Přejít na výpis diskuzí
Šéf vývoje Diabla III končí, půjde na jiný projekt
18.1.2013 | Adam Homola
94 příspěvků
-
ted je to podstatne lehci nez po launchi, ja sem po launchi ani nemoh projit pres zacatek 1. actu inferna a to sem kupoval veci z AH *1*
-
Protože pokud jsou hrači ochotní chodit na černé stránky a nakupovat přes ně většinou nelegálně ziskáne předměty, pri tom si jeste nechat vykrast vlastni bankovni a herni ucet, tak je zcela logický krok tomu zamezit a vzhledme k tomu, že prostě nejde tyhle stránky zlikvidovat, tak už tu zbývá je jen předběhnout a nabídnout lepsi sluzbu. Bohuzel vsichni boteri, farmari jsou jen dusledek toho, ze jsou hraci ochotni jim platit.
Krom toho, normalni gold aukce zarucuje to, ze normalni hrac dokaze projit inferno aniz by musel farmit, protoze i ten nejlevnejsi gear na aukci mu staci na to, aby hru dokoncil. JEdiny problem aukce je inflace a to, ze hraci maji uplne jinou predstavu o kvalite vybaveni, protoze na aukci je zcela logicky vzdycky lepsi (aby nebylo, kdyz je nahodne generovany). -
pak by nefungovala rmah, což oni nechtěli
-
Za takovej mega propadak se neni cemu divit. Diablo III nejvetsi fail stoleti.
-
Ja ti nevim, ale velmi, velmi rad si zaplatim dopredu jakoukovliv betaverzi hry v takovemto stavu. Před vydaním se lidi mohli zblaznit pri kazdem odkladu, at uz to koukaj vydat a po vydani zas drzkuji, ze je to nedodelany, holt zadna hra od Blizzardu nebude nikdy hotova pri vydani.
Osobne vlastnim minimalne deset alfa/beta verzi ruznych indie her, ktere budou nejdriv hotove za par let, pokud nekdy vubec, ale i tak mě min. těch 20 dolacu nemrzi. -
Hodně dobrý nápad jako že *4*
-
To mluvíš o mně, šašku?
-
Taky jsem to hral bez ah za monka solo,dostal jsem se k diablovi na inferno pred 1.patchem,po patchi to bylo trapny fire pooly davaly 1/4dmg,pred patchem bez serenity me to dalo IK.
-
P.S.
jinak jednim z duvodu proč jsem byl s trojkou nespokojen byl krome toho pribehu i vyber postav, ja si nedovedl vybrat postavu ktera by se mi líbila nebo bych se s ni mohl nejak stotožnit. -
možna, ja hral za monka a umiral jsem docela dost a to jsem hral jen prvni obtiznost
-
Tak to nevím, já problém neměl, ale může to být taky tím, že jsem hrál za Witch Doctora, za kterého jsem až do Inferna nemusel s nepřáteli přijít prakticky do styku, protože v podstatě vše odtankovaly summony. Co jsem slyšel, tak například za takového barbara je to podstatně náročnější.
-
kdyžtak to meli udelat tak že legendárky a druhé nejlepší veci by byli bind to pick up a nebylo by s nimi možne obchodovat, jako ve wowku. Co myslíte že by se stalo kdyby ve wowku šlo s nejlepším gearem obchodovat? stratili by predplatitele protože každy by si nejlepší gear nakoupil a hra by stratila na motivaci
-
nevim co mas na mysli jestli obchod za realne penize nebo vymenny obchod v D2. Ja si taky vymenoval v D2 treba drahokamy za runy a nevidím na tom nic špatneho. Ale je logice že když se zavede aukce a začne se to delat ve velkem farmeni strati jakekoliv kouzlo.
A taky nechápu tvoji logiku, jestliže nekdo kupčil za realne penize v D2 proč by to melo byt nutne davat do trojky? -
Hrál jsem celou hru sólo s maximálním možným Magic Findem (ve smyslu, že jsem dával přednost itemům s magic findem, pokud to šlo, před itemy s lepšími staty, ve finále jsem i s Inferno bufem měl MF 300%). Ale že to dnes je lehčí než po launchi nepopírám, dokonce to v textu i zmiňuji.
-
KONEČNĚ ho vykopli. A už bych ho vůbec k ničemu nepouštěl!
-
Chtel bych te jen upozornit, ze za aukci a hlavne RMAH muzou nekteri hraci D2, kdyby nekupcili s itemy, nikdy by nebylo nutne neco takoveho v D3 mít.
-
a víš proč jsi to dohrál i bez kupování itemu na aukci protože to hraješ až ted a všichni tvoji spoluhráči měli dobré zbraně (někdy stačí jen jeden) takže asi tak, ano nemusels na aukci protože ti pomoh spoluhráč co ji využil... Rozhodne bys to nedal bez aukce na nejvissi obtiznost sam bez legendarek...
-
Ja si koupil Starcraft 2 kvuli SP kampani a ta nebyla vubec skvela.
-
Souhlasim s tebou, ze ve hre bylo udelano sposutu spatnych rozhodnuti, ale asi by jsme kazdy zvoili uplne jinou cestou. Ja bych mnohem radeji mel hru se stejnym soubojovym systémem (asi bych pro MMO pridal holy trinity, možna ne), grafikou, isometrickym pohledme ve velkem otevrenem MMO svete, ala WOW, se vsemi vecmi co s tim souvysi a byla by to podle mě bomba, ty by jsi asi naopak viděl něco blíž k Diablu 2.
Zasadne ale nesouhlasim s tim, ze by D3 byl propadak, hra pred endgame funguje skoro perfektne a endgame by nikdo bez s pojitosti s D2 napozadoval. I bez spojitosti s Blizzardem by hra mela velky uspech, navic bez negativniho pressu, ktery hre udelali fanousci D2 a hateri Blizzardu. -
nebo si umim spočitat dve a dve, ja vedel davno pred vydanim d3 jake bude kdyžtak si muzes nalistovat starší diskuze jen nevim jaky jsem použival nick:)