Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No vidíš, já po tom, co se všude roztrhl pytel s trailery na M3, jsem první díl taktéž rozehrál znova... A chrochtal jsem si blahem. Teď mám dohráno a chystám se na extrémní jízdu. Jedna z nejlepších českých her.
  • A jéééééééje.....To už je špatný....jak mile se nějaká hra porovnává z GTA tak už je to špatný.....už jen kvůli tomu že se chtějí GTAčku podobat v tržním a populárním světě.....Nemožné,a Mafii to pokazí kort když to dělají lemplové z USA :-D Šéf vývoje začal hrát předchozí 2 díly hned po tom co se dozvěděl že bude šéfovat 3 díl :-D A to nejhorší je že se hra dělá v 2K Games v San Franciscu a ředitel stal u zrodu her jako BioShock 3 a další trapárny......No Hrozný
  • The_Troll
    1. používaš stále dokola 3 cudzie slová, už je to trápne
    2. môj trolling na teba vôbec nepôsobí, preto to dávaš čítať kolegom
    3. pozdravuj odo mňa fiktívnych kolegov

A už ťa v tomto vlákne radšej nechám tak, to ako si sa zhovadil začína byť moc aj na mňa. Si pre trolla až príliš ľahká korisť.
  • Lunk: Kolegové? *1* Ty jsi zaměstnaný? Dospělý? To bych podle těch infantilních komentářů teda nečekal.. To musí být job *1* *1* *1* *1*
  • Začínaš sa opakovať, skús pre zmenu niečo nové, niečo viacej extrémne, zatiaľ ten tvoj tro(t)ling na mňa nezapôsobil, musíš sa snažiť viacej. Skús trebárs niečo užitočnejśie urobiť, viem, síce, že tvoje kognitívne funkcie sú na úrovni žiaka prvej ľudovej, ale urob to najmä pre seba, už si tak zúfalý, že nielenže používaš synonymický slovníček, ktorý mimo iného fakt schvalujem, možno sa aj nejakým novým slovám priučíš, ale ty si sa nám zdôveril, že máš problém s vnímaním reality, po toľkých grckách v podobe inkoherentných komentárov, ktoré nemajú ani hlavu ani pätu sa ti ani nedivím, že máš problém s vnímaním reality. Mimochodom, ďakujem ti za príjemné spestrenie všedného pracovného dňa, aj kolegovia v práci si prečítali tie tvoje komentáre a uznali, že nebudeš asi normálny *3*
    *EDIT
    Kolegovia mi povedali, že na internete našli tvoju fotku.
    http://www.gucomics.com/comics/2010/gu_20100326.jpg
  • Lunk: Kámo, prosím.. už toho nech. Troll pobavil, ale za tebe mi je už trochu trapně. Stačilo pls.
  • The_Troll
    ...máš úplnú pravdu, po týchto tvojich hysterických výstupoch to spozná naozaj už každý...a žiaľ, mýlil som sa - chlapec nám zblbol ešte viac, pričom má evidentne ťažké problémy s vnímaním reality. Jedna dobrá rada na záver - uber na tých zdrobneninách, značne to s nimi preháňaš. To už je veľa aj na takú princeznú, ako si ty...
  • Hrdzavý, no už by bolo na čase. Týmto komentárom si len potvrdil, že si stále nerozdýchal verejné zosmiešnenie, ktoré som ti prednedávnom uštedril.
  • Vieš, niekto ašpiruje a jeho celoživotným krédom sú "lajčíky" alá fejsbučik, resp. používanie synonymického slovníčka (ej asi som trafil klinček po hlavičke) ako napr. tu prítomný tro(t)l bez občianskeho, ale s vyzretou osobnosťou *11* a niekoho to vôbec netrápi, lebo vie, že tro(t)l si lajčíky dáva sám aby si aspoň nejakým spôsobom zdvihol už tak pošramotené internetové ego *12* Teba muselo naozaj niečo nahnevať, čo som napísal, keď tu neustále prudíš a kypíš ako zmyslov zbavený papiňák.
    Či to len nebude opačne, podľa písaného textu každý pozná kto je cholerik resp. mierny psychopat (trotl) a kto sa tu hrá s touto cholerickou a mierne psychopatickou myškou ako mačička. Pouvažuj a snaž sa nebyť taký namosúrený a nahnevaný na celý svet, apropo je to len a len tvoja chyba, že si tupý ako peň.
  • Neviem no, mne sa tie taxikárske misie a tá prvá mafiánska misia lúbila. Dokonca som to hral aj s volantom, ktorý mám stále odložený v skrini, bol to nejaký šmejd za par stoviek, ale funguje doteraz :D
  • firebug
    Taky mám takový dojem, že to obsazování území pro své "kámoše" a z toho plynoucí benefity byly ve stařičkém Godfather 2, což byla extrémně béčková hra, na druhou stranu to ale byla zábava. Takže uchopí-li se to za správný konec, vůbec to nemusí dopadnout zle...
  • The_Troll
    Rado sa stalo, ono to už bolo potrebné. Ale uznaj, no neni zlatý, keď sa nám tu takto pajedí? Len sa trocha bojím o jeho zjavne ešte nevyzretú osobnosť - predsa len, dostať takú nálož negatívnych hodnotení za deň...no snáď nezblbne ešte viac, to by bol už naozaj smutný pribeh.
  • *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* No já chcípám!!! Ten ti luxusně nakládá, Lunko. Díky, Trolle, za super začátek dne s úsměvem na tváři *1*
  • Doporučim ti "něco jednoduššího" -> call of battlefield na konzoli.
  • Pokud si pamatuju misi třeba "Běžná rutina", tak to byl typickej level design fail, kterej by dneska Vávra rozcupoval, kdyby to udělal někdo jinej.
    Půl hodiny přejíždíš z místa na místo, jen proto, aby se přejíždělo z místa na místo....

Spousta nudných a stereotypních honiček s autama, ve kterých člověka prostě nebaví jezdit. A to je tak půlka hry. Mafia měla dobrej příběh, ale jako hra není víc než šedej průměr. Z dnešního pohledu.
  • Ale v případě Mafie se jedná o pokračování značky, která by jinak zůstala navždy mrtvá. Hangar 13 se alespoň snaží (ačkoliv na dosti odlišných principech) o pokračování oblíbeného zavedeného světa.
  • Jak jsem napsal, věc náhledu. Tobě ten volnější pohodový styl nesedí, tak jej považuješ za vycpávkovou nehratelnost. Tak to chodí, prostě tě to baví jinak než tak, jak je implementováno v Mafii.

Pro mne osobně je Mafia díky té pohodě a volnému tempu velmi příjemná. Navíc díky takovému zasazení pak vyniknou dramatické pasáže hry.

To je pro mne rozdíl oproti druhému dílu, kde na mne jízdy místy působilo opravdu jako za trest, protože aby se zakrylo vysekávání featur ze hry, byly mise postavené tak, aby hráč musel neustále objíždět všechny konce mapy. A to souhlasím, že moc zábava nebyla.
  • No hlavně že víš, jak se hraje... *7*
  • Tak co se taky dá čekat od "Maťa" ... *15*
  • Puberta s tebou lomcuje riadne, keď ani písať nevieš, ty "šujajko", už si si bol po občiansky či to ešte nejaký rok či dva potrvá?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit