Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viktor_H
    "F*ck that loser."
  • Já doufám, že už nikdy nebudu v žádné diskuzi číst podobně idiotský příspěvek.
  • Zavři hubu, ty kret_ne. Těším se na Diablo od tebe. Trotle, pičovat umí každej.
  • To asi ano, ale podle mě ne až tak moc. Většině lidí prostě stačilo jméno Diablo (zejména po zkušenostech s prvním a druhým dílem) a měli rozhodnuto o koupi.
  • 99% jiste ne, ale takovych 60% bych uz videl realne, preci jen tech fanatiku, kteri by pro Blizzard umirali, nebo zabijeli je opravdu hodne. No holt, kdo si umi stado vychovat, ten se pak ma.
  • Těm oficiálním PR kecům nemůže věřit nikdo soudný... Realita je taková, že ho 99 procent hráčů Diabla 3 nenávidí kvůli jeho aroganci a celkové ignoraci komunity. Je to prostě tvář failu jménem Diablo 3 ( i když se stále najdou retardi jako Veskoslav, kteří ho budou bránit ), takže byl hozen lvům.
    Doufám, že už nikdy nebude na žádné hře dělat :)
  • Na téhle hře bylo krásně vidět, co dokáže hype a marketing.
  • No soudě dle zisků, hra naopak dopadla velmi dobře, co následovalo poté, to už je jiná kapitola.
  • A já se mu vůbec nedivím. Dělat na hře 7 let musí být hrůza. Obzvlášť když a myslím si, že i on sám to vidí, ta hra nedopadla vzhledem k tak dlouhému vývoji nijak extra dobře.

Ale co už, hlavně ať proboha nejde dělat na WarCraft IV. To je moje oblíbená série a já už tomuhle člověku moc nevěřím.
  • Tak jednu serii dokazal uplne znicit, tak ted sup treba na SC tam to jeste funguje jak ma ...
  • 99% romanopisců na tomto webu by se nesdostalo ani na pozici vrátnýho Blizzardu :D
  • trolo
    orly?
  • po d3 ho už nevezmou ani jako vratnyho v nejake it firme, smutny konec slibne kariery
  • Soudě dle toho, jak D3 vypadá, bych řekl, že byl kreativně vyčerpán ještě před jeho vývojem. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit