Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Xcomik
    Já mám pocit že po odchodu Big Bosse Ricciho mají v EA velký problém. Když si to vezmu zpět než tam ten Riccitiello nastoupil tak EA dělala hry Need for Speed, Battlefield, Medal od Honor pak sportovní záležitosti a hry podle filmových předloh (nejčastěji Star Wars).

    Po příchodu Riccitiella najednou EA rozjela tunu nových značek: Dead Space, Mirrors Edge, Crysis, Mass Effect, Dragon Age, Simcity, Kingdoms of Amalur Reckoning, TitanFall, MMO SWTOR a řada dalších. Ano je pravda že taky dost her Riccitiello(va) politika poslala možná i na věčnost: MOH a velice nahnuté to má i dle mého názoru Need for Speed. Ale ta kreativita vydavatele byla aspoň vidět. Co bylo ještě zajímavé že měli studia vlastní volnost na použití nástrojů a engine.

    Jenže kreativita současné EA je přinejlepším na bodě mrazu. Tenhle rok tu máme zase sportovní hry kde u některých přešli na super hype Frostbite 3 pak tu máme Dragon Age 3 (rovněž na Frostbite 3) Dlc blbinu Battlefield Hardline (opět jak jinak na Frostbite 3) no a pak tu máme ve vývoji filmovou záležitost ze Star Wars a to je Battlefront 3 (opět na Frostbite 3) k tomu Mass Effect Origins (opět jak jinak na Frostbite 3) no a nakonec Need for Speed pro příští rok (opět na Frostbite 3). Víceméně nám EA dává najevo že se vrací ke konceptu z roku 2002 a že to co bylo na EA aspon částečně zajímavé (za posledních 10 let) umřelo při odchodu jejich big bosse Riccitiella.

    Můžeme tu nadávat na Ubisoft že není WatchDogs tak dobré jako prezentovali na E3, můžeme tu nadávat na horší optimalizaci Assasins serie pro PC nebo také na nesmrtelné slony v připravovaném FC4 a klidně si zanadávejme na to že Ubisoft do her cpe mechaniky z jiných jejich her. Jo všechno tohle vyřčené je pravda jenže aspoň v tom Ubisoftu funguje kreativita viz Division nebo pokus přinést do hry více taktiky a spolupráce jako v případě prezentace R6 Siege jenže pak si také musíme připomenout fakt že Ubisoft podporuje i hry které se neprodávají jak rohlíky na krámě viz třeba Silent Hunter, ANNO nebo H.A.W.X, A to nemluvím o faktu jako jsou překlady her do našeho jazyka. Netvrdím že je to dokonalý vydavatel (můj milovaný THQ je žel bohu pohřbený) ale snaží se přinést do herního segmentu originální produkty a k tomu hry které nepaří obrovská masa lidí.
  • "všechna vylepšení a opravy pro Battlefield 4 už Battlefield Hardline obsahuje."

    jeste aby ne,kdyz je to jen jeden mod prodavanej za plnou palku s dalsima X dlc,to muze koupit opravdu jen id1ot :D
  • prča je, že BF 4 sužovaly stejné chyby jako BF3... a argumentovat, že u Hardline to bude lepší???? To snad musí být, vždyť je to naprosto stejná hra jako BF4 jen s jinýma texturama... vlastně je defacto předem opatchovaná...
    • Mno ... ja bych nebyl takovej optimista ... trebas BI taky patchuje ty stejny bugy v kazdy dalsi hre ...
    • Vsak vid ten dlhokrky bug, bol v BF3, BF4 a teraz je v Hardline. Je to banda neschopnych gasparov.
  • Magister_Peditum
    Nejvtipnější je, že se ani po takové době nepodařilo většinu problému odstranit.
    • Mezitím co se lidé spawnujou v BF3 bez zbraní a užívajíc si rubber bandingu. Battlefield 4 je jen ctrl+c, ctrl+v se stejnýmy problémy a pořádný spravovací patch je v nedohlednu pro oba. EA fakt s#re všem Battlefield fandum na hlavu znova a znova.
      • Vsichni hraci s aspon 1/10 mozku zustali u BF2 ... kdyz nic jinyho, ma to vlastni server, takze ti nejakej vydavatel muze bejt uplne uzadele. Modu je pro to neurekom a ... funguje to.

        Destrukce pak nikdy nefungovala a v provedeni EA fungovat ani nemuze. Je to totiz implementovano jako ciste client side efekt => server vubec nevi a netusi, jestli zed stoji nebo ne. Je to tak proto, ze vypocty na strane serveru vyzaduji vykon ... a kdyz oni chteji mit hru (a hrace) pod kontrolou a nedovoli hrat jinde nez na vlastni serverech ... znamenalo by to hromady a hromady HW.

        Takze to pak vede (zcela ocekavatelne a logicky) k situacim, kdy se (naprosto bezna vec) nejaky ten paket vypari ... a 1/2 klientu ve stejny bitce zed shodi, pricemz druha nikoli. Coz nasledne vede k tomu, ze nekdo bud nekoho zastreli skrz zed ... nebo naopak strili na viditelny cil a nemuze ho zasahnout.
      • Covece nevim, byl jsem die-hard fanda BF2, 2142 a BFBC, vyuzil jsem akce BF3 zdarma a je to fajn. Sice je 2 furt lepsi, ale to ze me mluvi nostalgie.
      • A my hráči BFBC2 si mezitím užíváme perfektní hru se spoustou destrukce a úžasnými zvukovými efekty.
        • BFBC2 taky neni zadna slava - hitboxy jsou doslova tragicky, snad jeste horsi nez v BF4.
    • deridon
      co potom u BF3.. na to se vyprdli uplně po vydání End Game (End Support.. on teda vlastně nikdy ten support nezačal).. btw přijde mi, že po Aftermath mi dokonce hra po technické stránce stagnuje na mé sestavě, dříve když jsem snížil detaily/rozlišení, měl jsem několik desítek fps k dobru, teď ať hra běží na vysoké či nízké na 800x600 či na mých 1600x900, tak stejné fps.. nechápu
  • Co to je zas zas blbost? problemy se spustenim a hlavne s netcode byly uz u BF3!! tak jaky vymluvy na novy konzole
  • eStar
    To je sice moc pěkné, ovšem co se týče těch slibů ohledně Hardline doufám že milé EA promine když jim to nebudu věřit. BF 4 bylo poslední BF a vlastně i poslední hra od EA co jsem koupil. Takhle zabugovanou hru jsem ještě nehrál. Možná že ještě někdy časem znovu vyzkouším BF 4 jak ho opravili, ale za žádnou další hru jim už peníze nedám.
    • A víš, co tady napsali v recenzi BF4? Prej po týdnu opravování sice hra ještě není úplně odladěná, ale jinak už funguje, jak má. *1*
    • Jack1947
      Ted ještě to dodržet, nepředobjednávat zas o znova...
      • Ono by bolo este lepsie, ak by sa ich hry ani nepiratili, na forach by sa ich hry vobec nediskutovali, proste naprosty nezajem. Samozrejme ze to je utopia, ale pekna :)
  • Kopat do EA je tak snadné, proto to dělat nebudu. Prostě nepředobjednávejte hry, žádný.
    • Kopat do EA je zbytečný. Kopal bych do hráčů a jejich nezměrné hlouposti, že jim to pořád kupujou. A kopal bych i recenzenty. Pokud hra nefunguje správně, měla by automaticky dostat 0.
      • Jenze to by pak recenzent dostal taky 0 ... na svuj ucet ... ;D
        • tak.
  • Kdokoli kupuje tyhle hry je u mě imbecil. Bez výjimky.
    • Zato ty jsi výjimka .....a pořádná *7*
  • Já bych jim ten popel na hlavu nasypal osobně a ještě bych přidal trochu benzínu. Ať to má říz!
  • Výborný, jak se odvolávají na ten novej Battlefield...prostě vzali 4ku, dali tam nový skiny a tim to haslo. Neni to žádná nová hra. Dělají, jako by to vyvíjeli celý znova.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit