-
Ahoj. Skús si prepnúť obtiažnosť hry, z automatickej, aspoň na strednú a ked pár krát umrieš, pochopíš to. Keď nepriatel útočí- ide výpad, máš sve možnosti. Úhyb, aj do strany, medzerník + A alebo D, alebo blok Ctrl. Všetko má svoje výhody aj nevýhody. Dôležité je správne načasovanie, ak to nestihneš, alebo to spravíš skôr, schytáš. Niekedy ide protivník aj dva výpady po sebe. No a keď vykryješ, útočíš. Lavá myš, lahký rýchly, pravá myš pomalý ťažký útok. To dáš...😉
-
No já jedničku dohrál nedávno a žádný boss tam neměl složitější mechaniku, jak včas uhnout a zmáčkout jednu klávesu na focus. Zvládnout to mi nepřipadá nějaká známka toho být borec, ale nezvládnout to a chlubit se tím, to je věc jiná. Spíš pak hodnocení hry od někoho takového je na pováženou. :) Takže znova díky za to, že jsi se sem šel pochlubit svoji neschopností a ptám se znova...jak to z té hry dělá nastavovanou kaši?
-
jasan, kdybys mi to nenapsal, asi bych na to neprisel sam, ze to nebude asi moje salka kavy, holt asi neni kazdej na bezduche mydleni v bossfightech
na druhou stranu, nekdo se musi pochlubit i neuspechy, aby ostatni poznali jaci jsou ppc borci (wink)
-
Presne tak, jenze to zase nema kazdej ze jo. Ja mam treba 4090 a 16 jadro, pak normalni AVR system tj repraky kolem sebe a jeste Atmos.
Hry me jdou vsechny v Atmos a k tomu je nutne mit 65 palcu monitor nebo neco jako TV aspon za 70 000czk a potom je to zazitek. Jenze to tu nebude mit treba ani recenzujici redaktor :)
-
trololo jsi tu bohužel ty a tady to potvrzuješ svými uhýby. Jednou argumentuješ User score, u druhé hry to není ale druhé straně umožněno, protože review bombing.
Takže konečně mi prozraď, jaké je pravidlo na user score na MT, aby se tím dalo argumentovat?
Jak se postavíš třeba k ER, který byl opakovaně bombardován, i přes to má 8/10. Jaký platí u ER pravidlo? Kolik vůbec lidí vi, že i Elden Ring byl bombardován jak po launchi. tak za to že vyhrál všude možně GOTY(odkaz dole).
Jak se postavíš třeba k Witcherovi 3, ano je to výborná hra, ale na MT je tam jasný positive bombing. 20000 hodnocení a pouze 2400 recenzí u PS4 verze. U xbox Verze máš 6000 hodnocení a neskutečných 450 recenzí. Budeš lhát a argumentovat, že neproběhl positive bombing?
https://www.reddit.com/r/TwoBestFriendsPlay/comments/yslvpx/elden_ring_review_bombed_by_god_of_war_fans_over/
Prostě ne, MT nejde nikdy argumentovat v rámci user score. Ano, najdeš výjimky, kde neproběhl bombing, ale díky tomu, že u x dalších proběhl, tak to prostě není validní.
-
Můžeš psát, co chceš. Ale uhýbáš od tématu. Trololol.
-
Já se tam nenašel, ale hodnocení hry ano.
-
“Přesto jde o počin, který stojí za to alespoň vidět.”
S tím se ztotožňuji a stejně jako první díl to mám na yt v playlistu
-
ale prosím tě brepto. Tak kdy můžeme argumentovat User Score? Definuj to.
Takže U Zeldy můžeme, U TLOU2 nemůžeme, U TLOU2 "remastru" můžeme, u Senuy nemůžeme?
😂
-
My dva jsme se bavili o TLOU. Argumentovat User Score k jiné hře je úplné odbočení od tématu. Je vidět, že nemáš žádné argumenty k tématu.
Kdybych se choval jako ty, tak to můžu třeba argumentovat: hele, podívej na user score Zeldy. Podívej se. 😉
-
jsem rád, že ses tam našel, pointa byla ale v tom, že tam jede opět Sony klika bomby.
-
Je vtipné jak vždy jen vypíchneš půlku souvětí co se ti hodí, ale druhou zcela ignoruješ, takže tvůj argument pak ztrácí jakýkoliv smysl jelikož ti pak zřejmě unikla celá pointa. :)
Dále to že vypíchneš poznatek někoho stejně smýšlejícího jako ty (jen je z redditu u mrtvé málo aktivní diskuze, kde s ním stejně většina nesouhlasí) má být také argument? No to snad né... :D
A opět si nepřekvapil evergreenem všech diskuzí a to když není argument tak dojde na označení fanboy. Jj jsem fanboy všech her jelikož 30 let hraju hlavně na PC a převážnou dobu jsem měl k dispozici všechny platformy včetně nintenda. :)
Hele sorry to je jako psát do zdi a na to fakt nemám čas. Mysli si to svoje. Ono je to stejně zcela irelevantní jelikož realitu nezměníš. :)
-
Tohle přesně vystihuje jaká hra je: "it's the most boring walking sleeping Sim I've ever had the displeasure of playing, it's slow, so slow. I feel empty and lost, the length of the game is a joke, it's a movie not a game, very disappointed"
-
"Hellblade 2 is NOT a game, it's just a very limited technical demo with A LOT of defects and sacrifices"
I to je přesný popis toho co HB II nabízí.
-
Hra pro nenáročné, ale dle mého názoru tam chybí vše co jsem uvedl výše. Hlavně možnosti volby, když už je to interaktivní film.
-
pro derpa a k jeho argumentaci user score:
https://www.metacritic.com/game/senuas-saga-hellblade-ii/user-reviews/?platform=xbox-series-x
Podívej se na ty nuly a od koho jsou. 😉
-
Nevím, co ti vadí? Asi jsi něco nepochopil.
Když někdo napíše, že primární je nějaké využití, tak to nevylučuje sekundární a další jiná využití.
Stačí si spočítat, kolik lidí auto používá primárně k tomu, aby se dostalo z bodu A do bodu B (např. jízda do práce). A pak si spočítej lidi, kteří si kupují auto k tomu, aby jim hlavně dělalo "radost a paradu" před domkem. Ta první varianta bude častější... a tudíž je to primární užití pro absolutní většinu lidí.
Když už jsi načnul to Bentley a Dacii, tak si spočítej, kolik vozidel ročně jednotlivá značka prodá. Bentley není primární volbou lidí při nákupu auta. 😉
-
Už jen tím, že rozlišení je zásadně lepší, tak i ty textury vypadají lépe za předpokladu, že ty původní byly v dobrém rozlišení... ale to snad víš sám. 🙂
Fanboy je v tobě velký, ale tohle je slušný materiál. Takže když zvýšíš rozlišení, zvýšíš rozlišení a kvalitu textur. :D. Hele, Ať to Digital Foundry rozpustí, ty jsi nový expert.
Jednička je klasická TPS ve stylu Gears of War, jen je tam horší combat, stealth nefunkční, A.I mizerné. V tomhle dvojka šla mnohem dál, i když samozřejmě do dokonalosti to má daleko. Herně je " remake" pořád PS3 hra s malými arénkami, špatným combatem a všemi nedostatkami tehdejších TPS akcí. Na té hře hratelnost byla vždy to nejhorší. Jelikož to absolutně neupravili, tak to nemůže považovat za remake. Velká škoda, že to herně nechali být a vylepšili jenom grafiku. Stejně jako Demon Souls, kde se úplně vyprdli na vylepšení hry a upravili grafiku.
Tady z Redditu k Demon Souls:
"It's not a remake it's a graphic overhaul remaster its the exact same game. Do you know what a remake is its when everything has been redone from the ground up new character animation new AI new building trees it will be a hold new game. A remake is a game like resident evil 2 remake or resident evil 3 they are remakes the up coming resident evil 4, final fantasy 7 remake that's a remake. Remaster and graphics overhaul remaster are totally different from a remake.
-
Už jen tím, že rozlišení je zásadně lepší, tak i ty textury vypadají lépe za předpokladu, že ty původní byly v dobrém rozlišení... ale to snad víš sám. :)
Nikde není psáno jak remake musí být komplet překopaný. To je jen nějaký tvůj chorý výmysl. Stále dáváš příklad RE. Hrál jsi původní RE2 asi né že? To je hra z roku 1998, takže pokud někdo chtěl dát tu hru do moderní podoby tak to ani jinak nešlo než VŠE překopat. Takový Dead Space remake taky není komplet překopaný a celý gameplay je na pár drobností stejný. A taky je to Remake. :) Nebo podle tebe ne když to není tak moc předělené jako RE? :) Doporučuji si zahrát starou verzi TLOU1 a pak novou. Pak by tě takové nesmysly ani nenapadly.
A jednička že byla v době vydání herně zastaralá? Jo asi proto dostávala všude maximální hodnocení a stala se z ní taková legenda. :) Herně to s Gears of War opravdu nemá nic společného i přes to, že to má taky nějaký cover systém a že se tam taky střílí tak dynamika a celý gameplay je zcela odlišný a založený na zcela jiných aspektech. To je asi jako porovnávat gameplay GTA V a Cyberpunku jen proto, že jsou to městské open world hry, ačkoliv každá z nich se hraje absolutně jinak a vyzdvihuje odlišné prvky.
Jako upřímně co koment od tebe, tak to je fakt výběr z hroznů a pobaví. :)
-
"Opravdu chceš porovnávat textury na YT srovnávačce, kde je slušná komprese a ani to neumí pořádně 4k? 😃 Ale no táák. 🙂 Osobně opravdu nemusím koukat na YT jelikož TLOU1 remake i TLOU2 remaster jsem hrál v režimu kvality s VRR takže ona vylepšení sem na high-end telce viděl. "
Jsi hloupý? Já to snad porovnám? To porovnává expert z Digital Foundry, který se tím živí, pokud ti řekne, že prošel x textur a všechny jsou stejné, tak jsou stejné. Tečka. Přestaň fabulovat a ohýbat pravdu.
Remake je komplet předělaná hra a nejen graficky. TLOU1 Part není remake, protože není komplet předělaná. Je předělaná jenom grafika, ovšem combat ,animace a vše zůstává při starém, jako remake by se to dalo nazvat, kdyby použili hratelnost ze dvojky, to se nestalo bohužel. Ta hra má staré jádro, jenom novou grafiku, tohle jednoznačně nesplňuje pojem remake. Final Fantasy VII Remake je remake, Resi 2, Resi 4 je remake.
"U TLOU takový zásah by neměl logiku ani smyl jelikož ve svém žánru patří stále na světovou špičku. "
Nesmysl, ta hra byla herně zastaralá, když už vyšla, herně je to horší Gears of War, dvojka naopak tu hratelnost poměrně vylepšila, takže právě hratelnost dvojky by jedničce dala daleko větší šmrnc.