Přejít na výpis diskuzí
Sedmiminutovka kampaně Call of Duty: Advanced Warfare ukazuje opatrný pokrok
12.8.2014 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Shrnutí: Nepřátelé mají aim storm trooperů; všechny problémy života se dají vyřešit granátem (wallhack granát, EMP granát, samonaváděcí granát). - Děr jako cedník: s takovou technologii není třeba riskovat životy vojáků, stačí poslat robota, co vypouští samonaváděcí granáty.
Prostě prdlajs změna, dělají tu samou hru, jen pootočili knoflíkem na 11. http://www.adafruit.com/blog/wp-content/uploads/2010/12/to_11.jpg -
Kdo má mozek, je král. Kdo mele a neví, je guma
-
Chteli jste zmenu CoD a tady je *1* Ja nevim, nejsem uplnej fanousek CoD serie, ale zahral jsem si kazdy dil krome Ghosts. Ja od toho necekam zadnou Armu apod., cekam od toho zabavu na odreagovani a ta hra to vzdy splni. Tenhle dil za me vypada fakt paradne a urcite velky graficky posun oproti starym dilum. Mne se to libi proste
-
Není co dodat.... velice dobré. Penž litovat nebudu.
-
-
*peněz
-
-
Penž! *1*
-
-
Nedočkavost je prostě sviňa. Ale jestli jste viděli video, tak musíte uznat, že je to povedená záležitost. Nedivím se, že si tahle hra vždy na sebe oprávněně vydělá.
-
-
No tak alespoň se dokážeš pobavit sám se sebou, když už jsi z úplně jiné planety.
-
-
-
-
-
Asi udělám šílený kombo, koupim si CoD a rovnou na konzoli. Tenhle díl je konečně podle mýho gusta, moc se těšim.
-
Stále zajímavější koridory než u Metra...
-
-
Vtipalek *15* Radsi si koupim Metro Redux nez tuhle sra*ku!
-
-
Tak to si velký kluk, já si nekoupím ani jednu heč, ale stáhnu si obě, jelikož nic jiného si ty recykláty nezaslouží.
-
-
Jsi nechutný pokrytec *1*
-
A zde vidíte "typického" zástupce "konzolové" české scény. *11*
-
Jj koupim si to hrde na PS4! *2*
-
Ale o CoD bych uvažoval, alespoň ve slevě. Tvůrci zaslouží.
-
-
A naopak...
-
No nech sa páči, z blata rovno do kaluže :D
-
-
-
Ban rly? Znovu? psal jsem moc sprostých slov... hmm asi jo...
Doufám že kromně mně ještě šli i jiní pokud ne, tak se fakt nerad přikláním k tomu že je to tady nák podivně špatné. *7* Fakt nerad ale nevím jak to říct. -
-
Oni to zabili. Oni to zabili. Rychle do únikových modulů než to chytnem.
-
Hura *14* !
-
Nevěděl jsem že cenzura tady začiná bejt celkem přísná... *13*
-
-
To je zase blbina. Nechapu kdo si tohle koupi. Ani kvuli tomu multaku bych to nechtel. Uvidime zda to bude horsi nez minule dil ktere byl totalni brak.
-
Xbox One s 1 TB harddiskem a CoD za € 500,- nevypadá zle. Akorát mě překvapuje, že něco podobného neoznámili i pro Halo The Master Chief Collection...
-
-
A to je i s tím upraveným Xboxem? Co je šedo-černo-zlatý? Nebo je tam klasický černý
-
-
Toto by mělo být ono: http://images.eurogamer.net/2013/articles//a/1/6/9/9/6/7/6/codkonzole.jpg.jpg
Vypadá dobře, ale osobně jsem čekal nějakou brutální verzi se Sierrou 117. Ale nevadí, Xbox One kupuju, protože Master Chief je Master Chief *1*
EDIT: někde po internetech se povalují snímky ovladače. Ale jsem lenoch a nechce se mi to hledat :D -
už ti vypršel ban? blby co
-
-