Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Overwatch
    Absolutní PECKA!
  • Ty sasku, az budes mit nejakove srozumitelne argumenty a rodice te neuci slusne diskuzi, tak se vrat a zkus to znova.
  • tj videa super ale hra na nic
  • Ja si zase stojim za svym =) Ano Diablo 2 bylo lepsi nez je soucasny D3. Ale D3 se bude stejne jako D2 hrat jeste hodne dlouho, protoze proste a jednoduse blizz tu hru umrit nenecha a dokazuje to od prvni dne patchema vylepsujici hru.
  • kostejnesmrtelny
    Jop, přesně, to je o čem mluvim. "Barvyčkííí, fuůůůůj", a tím argumenty končí. Pořiď si monochromatickej monitor, ty komiku :)
  • Magister_Peditum
    Hotovej den nezávislosti. *1* (se špatným koncem...)
  • Grafika hyri baravami, stejne jako to je ve WoW, kde narozdil od Diabla to ke hre patri, tohle mi nevyvratis. Pust si PoE a uvidis rozdil.
    Atmosfera prviho 2,3,4 aktu je jen vysmech, stejne jako celkovy pribeh a hlasky bossu v D3.
    To ze se dopredu neco vedelo, jeste neznamena ze se to nedalo predelat k lepsimu.

Ale priznavam, ze jsem naletel blizzardu a hypu kolem, proste jsem cekal uplne neco jineho a myslim si ze jsem nebyl sam.

Dohral jsem tuto slataninu ze sebezaperenim na 2 obtiznost a ihned prodal, dokud to melo jeste nejakovou cenu. A to co jsem psal za tim si stojim.
  • kostejnesmrtelny
    Seriózně, nechápu lidi, co mektaj o omalovánkový grafice v D3. Na D3 mě sere opravdu hodně věcí, ale grafika fakt mezi ně nepatří; vizuál je naopak jeden z hlavních trumfů tý hry.
    To si zase ten tragéd někde něco přečetl a teď to papouškuje kudy chodí, protože jeho vlastní mozek má aktivitu prvoka...
  • kostejnesmrtelny
    Jenom musíš vymyslet dobrej scénář (po Diablu 3 se zoufale modlím, aby pro ten slavnej Warcraftí film najali někoho externího a nenechali to dělat Metzena), protože wow efekt z dvouminutovýho intra nevydrží na 90-120 minutovej film.
    No a pak samozřejmě brutální produkční náklady, ale zase by mohli ušetřit na hercích *4*
  • 1. Pokud ti grafika prijde stejna s WoW tak jsi slepy, je to uplne jinak stylizovany.
    2. Atmosfera v prvni aktu je vyborna (Halls of agony), to same treba v aktu 3. na hradbach,
    5. Je videt, ze o tom vis uplny hovno, protoze s plnym valorem mas zarucenej drop rare itemu z bossu a z champion packu. Pred lvl 60 mas pri prvnim zabiti garantovany rare itemy a myslim, ze dalsi patche to zmenily tak, ze to plati ted pri kazdym pruchodu.
    6. System skillu byl znam dlouho pred vydanim a kazde si mohl udelat obrazek z bety nebo z videii. Tudiz nekupoval jsi zajice v pytli.
    7. Totez co bod 6. - Taktez znamo dopredu.
  • Co jsem ocekaval ? Dobre teda, zkusim to strucne a heslovite. Ale zaznelo to tady snad jiz 100x.
    1. Grafika ala WoW. S tim souvisi vzhled itemu totalni des.
    2 Atmosfera predchozich dilu ta-tam. Opet se budu opakovat je to omalovnka ne diablo.
    3. Delka Actu (1 a 2 jeste ujde) 3 a 4 absolutni vysmech.
    4. Itemizace a system dropu uplny sh*t.
    5. Souvisejici s bodem 4 - preslavna aukce uplne znicila prave system dropu viz za zabiti Diabla padne par modrych hov*din jeste k tomu naprosto nepotrebnych.
    6. System skilu pro dementy.
    7. Slibovane PvP
    8. Opetovna znovuhratelnos za jinou postavu naprosto nulova. 9. Korunu vsemu dodava paragon system - pridame bar, at ma stado co grindit.
    Atd atd atd. Hra vyvijena jednim z nejbohatsich hernich studii 6 let, cekaci doba na hru 12 let a oni vydaji naprosty oskubany hadr - naservirovnay hracum na zlatem podnose ... Tohle neni diablo a nezaslouzi si vubec k 1 a 2 dilu nosit stejny titul je videt, ze Blizzard North, ktery delal puvodni dily, Blizzardu opravdu chybi. Apropos zitra vychati open-beta "Patch of Exile" a takhle nejak melo vypadat pokracovani Diabla, doporucuji vsem opravdovym fandum ARTS, fanatici blizzardu, hre se radeji vyhnete.
  • Super. I v D3 jsou nadherna videa, tohle proste Blizzard umi a vzdy umel.
  • Tohle je super! Skoda ze je pak Starcraft plnej ne moc zazivnych "in-game" animaci...

BTW. Meli by uz konecne udelat ten Starcraft film. Dik to prece nemuze byt takovy rozdil to udelat :D
  • Shaker
    je to rozdil, ale plakat budu stejne :D
  • Mohu se zeptat, co jsi očekával od D3? Já dostal to co jsem čekal , opravdu netuším (kromě zrušených arén) co tam mělo bejt navíc.
  • Shaker
    Co se SC tyka, tak mam cely to universum rad, ale jednicka byla proste original, prineslo to celej ten svet a s tim proste dvojka souperit nemuze, i kdyz to, co ma prinasi v lepsi grafice, hratelnosti a je to taky paradni hra...
  • Shaker
    pro me porad zustava nejepictejsi "Battle on Amerigo", protoze, ze bylo v podstate tak nejak prvni, co se mi od Blizzu vrylo do pameti, ale filmecky, to oni umi :)
  • Ted se tu vyroji stopadesat noobu co boud plakat ze neni film od blizardu, ale to co si neuvedomi ze je rozdil udelat dvou minutove vidjko a dvoj hodinovy film.
  • Shaker
    slitina gumy a papiru :)
  • lebo konkretne SCII je zla hra a SCI bol urcite lepsi:D? SCII je presne to co kazdy cakal pri diable sa to povedat neda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit