Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • líbilo by se mi CoD z druhý sv. války v týhle grafice
  • mam dotaz, když je valka proč je tam tak husty civilni provoz a když je mir kdo dal tem vojakum povoleni tak strilet mezi civilistami (na tom moste)
    jinak to vypada dobre po graficke i hratelnostni strance
  • V tom že systém, se stal taakovým eh... no. Prapodivným..
  • Veskoslav
    I ten nejpitomější CoD má lepší kampaň než Bf 3 a 3,5....
    • oktavius66
      Jenomže u BF nemůžeš brát kampaň jako kampaň. BF je silně založena na MP. Kampaň je rozjezd do MP protože se ti odemknou některé zbraně. Takže začneš hrát s něčím lepším. Ber to takhle. Samozřejmě COD má kampaň lepší. Ale po MP ho moc rád nemám, protože od dob 4. dílu se prakticky nezměnil. Tak za co bych dával v obchodě 1099 Kč, když jsem to už hrál akorát v horším. Jsou tam pouze nové mapy, zbraně, udělátka, ale pointa zůstala stejná. Stejně jako u BF, ale tam mě ten MP alespoň baví, protože si mohu promyslet taktiku. u COD to nejde. Ale MP se změnit nedá. Je o prakticky nemožné.
    • jako dlouhodobý hráč BF mohu říci, že máš pravdu, ale multiplayer se srovnávat prostě nedá :-)
      https://www.youtube.com/watch?v=dPvQtzdoFqM
    • To je uplne zbytecny neco takovyho resit. Prijde mi to trochu jako bavit se o tom jestli je hrachova kase hnusnejsi studena nebo horka...

BF3 a BF4 maj kampan docela odflaklou. Je tam par naskriptovanejch wow momentu ale jinak mi to prijde strasne genericky proti CoD ale urcite vyhrava co se vizualu, zvuku a pocitu ze strelby tyce. CoD to ma zase totalne pitomy a neuveritelne preplacany i kdyz par skriptovanejch sekvenci bylo fajn (napr. Pripjat nebo AC130 v MW1). Ve vysledku me nebavil SP ani u jedne z tech her.
      • Hrachová kaše je dobrá za jakékoliv teploty.
        • jj ale párek musí být ohřátý!! *2*
        • Tak promin :(
    • Mato1987
      tak o tom sa dá veľmi zaujato diskutovať, za "najsprostejšie" cod považujem cod 3 spolu s black flops 2 a ghosts a tam tá singleplayer kampaň s hrdosťou prevýši v tuposti a nezmyselnosti aj priermernú, i keď podľa mňa celkom slušnu sp kampaň bf3.
      BF4 kampaň bola otrasná zlátanina všelijakých nezmyslov, ale stále je na tom lepšie ako black flops 2 či ghosts. Ale zase v porovnaní s bf4 malo cod 3 celkom dobrú sp kampaň.
      • Jack1947
        COD3 byla jedna z nejhorších kampaní snad vůbec, pádlování byla nejtěžší a nefrustrovatilnější disciplína ... v celém codu.
    • Jack1947
      BF3 měl docela brou kampan, ty se Vesko rozhodní co máš radši jestli BF nebo COD (schizofrenie není dobrá věc).
  • Prvni 3 COD jsem mel rad, ale tohle video je hruza ze se nestidi vubec po nas chtit penize. Vypada to jak tech demo pred 3 roky. OSTUDA a NUDA. Kdo tomu da vic jak 55% tak je uplacenej recenzent. No ale pockame si na prodeje o ty prece jde hravne *16* *16*
  • spook.y
    Efekty tedy slabota hlavně ty výbuchy. Rozesmála mě ta chvilka s dveřmi od auta...to měl jako na krytí před palbou ? :D Mít zaměřované střely i do pušky tak stačí ke hraní jen myš. Tahle hra se už musí kupovat jen kvůli MP protože jiný důvod tam asi nebude.
  • pb_historic
    Líbí se mi ozvučení nové COD, např. jak se vybouráte v té dodávce, praskající sklo nemělo chybu.
  • Magister_Peditum
    Co by si CoD počalo bez destrukce nějaké architektonické ikony, že? *1* Jinak ty skokani tomu dodávají až nechtěně komický nádech.
    • Mato1987
      nielen skokani, ale aj tá "skvelá" umelá inteligencia nepriateľov a viacúčeľové granáty tomu dodávajú punc tuctovosti :D
      • Na tu skvělou AI je škoda plýtvat municí, při jejích reakční době a "moudrosti" by nebyl problém je po jednom utlouct kyjem. Změna k lepšímu v nedohlednu, na druhou stranu to není problém jen CoD.
        FPSky obecně ukrutně upadají.
  • Stejně si myslím že nákej blbej anonym co jen nadává - nahlašuje!

No ták, neříkejte mi že je ted nějaká banovací sezona nebo co. Chtěl bych i vyjádření od někoho kdo byl taky nedávno banován... atp... celkem mně to zajimá. (prosím nemazat, pokud je to možné ).

Páni, fakt není možný aby tady měli anonymové pravdu... Hmm...
    • Já jsem dostal ban za nadávání na konzole :). Redakce plná konzolistů asi. Jo a ještě za to, že jsem napsal, že bych raději viděl znovu Messiho na obalu Fify 15 než nějakého skopčáka.
      Prosím nebanujte mě, jsem v práci a je tu šílená nuda, slibuju, že dnes nebudu trollovat *2*
    • Pravidlo č.1 : Anonym ma vzdycky pravdu! *15*
      Pravidlo č.2 : Jack1947 ma pod kazdym clankem vyblitek ( *11* )
      Pravidlo č.3 : Jack1947 ma tolik minusu ,kolik si zaslouzi.
      Pravidlo č.4 : Jack1947 je tak hloupy ,ze svou hlouposti psaneho textu vsechny provokuje a rozciluje.
  • mikezz
    Vlastne to nevyzerá vôbec zle. Po tých pár katastrofách čo vyšli minule tento diel stojí minimálne za pozornosť.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit