-
-
Jasný.Nemá cenu s ichtylem jako ty vůbec bavit.Raděj jdi zase psát svý sra*ky o pc,to je jediný co ti jde.Nazdar.
-
-
Jojo, celej Veskoslav, ten taky neumí diskutovat a jen nadává. Ještě nějaká nadávka?
-
-
-
-
-