Přejít na výpis diskuzí
Šéfové EA a DICE si za start Battlefieldu 4 nasypali popel na hlavu
20.6.2014 | Adam Homola
50 příspěvků
-
"Battlefield 4 a jeho problém už jsou ale za námi,..." To nemysli autor clanku vazne, ze ne. BF4 ma problemu jeste dost, hlavne s "netcode", sice zvysili tickrate na 30 a je to o neco lepsi, ale porad je to bida. Porad umirate za rohem, porad vidite protivnika z jinehu uhlu, nez je ve skutecnosti...takhle se multiplayer hrat neda. A ze Hardline nebude mit ty same problemy? Ma je i beta a duvod je nasnade - jede na stejnem enginu - problem je ve Frostbite 2, kdeje uz od zacatku spatne navrzeny "netcode". EA by si zaslouzili jednu vec - aby Hardline byl propadak a nikdo to nekupoval - jinak se nebude nic dit a EA znacku Battlefield pohrbi zaziva.
-
-
BF uz davno pohrbenej je .... je to jen zdimacka na prachy od mamlasu, ktery za to prachy daj.
-
-
Jenom další hromada PR sraček nechápu jak jim to muže po těch letech někdo věřit před každým spuštěním nové hry si sypou popel na hlavu *16*
-
"všechna vylepšení a opravy pro Battlefield 4 už Battlefield Hardline obsahuje."
Jasně, asi proto má tickrate 10 nebo kolik. -
Prej ze je BF 4 stabilnmi....Program prestal pracovat..skoro na kazde mape...BF3 i beta hardline jede normlane...Ale BF uz rozhodne nekoupim..
-
-
Jo stabilní :-D BF 4 je jediná hra která mi padá i na PS4.
-
-
Tak dneska perlí snad každá velká firma.
Borci z Dice, ono to vaše Battlefield 4 nefunguje pořádně ani teď .. 3/4 ROKU OD VYDÁNÍ. -
https://www.youtube.com/watch?v=Do3LMTtseN8 HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA
-
Kam se hrabe Hardline za 70 euro, na steamu jsem si pěkně koupil PayDay 2 za 6 a baví 100x víc než Failline beta *1*
-
Hraju betu a i v ní se umírá za rohem a celkově mi přijde že to měl být datadisk k bf4 a nebo dlc
-
-
Presne tak, cece. Uz teraz mam dojem, ze ide o dalsi DLC z celej serie... *2*
-
-
Dúfam, že toto je pre tú racionálne zmýšlajúcu časť diskutérov tu na games.cz memento, aby nepodporovali tieto špinavé praktiky EA.
-
Ze vraj v sucastnosti stabilne hheheheheh
Uz nedam ani euro za ziaden BF -
-
Už?, hochu to si neměl dát ani předtím ted to prosím dodrž. Ano. *3*
-