Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co? co ? joo... COD
  • Může za to Dan Brown. Přišel na to, že když od jiných spisovatelů ukradne pár nápadů o templářích a dá tomu kabátek rádoby mystiky, ovečky budou platit. Ubi se toho chytil - přihlouplá rádoby historická slátanina o templářích + trocha scifi a peníze se jen sypou.

Dana Browna bylo potřeba zabít předtím, než vydal Šifru. Bohužel vrah, který na něj byl vyslán tajnou Společností pro ochranu kvalitní literatury a her, byl zadržen obecní policí, protože si jako trouba oblékl jasně bílou mikinu s kapucí a pak vylezl na autobusovou zastávku, rozhlížel se a dělal si poznámky do mapy, což bylo strážníkům podezřelé. Nepomohl ani poslední pokus ztratit se v davu čtyř turistů z Japonska.

A tak tu dnes máme hnůj od Browna i Ubisoftu a dodnes se musíme potýkat s templáři i ve zcela nesouvisejících hrách, jako je Dragon Age: Inkvizice (protože katolická "mystika" táhne - templáři a inkvizice, to se bude prodávat samo).

Ukažte mi podobně dobrou konspirační teorii v libovolném Ass Creedu.
  • No potěš...
  • Stále nechápu že nejde o to koľko, ale ako kvalitne. Telenovely majú tiež materiálu na 10 rokov...
  • Dokud nebude patch na Unity kterej by mi pomohl aby mi to šlo na více jak 15 FPS tak další nekoupím.
    PS: Například Dying Light a nebo jiné hry mi jdou na Ultra takže v sestavě nejspíš problém nebude.
  • Pojetí současnosti v AC1/2Brotherhood/Revelations docela dobře zapadalo do příběhu. V Black Flag to byla obtížná veš a podle mě naprosto zbytečná, takovej scénáristickej úlet. Pokud to bude mít hlavu a patu jako za dob Altaíra a Ezia, proč ne. Ale ocenil bych hlavně návrat k nějakýmu solidnímu příběhu, Unity je pro mě velkym zklamáním pokud jde o hlavní příběh. Virtuální turistika v podání série AC je super, ale chce to i obsah. Upřímně si po dohrání Unity nevybavuju jedinej silnej charakter. Z předchozích dílů si určitě na pár oblíbenců i padouchů vzpomenu.
    • Gameplay byl taky šit .. automatická čepel ? Wat Díí fak. *9*
  • Jack1947
    Jo jo to jim tak žeru + bugy navrch jako dezert že *6*
  • Přesto že sem "moderní" pasáže dvakrát nemusel Desmondova linie pojila jednotlivé díly a dávala jim smysl. Poté co se to v AC3 uzavřelo ztatila pro mě značka část svého kouzla.
    Netuším kam se AC nyní ubírá a kam ho budou tvůrci směřovat ale na můj vkus se původní koncept příliš rozmnělnil a rozhodně nemám chuť si ho každoročně kupovat.
  • Morraw
    Když se podívám zpět, tak to pro mě přestalo být inovativní po Revelations. Pamatuju si jak jsem poprvé dohrál AC 2 a okamžitě se vrhnul na Brotherhood. Fakt mě mrzí, že tahle série ztratila to tempo, co měla na začátku. Jeden díl za dva roky a ty hry by vypadaly jinak. Obávám se, že to samé čeká Far Cry a časem i Watch Dogs. Ale uvidíme. Zrovna do dalších WD vkládám naděje.
    • Zayl
      Proč? Watch Dogs byla jedna z nejvíc zapomenutelných her minulého roku. První AC mělo aspoň nápad, i když to provedení nebylo perfektní. Dvojka na tom mohla stavět.

Na čem bude stavět druhé watch dogs? Víc gimmickového hackovaní, pipedreamu a příběhu, při kterém se dá usnout? Yay.
      • Morraw
        Ptže jsem od té hry čekal něco jiného. Ale třeba to v dalším díle vyjde. První AC taky nebyl bůhvíjaký. WD může být důstojný konkurent pro GTA. A rád bych, aby se jím stal. Navzdory všemu, co se mě na hře zklamalo, jsem se i tak bavil.
        • Jack1947
          Důstojný konkurent GTA, to snad nemyslíš vůbec vážně. Spíše nedůstojné vykradení GTA - ještě špatně slepené a navíc, oničem. GTA je jedno nepotřebujeme jeho lacinné napodobeniny, můžeš se ohnat Saints row no ale to si na nic nikdy nehrálo.

Ne, já to myslel jinak, i hra oničem může důstojně se vézt na jiné hře a tak kapucín se svezl na úspěchu gta i AC jenže selhal v tom že nic nepřinesl.
          • Morraw
            To je tvůj názor, já ti ho neberu. A psal jsem, že WD by mohl být jednou důstojný konkurent, ne že první WD jím jsou.. Příběh nebyl úplně ok ale náznaky, že by z toho něco mohlo být, tam byly. Je to prostě něco jiného. Snažilo se to být jako temný thriller. Škoda, že se to úplně nepovedlo.
      • tak každý soudny clovek vedel ze pobihani s mobilem v ruce a vypinani svetel ve meste nebude zabava, ale zrejme plno lidi propadlo masivni reklame.
        A první AC mel napad? myslis ten o supertajnem bratrstvu vrahu které se pohybuje po meste ve stejnokrojích aby je nikdo nepoznal? Tohle když jsme ve hre uvidel, tak jsme myslel ze si delaji legraci, ale nedelali, a nejhorsi je ze to plno lidem nevadi, ze z nich uz leta UBI dela blbce a bezmozky.
        • Jack1947
          Možná ale opravdu první AC začal dobrou cestou za to jak se to zvrhlo hold nemůže... jiná doba, jiné publikum a jiná náročnost.

Zato ten kapucín z WD nasraný na celý svět byl už od začátku na přes držku, úlevě nedošel ani když zprovodil ze světa hlavního záporáka, Jako by neměl na vybranou *7* .
  • dufam ze bude po mape aspon 10 000 bedniciek aby mala hra aspon nejaky dej *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit