Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hodnoceni uz je udelano za tebe, a jako takove plati. Bud to akceptuj, nebo zavri prdylku.
  • presne tak. Work in progress je logicky to ze se to hejbe kupredu, ne dozazu. V tom pripade at to nazvou Destruction in progress. Pitomci, bejt jima, tak radsi mlcim a vsem zaplatim zpatky
  • Rhulad
    Hodnocení si udělám sám...pocit fps soubojů byl podle mě lepší v ACM než v Infinite
  • ucho
    takovou informaci jsem nikde nezaznamenal. pokud vím, tak to právě nikdy nevysvětlili. mimochodem jako render mi to nepřijde...
  • GlaDOS
    To je tvůj dojem. Bioshock Infinite na rozdíl od ACM nemá obecně tak mrzké hodnocení. Irrational Games dokonce nikdy netvrdili, že Infinite bude pokračování jedničky. Sami mluvili o tom, že to bude úplně něco nového a jiného, i když ze stejného konceptu.
  • GlaDOS
    A nebyl ten důvod, že ta ukázka nebyla přímo ze hry ale připravený a vyšperkovaný render?
  • firebug
    Nevidím příliš velký rozdíl v kauze Aliens: CM a tím, co předvádějí ostatní. Záběry z nějaké alfa verze předvedené na výstavě zřídkakdy odpovídají tomu, co můžeme vidět ve finalní hře a screenshoty jsou doupravovány od dob, co si pamatuji. V tomto případě to bylo možná trochu více na očích, než normálně a možná se nějaké video dokonce nedopatřením vydávalo za finální gameplay. Možná!
    Nic to ale nemění na tom, že "zavádějící" videa a screenshoty před samotným vydáním hry mají jen a pouze nalákat lidi na předprodej a tahle strategie má mnohem dalekosáhlejší důsledky, než si většina lidí připouští.
    Vedlo toho, že v některých případech stojí reklamní kampaň i miliony dolarů (část těch pěněz by se dala šoupnout do vývoje) jde hlavně o to, udělat intenzivní PR masáží z člověka fanboye. Což je celkem paradoxní vzhledem tomu, že člověk dotyčnou hru ještě neměl možnost hrát. Takový člověk pak zakoupí v přeprodeji klidně bonusovou edici hry, jen aby získal nějaký "day-one-dlc" (u nichž se většina hc pařanu shodne, že jde o zlo).
    Minimum lidí si navíc zpětně přizná, že vyhodili paníze za úplnou blbost a donekonečna potom spamují diskuze u recenzí, protože ta jejích hra nedostala a dva stupně lepší číslo... :-)
    Abych to shrnul, tak nejsem příliš nadšen ze součastného stavu herního průmyslu, ale jsem přesvědčen, že si za takovýto stav můžou hráči sami. V ideálním světě, kde by hráči nekupovali hry v předprodeji, by nebylo nutné aby vznikaly "zavádějící" prezentace nedokončeného produktu. Ve světě, kde by hráči nekupovali speciální edice her s day-one-DLC nebo bonusovými mapamy, by takovýto uměle vytržený jakoby "bonusový obsah" her nikdy nevznikal. Jsem docela zvědavý, jak dopadne tento soudní spor a docela držím palce žalobci, protože vytvořený precedent by opravdu mohl něco změnit. Mentalita lidí, se nezmění...
  • Magister_Peditum
    V tom případě se někde musela stát strašlivá chyba, protože obyčejně je finální produkt lepší než nějaká alpha verze. To ovšem rozhodně není tento případ. *15*
  • Vypadá že o tom víš houby. Přesně Demo vypadalo úplně jinak než finální verze.
  • Chtel bych upozornit že Demo bylo uplně jine než v zavěru samotna hra (navic cele demo v plne verzi chyby).
  • Jak stahnout? Myslis ukrast? Mozna, ze jindy bych s tebou nesouhlasil, ale jedna z moznosti to rozhodne je, tedy pokud mi to pomuze se vyhnout podobnym zmrseninam. Ale neobhajuji tenhle zpusob. Prirovnani s trikem je mimo misu, triko si vezmes do kabinky, prohlidnes si ho, zkontrolujes svy, pomachrujes pred zrdcadlem, jestli ti sedi apod. Ovsem hru (pokud si ji pred tim nezakonne nestahnes) muzes videt pouze v prikraslenych videich a obrazcich ...ale zase, kdo si pocka na realny gameplay, ten asi vydela (u tehle hry rozhodne). Samozrejme, ze to je i o tom "Pretoze su ludia lamy" ...kdyby nebyli, tak si tohle vyrobci rozhodne nedovoli. To ovsem neznamena, ze by za to nemeli dostat po koulich. Priste so mozna daji pozor.
  • smejki
    Myslím, že TotalBiscuit povahu té žaloby vystihl nejlépe
    http://youtu.be/Y5q0iphrBYw?t=11m35s
  • já myslim že vykecaj tím že to byli work in progress videa a ne finální produkt..
  • jo a do chleba v obchode si taky nejdriv kousnes, jestli ti chutna ? neberes moc v potaz rozdily mezi jednotlivymi druhy vyrobku
  • Pretoze su ludia lamy, tak chcu zalovat, a nevedia si najprv zahrat demo, ak ho vyrobca neposkytuje tak neni problem si to stiahnut cele, vyskusat, a na zaklade toho sa rozhodnut o koupe. Tricko v butiku si tez najprv das na seba.
  • Rhulad
    Když jsme u těch nesmyslných žalob... Já bych preferoval žalobu na Irrational Games... za to jak nám pěkně z*urvili tak dobrou značku jakou je původní Bioshock.
  • Pravdu díš, je to dnes naprd, v tom přikrášlování mají praxi hlavně Codie a jejich Race driver a Grid *1*, posuďte obrázky a hru... *5*
  • ucho má pravdu , budeme ještě koukat co se z toho vyklube , a nejen u SEGY a GEARBOXU,
  • To si nemyslím, předprodejem se můžeš nachytat samozřejmě, čekáš dobrou hru a ona je nakonec špatná, tohle je ale jiná věc, tady jsi dostal hru jinou. Podle mně tady celá vina padá jen a pouze na vývojáře, jen ať si to vyžerou...
  • Kupodivu to bavilo i mě, ale štvaly mě scripty a souboje s lidma...
    Grafka se mi nezdála nijak hrozná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit