Přejít na výpis diskuzí
Šéf vývoje Diabla III končí, půjde na jiný projekt
18.1.2013 | Adam Homola
94 příspěvků
-
ja co pamatuju tak mi nic nepadalo tak jsem koupil v aukci za herni menu a rozdil v sile postavy byl značný a to mluvim je o obycejnych modrych predmetech (nevim jestli si pamatuju dobre farby ale byli to jen takove zakladni itemy). kvuli tomu jsem pak taky stratil zajem hrat protože k cemu hrat když muzu postavu vybavit v aukci že?
jinak prodavaji se jen predmety ktere maji slušne staty a cenu zjistíš jednoduše porovnanim -
tak to si asi peknej de..l protoze o Titanu neni znamo nic jen ze to bude MMO.
-
Nadavate na DiabloIII ale vecina z vas ani nevi jake negativni nazory byli na DiabloII. Napr. jeden dopis ze Score: to ze se to seka i grafika jeste horsi nez u DiablaI a navic stasne lehky a to vse az po samotnyho Diabla. Ani jednou se mne nedotknul. Dohrano za 14dni na vsechny tri obtiznosti. DiabloII nesaha DiabluI ani k palcum u nohou. Toto byli reakce 90% hracu na DiabloII. To co je na dvojce tak uzasny prinesl az datadisc a patch 1.9. Diablo zraje jako vino cim starsi tim lepsi.
-
Opravdu ne. Zkoušel jsem nějaké itemy prodávat, ale nemám tucha o vhodných cenách + asi ten zájem o aukci už dost opadl, takže jsem nic neprodal. :)
-
to sis vazne nic nekoupil ani za ingame menu?
-
Hezky napsano, nicmene ja osobne pred D3, uz ted dam radeji prednost PoE a Grim Dawn.
-
když vyjde titan tak si ho nekoupim to je co? *1* protože už ted vim jaky bude
-
Ja si myslim, ze se nechteli zavdecit vsem, ale hru udelali na rychlo a pekne ji osekali i kdyz 6 le vyvoje je hodne, tak preci jen na hre pracovali vyvojari z WoW, kteri to meli asi jen jako druhotne dilo, jinak si to nelze vysvetlit.
Protoze, at koukam na hru z jakehokoli pohledu, tak ve hre vsude vidim obrovske nedodelky a rezervy, proste je to do mrte odflaknute dilo. A kdyz k tomu pripocitam, ze to delalo 6 let jedno z nejbohatsich vyvojovych studii na svete, tak pocit zmetku se mi jeste zdvojnasobi. -
Tak bych také přidal svou trošku do Diablo III mlýna.
Vzpomínky mám velice čerstvé, protože hru jsem zrovna včera dohrál na Inferno. Hack&slash není mým nejoblíbenějším (předtím jsem dohrál pouze Titan Quest a Diablo II), každopádně hra mě bavila a byl to fajn relax. Problémový launch mě minul, protože hru jsem si pořídil asi až půl roku po vydání, takže mé první zážitky ve hře nebyly poznamenány špatnou konektivitou.
Grafika se mi docela líbila a zatracovaný nový systém spellů/level upu mi poměrně vyhovoval, respektive můj zážitek nijak negativně neovlivnil. Často propírané silně omezené dropování celkem zamrzí, na druhou stranu když už člověku nějaká ta legendárka vypadne, o to větší má radost. Nicméně je fakt, že to trochu přehnali (mě osobně vypadly za všechny 4 obtížnosti dohromady 3, přičemž nejdéle jsem čekal od 2. aktu na Nightmare až do 3. aktu na Infernu, a to jsem po celou dobu hrál s magic findem od 100% do 300% na Infernu).
S nízkým dropem související nutnost aukce mě nijak nepostihla, celou hru jsem dohrál bez koupení jediného itemu (i když je pravda, že obtížnostní skok mezi 1. a 2. aktem na Infernu byl obrovský a pokračování bylo opravdu náročné), ale je fakt, že při vydání to mohlo být jinak, protože co jsem tak zaslechl, tak s přicházejícími patchi se hra zjednodušovala.
Herní doba byla dle mého názoru ucházející. Ve hře jsem strávil pár desítek hodin v průběhu asi tří měsíců a byl jsem spokojený. Nicméně teď se k ní asi do datadisku/PvP patche prozatím nevrátím. Co vidím jako obrovský nedostatek je poněkud reta*dovaný příběh. Přestože příběh není u hack&slash stěžejní, to co předvedli tvůrci v Diablu III je skoro až deb*lita. Málokdy se mi stává, abych se při poslouchání rozhovorů ve hře cítil trapně, ale Diablo III to dokázalo.
Abych to nějak shrnul, Diablo III považuji za velice slušnou hru, která ovšem nedostála velkým očekáváním. Přesto ten obrovský hate na něj směřovaný považuji za dost přehnaný. Chápu, že čerstvě po launchi asi byla spousta lidí n*sraná, nicméně minimálně dnes, po desítce patchů, Diablo III poskytuje v žánru hack&slash velice solidní zábavu a fanouškům žánru jej mohu doporučit. -
D3 neni zla hra skor to ze blizzard vydal platenu betu a teraz sa to snazi zliepat dokopy ludia cakali po rokoch vyvoja viac nez nedokoncenu hru a toto pridane pvp na ktorom robia vyse pol roka k radosti neprida uvidime co prinesie datadisk. Ale stale to neni taky fail ako hry od EA a spol kde by vam aj za to pvp zauctovali 10e a zainfernal masine, paragony atd:D
-
V tomhle směru s tebou souhlasím.
Každopádně je nemožné odpovědět, s kterými konkrétními nápady kdo přišel, kdo za ně nese zodpovědnost.
Přesto ředitel vývoje musel minimálně posvětit většinu z nich, pokud za to někdo má zodpovědnost nést, je to právě on.
Ikdyby za určitými rozhodnutími nestál, D3 neselhala jen v jednom směru, jsou zde problémy od elementárního designu hry, přes aukci, technické nedostatky až po nesplněné sliby a vlastně klamání zákazníků.
D3 přežívá jen díky svému jménu.
Kdyby v tomhle stavu vyšel třeba T2 nebo PoE, neprodali by ani 1% prodaných kopií diabla. -
Není, kdy jsem řekl, že ano? Decentní strategie.
-
Víme, že ty skutečně nesnášíš všechno od Blizzardu, ale aspoň přiznej, že Sc II rozhodně není špatná hra.....
-
Dokonce bude 3x skvělý, že jo?
-
Největší problém Diabla je ten, že z toho chtěli udělat hru pro všechny. Skalní fanoušky to nasralo (sice někteří neví, jaké bylo Diablo II na začátku, to je ale jedno) a pro obyčejné hráče to bylo akorát zpříjemnění. Diablo III prostě je dobrá hra, ale obrovské očekávání a vše okolo toho z toho udělali něco, co vlastně ani nebylo nebo spíše v očích spousty lidí není. spousta lidí nadává na aukci a přitom D III ani nehrálo, jinak by vedělo, že ani ta hloupá aukce nemusí být v důsledku na škodu. Jak říkám, problém Diablo není to, že je to dobrá hra, ale to, že to není skvělá hra a že se snažili v BLizzardu zavděčit všem a to byla chyba.
-
souhlas *15*
-
diablo3 je dobra hra a cas ukaze ze je to pravda...stejne jako tomu bylo u D2
-
Tak zisk je jasnej, o tom žádná.
Spíš bude sranda jestli zase budou dělat nějaký hokus-pokusy jako RealID nebo RMAH. -
99% hráčů? Vsadím se, že ty jsi ani dneska ráno nevěděl, kdo to je:)
-
Dam klavesnici za to, ze se Titan bude tocit okolo RMAH.
Je to zlatej dul, lide to prijali ve smes pozitivne a po vsech tech pravnich utrapach, ktere je protlaceni neceho takoveho urcite stalo, bych se propad, kdyby se toho jen tak vzdali.