Přejít na výpis diskuzí
SEGA a Gearbox: žaloba ohledně Aliens je neopodstatněná
3.5.2013 | Adam Homola
48 příspěvků
-
SEGA má snad nejhorší marketing ze všech herních společností...
-
No ale stejně za "lživá" videa z prezentací a bullshoty si v důsledku můžou hráči, kteří si na základě těchto propagačních materiálů hru koupí v předprodeji. Stal-li by se zázrak a všichni hráči by s koupí počkali do prvních novinářských či uživatelských recenzí, vydavatelé by neměli potřebu takovéto meteriály vytvářet a třeba by svůj ušetřený čas a prostředky investovali do toho, aby udělali skutečně hezkou a zábavnou hru.
-
tak skandál je spíš to, jak se na ten vývoj vykašlali a pak to šili horkou jehlou, protože to museli vydat... já bych třeba ocenil férovější přístup k zákazníkovi. zajímaly by mě přesné důvody rozdílů těch gameplayů. těmhle otázkám se tak nějak vyhýbají, což taky nevěstí nic dobrého...
-
Mě to bavilo, peněz nelituju, alieny miluju a když hry s touto tematikou vubec nevychazi tak jsem rad i za prumerny kousek, tak spatna hra to nebyla. Achjo, a díky tomuhle skandalu zas vetrelci PC neuvidí 10 let :(
-
no ale zas právě ta hratelnost je když porovnám aktuální verzi hry s tou demostrací skoro nezměněnáá , rozdíl je hlavně v grafice , ale to je jenom muj osobní názor
-
Ono když víte, že došlo k vydání paskvilu a něčeho, co nemělo nikdy spatřit světlo světa, a je na vás podaná obžaloba....dycky radši řeknete, že je neopodstatněná, ať se soudy a žalobce snaží a je prostor pro slovíčkaření a tak, než aby jste řekli "jo máte recht je to bullshit, moc se omlouváme a zaplatíme jakoukoliv částku, kterou si určíte" ;)
-
Herní společnosti přikrášlují obrázky ze hry snad už od začátku a často to dávali i na krabice. Legendární westwood tím byl pověstný, ještě teď mám originálku prvního cnc s upravenými bullshoty na krabici, ale hratelnost byla tak dobrá, že to tehdy nikdo neřešil. Podle mě problém není ani tak ve vzhledu, ale v tom, že Aliens: Colonial Marines jsou opravdu špatnou hrou i co se té hratelnosti týče. Ale dost pochybuji, že se na tom někdy něco změní, bullshoty jsou už taková neslavná tradice, hráč holt musí být opatrný na to co kupuje.
-
"Aliens: Colonial Marines ale nejsou žádnou výjimkou a každá druhá velká hra se prezentuje pomocí přikrášlených videí."
Což když přestane, budu osobně jedině rád.
Sice zásadně nepředobjednávám a čekám až na první HRÁČSKÉ videozáznamy a reakce, nicméně i tak je nepříjemné pořád muset dolovat info různě po herních webech a oficiálních diskusních fórech. Rozumím, že moderní pojetí marketingu je tak trochu jako studená válka, nicméně časem se stává mírně únavné muset být pořád na špičkách a ve střehu, pokud chci zainvestovat jenom do podle mého subjektivního názoru opravdu kvalitních kusů.