Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To zase přeháníš, Starcraft 2 byl skvělý :)
  • Titan to je "zcela jiste skryty nazev pro WoW2" - takze zisk na 200% zarcen, vse ostatni by bylo na povazenou *1*
  • Ma pravdu predseda :-))
  • Shania
    Je pravda, ze pokud nekdo aspon trochu sledoval nejaka videa o D3, tak ho zna, ale normalni hraci ho nemaji proc nenavidet, pro ne je to jen proste dalsi hra, co si zahrali a cau.

Taky ta trochu chytrejsi cast komunity, co se o Blizzard zajima, vi, ze Jay neni zdroj vseho zla a i kdyz vedl vyvoj, tak ani nahodou nejsou vsechna rozhodnuti jeho. Pokud si tu nekdo mysli, ze v Blizzardu sef vyvoje rozkazuje a ostatni jen slepe plni jeho prani, tak je blazen.

A krom toho, v D3 je i dost dobrych napadu s kterymi prisel a prosadil Jay.
  • : *1* *1* *1*
  • Diablo III nebyla špatná hra, já se k ní ale asi nikdy nevrátím. Na Hack and Slash mě to dostatečně nemotivuje - větší problém vidím v tom, že se D3 chtělo zavděčit všem, což se povede jedné hře z mnoha...
  • *1*
  • Jo no, říkávám jsem to už před vydáním Diabla 3. Blizzard je teď. jen jméno bez významu. Bude prča až vyjde Titan.
  • To vis je na nervy dnes po 1250te zabil diabla na inferno a zas mu padlo smeti jako z te nejvobycejnejsi truhli v prvnim aktu to nastve (kor kdyz mu maminka po 150te odmitla pujcit kreditku na nakup v aukci) a bez neustaleho sebeujistovani jak je D3 bezva zabavna hra by to nezvlad *1*
  • A když ti podlahář udělá křivou podlahu, tak bude ok když ti řekne ať zavřeš hubu a uděláš si to sám? Pičovat přece umí každej!

Jo kámo, tvoje slova nemají logiku. To, že někdo něco sám nedokáže neznamená, že nemůže posoudit jak to zvládli jiní.
  • Tak znovu - pro voly. StarCraft II se mi líbil. Diablo jsem nehrál ani dvojku, natož trojku.
  • StarCraft II se mi líbil. Diablo jsem nehrál ani dvojku, natož trojku. Tak nevím, jestli ti tam zapadám.
  • Nevim proc vsichni nenavidi Wilsona. Je pravda, ze PR totalne nezvlada, ale podle me neni zodpovedny za zmrchareni diabla. Vina pada na vas milovany Blizzard.

To oni zdimali project po dlouhych 7 let a vyhazovali kazdeho, kdo jim nekývnul na jejich RMAH vizi. Pak, kdyz lidi zacali silet po dalsim diablu, nahnali do projektu co nejvic lidi a dali jim sibenicni termin.

Proc se porad lide domnivaji, ze vsechno na co sahnou musi byt zlato ? Blizzard, ktery udelal warcraft 1,2,3 / world of warcraft / starcraft , uz vubec neni ten samy Blizzard, jaky vidime dnes. Vsak se podivejte, jak se zmenil Bioware.
  • Ja o fanaticich a on je hned podemnou jaka nahoda :-)))
  • Az te rodice nauci slusnemu chovani, tak se vrat nadiskuzi a zkus to znova, preji hezky den

p.s. Nehraj to diablo tolik, jak vidno velice ti to ublizuje
  • aj tak si vsetci, uz len cisto zo zvedavosti kupime aj datadisk a to budu dalsie peniazky do vrecka blizzardu... mozte hovorit co chcete, D3 je uspesna hra, ktora este zdaleka neskoncila a peniazky z nas bude tahat aj nadalej. tot moj skromny nazor.
  • V posledních pár měsících poslouchají komunitu, jo, když jim došlo v jak hlubokých sračkách jsou, chytají se každého stébla.

Lidi, kteří se o D3 nezajímají - zkusili, zjistili že stojí za hоvnо a smazali to asi neví, kdo Jay Wilson je. Ale většina hráčů, kteří se o stav této hry zajímají ví velmi dobře, kdo to je. Já sám sem D2 nikdy nehrál, o vývoj D3 jsem se nezajímal a na fóra nikdy nechodil, přesto vím, kdo to je.

Proč má tolik indie her asi úspěch? Protože vývojáři velmi dobře naslouchají své komunitě. Jay Wilson a podobná "esa" v herním průmyslu nejsou žádni vševědoucí polobohové, serou-li na komunitu, dopadá to přesně tak, jak D3 skončilo... že jí naslouchají posledních pár měsíců je už hоvnо platné.
  • velice duchaplnej komentář... ještě něco hezkýho nám povíš, nebo to bylo všechno z tvýho dnešního myšlenkovýho průjmu?
  • Shania
    vedl vyvoj nejprodavanejsi hry na PC, takze se nemusis bat, ze by delal jako vratny.
  • Shania
    Jestli ho nenavidi tak 10% hracu (oba jsem si ty statistiky vucucali z prstu, takze nemaji stejne zadnou vypovidajici hodnotu), tak je to moc, naprosta vetsina hracu Diabla 3 vubec netusi kdo to je, vedi o nem jen lidi co lezou na fora a ani tam ho nenavidi vsichni.

Presto si myslim, ze alespon castecne je to duvod, proc se te pozice vzdal.

A o tom ze ignoruje komunitu, to jsi vyhrabal kde, prave v poslednich par mesicich je dost jasne videt, ze komunitu poslouchaji, to jen paka si mysli, ze kazdej jejich napad a narek musi vyvojari okamzite implementovat, protoze jsou platici zakaznici a maji vzdycky pravdu, skutecnost je presne opacna, zakaznik nema pravdu skoro nikdy. A i kdyz muze prijit s dobrym napadem, tak to jeste neznamena, ze to bude fungovat dobre ve hre.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit