Přejít na výpis diskuzí
Sen o pomstě v traileru na StarCraft II: Heart of the Swarm
22.1.2013 | Petr Poláček
97 příspěvků
-
Mengosovi se už jasně pomstila. Vědomě šla do spojenectví s Jimem, Protossi a Mengsem aby je využila k získání kontroly nad rojem. S rojem napadla hlavní základny spojené flotily země které byly na planetách kde měl zájmy mengs. Tím zárověn zničila a zametla velkou část jeho impéria. Doslova jeho impérium roztrhala na kusy. Zabila Duka protože věděla že bez něj je Mengs slabší a nebude tak troufalý. V závěru SC BW odrazila i zbytky flotily Dominiona.
Výsledek? Dominion v troskách Mengs na pokraji k sebevraždě, protože to o co mu šlo zničla...
Ale v SC 2 je rázem Dominion zase silný ale v závěru SC Bw ta pomsta je více než dostačující. Takže s tebou nemohu souhlasit -
osobne by som podotkol, že práveže s dobrým :DDD Den nezávislosti mal hororový koniec :D
-
ty kráso... Za vším hledej ženu *14*
-
nie som hater blizzardu, len toto video nie je zase nič výnimočné ...náplň a "dej" videa je skôr priemerný, a video nemá žiadnu pointu ...graficky je to ale super a monštrá vyzerajú neskutočne
-
pomstila se těm o které ji ve skutečnosti nešlo.
Ti ostatní se jí připretli do cesty. neměla programově v umyslu je zabít. to měla v umyslu jedině s Megnskem -
Tutorialy ti makro bohuzial nevylepsia ^^
Mozno trosku hej, ale pravdepodobne nie. Makro proste prichadza hranim... -
1. když tyto videa vycházela a já si pořidil SC 2 originálku konečně jsem ji začal hrát tak mě až naštvalo kolik videii z te hry už bylo předem vypuštěno do světa a já si jen vlastně přehrával videa která jsem už znal a neměl z toho takový ten krásný zážitek jako když se na to člověk dívá poprvé přímo ve hře a chápe souvislosti tozn video jsem si ze zásady nepustil
2. Celkem mě zaráží toto tvrzení, Kerigenová sní o pomstě? Zabila Duka, zabila Fenixe, značně se připsala na rozsudek smrti Tarsadarovi a ještě ta potvora se dostatěčně nepomstila že sní o další pomstě? *1* to myslíte jako vážně? Já spíš čekal pomstu Jima Kerigenove, ano on ji miluje, ale přísahal že ji zabije za to všechno co udělala. Věřím že nejsem sám kdo si přeje vidět její smrt *3* -
No ne, fakt? Jsi si jistej? *3*
Jde mi o to, že tam mohli aspoň přidělat pár lingů jak jí okusujou nohy nebo tak něco. Ne že jen tak sama od sebe spadne. -
jinak monolog Kerriganové je strašně generický, tož by se to obešlo i bez něj.
-
Já osobně bych řekl, že každej kdo se z tohoto traileru neposadí na řiť, je jenom hater Blizzardu.
-
fapfapfapfapfap
-
ta padajici socha je symbolický pad mengska a toho konkretniho sveta.
-
o zachranu vesmiru a preziti vsech tri ras, kerigen je jedina, kteraje muze zastavit tvurce hybridu a cast protosu + rainor se ji bude snazit pomoci. to bych rek podletoho co vime ted, dej se ale muze v hos pekne zamotat.
prvni cast kampane hos bude urcite o tom udrzet kerigan nazivu, protozeje ted je jasny cil č.1 pro vsechny tri rasy. -
Teoreticky
by se měli vrátit Xel'nágové a my budeme sledovat bitvu Zeratul vs Xel nágové a Kerrigan vs Xel Nágové (protože proroctví říká že Kerrigan je klíč k záchraně vesmíru -
*slaps himself*
-
To ja zminil jen tak v mezich trollingu :D
-
Díky za ten článek. Jsem rád, že prohloubějí tutorialy, protože právě můj největší problém je udržet si kvalitní makro v průběhu celé hry, tak snad to pomůže a znova mě to navnadí do toho zkusit to hrát po netu :)
-
Co to znamená "nejakove"? A ne, rodiče mě už pěknejch pár let nic neučí, přesně jak říkáš *1*
-
Pre anglicky hovoriacich take mensie preview (hlavne singlu). O vacsine z tych veci sa uz vedelo, o niektorych nie.
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=394643 -
OT: Ty bys to mohl vědět, o čem bude podle tebe děj Legacy of Void? Nejsem v SC lore moc přeborník, ale na co by to mělo navazovat? Chápu, že se to dá bez znalosti lore HoS těžko odhadovat, ale tak nějak zhruba?