Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, vypada to ze ty pušky co maji marinaci maji ještě horší učinnost než blaster Storm Trooperu :-D
  • Mám stejný názor. Akorát bych místo slova generický použil slovo dětinský.
  • Thrall se probouzí ze svého válečného snu... *3*

Napadlo to ještě někoho jiného?
  • kostejnesmrtelny
    A jestli někdo půjde o dům dál, tak ať mi řekne adresu, taky bych se tam rád zašel podívat.
    Akorát jsem předevčírem zase po čase dohrál World in Conflict, což je asi tak jediná strategie, která IMO může SC2 v posledních deseti letech konkurovat, a to přitom ani není čistokrevná RTS (Supreme commandera neberu v potaz, z toho pathfindingu bych vykvetl). RTSky jsou mrtvý *13*
  • Blizzard brood war neignoruje. Na konci je naznačeno, že Kerrigan cítí, že se blíží zkáza. Proto asi nedorazila terrany v Korpulu a co se týče prottosů, tak ty by jen tak nezvládla vyhladit. Jak bylo řečeno ve dvojce, je jich hodně a nejsou asi jenom v Korpulu.)
  • Konečně někdo kdo mi rozumí a zná souvilosti. Ano naprostý souhlas, SC 2 navazuje na SC 1, ale to co se dělo pak tam ani tuk... To se mi právě líbilo všechno v úpadku a proto mě zajímalo jak blizzard na to naváže ale místo toho, teď znovu zase rozjel scénář SC 1 odzačátku s čistým štítem... Já osobně SC 2 nepovažuji za čisté pokračování SC, přijde mi to příliš diravé. Prostě není to, to co jsem od něj očekával ale i tak je to dobře udělané.

smejki: SC jsem si projel jednou možná trochu mi ukápla slzla ale u BW to se nešlo odtrhnout, ty scény, boje jak ten příběh gradoval ne ze srandy BW je tak populární, škoda že se zapomíná na jeho příběh.
  • michelangelo
    Vypada to na prvni nudny blizzardi trailer. Jen seda, jiz stokrat i jinde videna 'akce' v nudnym sedym prostredi. Probuzeni Kerigenovy je jedinej dobrej napad v celym videu.
  • Shania
    treba az nekdo tovideo poradne rozpitva snimek po snimku, tak nejakeho najde:)
  • Preed
    Celkom sa tesim,na multak som uplny noob a ani sa nejdem snazit zlepsit,ale kampan bola super a ocakavam podobny zazitok ale viac sa asi tesim na legacy of the void :)
  • Viktor_H
    Ringwraith: Tady nejde o to, že by šlo o nějaký přelomový/geniální kousek. SC2 je prostě nejvíc "polished" - má perfektní hratelnost, perfektní mechaniky, a proto taky dominuje ve sférách, v nichž dominuje... Jestli někdo hledá kulervoucí originální zážitek, tak by měl jít o dům dál. Jestli chce někdo hru, která kraluje (a dlouho bude) různým ligovým soutěžím a u které chce nějaký ten pátek zůstat, má jasno.
  • Marinaci strilejci slepe naboje, skakajici pod 10nasobne vetsi monstra jen tak bez nejakeho smyslu, sochy padajici pri silnem dupani a lode ktere jsou velke jako mesto a padaji z nebe na planetu i kdyz nejsou staveny do atmosfery me na zadek neposadi :-D
  • Jakto? Mě přišly in-game animace celkem dobry, hlavně zerathul na palubě byl epický *4*
  • Naprosto souhlasím, mě sice SC 2 docela bavil, ale oproti původnímu SC (krom o krok lepších animací) v podstatě žádná změna a nevidím důvod proč bych utrácel peníze za HotS. Diablo 3 byla podle mého opravdu špatná hra, která mě nemotivovala ani dohrát ji do konce.
    Mimochodem tvá reakce mě pobavila :) - je vidět, že jsi pravý fanoušek Monty Pythonů... :)
  • Trapna funkcnost videa je standardom tohoto portalu.
  • smejki
    asi bych si měl znova zahrát BroodWar
  • Okay, sorry.
  • kostejnesmrtelny
    Internetovej anonym mi vyhrožuje fyzickým násilím. Jejda *8* *13*
  • kostejnesmrtelny
    On Blizzard celkově tak nějak ignoruje dění v Brood War. To co zmiňuješ je jeden z těch nejzjevnějších příkladů - na konci BW měla Kerrigan Koprulu sektor těžce na kolenou. UED na hadry, Mengskovo impérium na hadry, Protossové na pokraji vyhubení...
    Buch, přišla dvojka, tři roky (!!!) poté má Mengsk zase impérium jako kráfa. *10*
  • MinisterOfSillyWalks
    samozřejmě že je to NEJLEPŠI hra všech dob... ja hlupak že sem vubec řekl že ME to nebaví pujdu se sklouznout po struhadle do bazenku z jodem jako trest *7*
    a ted už pánove přestaňte mlít sra.ky
  • to - kostej . Pokud to je jak pises, v tom pripade bys potreboval dostat poradne po drzce, mozna pak by se ti v te tvoji makovici rozsvitilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit