Přejít na výpis diskuzí
Sen o pomstě v traileru na StarCraft II: Heart of the Swarm
22.1.2013 | Petr Poláček
97 příspěvků
-
Však já ti tvůj názor neberu, když to vysvětlíš takhle. *3* Ale je bohužel faktem, že RTS jsou na úbytě a pro toho kdo nehraje multiplayer, jsou prakticky mrtvé.
-
Já měl Tychuse taky rád, ale naštval mě jak přeběhl :( ( i když to musel, ale i tak mě to docela naštvalo)
-
nemam Kerigenovou rad vod ty doby co kvuli ni prisel o zivot Tychus Findlay *10*
-
A co takhle když ji porovnávám se svým vlastním standardem toho, co jsou dobré RTS? Ten standard samozřejmě vznikl na základě ostatních her, ale také toho, co prostě považuju za dobré v RTS hrách. Takže neporovnávám přímo hry mezi sebou, ale prostě hodnotím hry na dobré, špatné a všechno mezi tím, každou hru zvlášt podle jejich vlastních meritů.
Takže když mám v hlavě srovnáno, co je dobrá RTS hra, tak nezáleží na tom, kolik jich za poslední dobu vyšlo. -
spis to neumis a i v bronzu dostanes na zadek i od toho nejvetsiho nooba, SC2 je nezabavnejsi hra *3*
-
tak si vypni HD
-
Když někdo napíše že je to: "jedna z nejlepších RTS v poslední době" musí ji zákonitě s něčím srovnávat, ty logiko... *15*
-
A jak existence či neexistence ostatních RTS ovlivní kvalitu SC2? Tvůj argument nemá logikuuuuuuuu.
-
Ty si haterrrrrrrr.
-
To má být v době, kdy je RTS prakticky ve stavu klinické smrti argument?
-
nikdy sem nic takoveho netvrdil
a ty si troll a nekritickej blizzna fanboy ktery nedokáže spolknout že někoho něco nebaví
neřvu že jsou blizzny sv.... nebo že sc 2 a D 3 stojí za H jen jsem řekl že MĚ to nebaví -
Ale zabít ho přece už jednou mohla, místo toho ho ušetřila a nechala ho se trápit nad tím co způsobil toto byla její pomsta. Po tom co mu udělala by jeho smrt byla milosrdenství, chtěla at se utápí v depresi nad tím že přišel o vše na čem mu záleželo.
Přijde mi že toto vám uniká, buď tuto myšlenku změnily tvůrci nebo to byl jen dlouhodobý plán aby ta pomsta byla ještě silnější. Proto dala rozkazy stáhnout roje? Mohla dorazit veškerý život. Tím by serie SC BW znčila. Ale teď si vlastně olízal rány a na to čekala? Aby si tu zkázu mohl prožít znovu a teď už ho konečně dorazila?
Uznávám celou dobu mi unikala pointa toho proč měli zergové tak dlouhou pauzu. Připisoval jsem k to chybě v příběhu kdy si tvůrci úmyslně chtěli nechat vrátka na pokračování -
2. keriganova podle me nesni o pomste, aspon ne v tom videu, ale je to spis jeji nocni mura, jak se probouzi jeji svedomi po premene.
-
to ze tu pointu nevidis, neznamena, ze tam neni:)
-
Ty se mi snad snažíš namluvit, že SC2 nebyla jedna z nejlepších RTS v poslední době?!
-
jediným cílem Kerriganové je Mengskova smrt, ne šlapat mu po bábovičkách. Míru dostatečnosti naplnění pomsty určuje "ona", ne ty.
-
Shoř v pekle!
-
tak pěkne to je
ale hra mě bavit nebude stejně jako sc 2 či diablo 3 -
a) Od začátku se touží pomstít jen Mengskovi. A cestou zabíjí, co se jí připlete do cesty.
b) Jim ani nedoufal, že by šla zachránit, takže v momentě, kdy mu svitla naděje, změnil plán.
Cožpak to není zjevné? -
blizzard by mel radsi delat filmy nez hry protoze jejich filmecky jsou 100x lepsi nez hry