Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Colby.Sawyer
    To bude zase hejtů na Assassins Creed. Já jako fanoušek můžu říct jen: Paráda *2* i když musím uznat že mě součastnost moc nebaví.
    • Tilwaen
      Co Ti na tom přijde parádního, když sám přiznáváš, že Tě pasáže ze současnosti moc nebaví?
      • Colby.Sawyer
        Asi to že to bude vycházet dalších 10 let.
        • Tilwaen
          Tak o tom snad nikdo nemohl ani pochybovat, že by to tak nebylo *4*
  • města se naučili dělat opravdu krásná, jen ty hry k tomu trochu skřípou.. u Unity jsem si řikal, že je skoro škoda že nedělají nějaký edu soft pro školy, učit se o Fr. revoluci tímto způsobem by bylo jistě poutavé, ale edu soft asi moc nenese *4*
  • Skončit v nejlepším jim nic neříká....něco jako hloupé nekonečné seriály.
    Klavnitní borci vědí kdy mají skončit....

Příval veleho*en bude nadále pokračovat *6*
    • Tilwaen
      Byli by hloupí, kdyby utnuli sérii, která jim vynáší tolik.
  • Vojta_Ilavsky
    Materiál na 10 let dopředu.. :)
    Takže budeme 10 let hrát pořád ten stejnej šit chcete říct?
    • Nikdo Vás to nenutí hrát, já už jsem se jim na to vy*ral po třetím dílu...
      • Bargud
        Přesně tak! Je ubohý, jak si na to každý stěžuje, přitom to třeba ani nehrál. Lidem prostě nestačí to či ono ignorovat (na poli her), ne, musí do všeho kopat a na vše házet (v mnoha případech) jen špínu.
        Nebaví tě to? Ignoruj to. Dneska si může vybrat každý. Chceš vytknout nějaké negativa, prosím. To lidem nestačí, hned musí na hru kydat hnůj.
        • Ale, pán je ublížený? Neřekl jsem tady nic špatného o AC...
          • Bargud
            Moment, já mluvím o lidech obecně (takže to tykání vážně nebylo na tebe), a ne jen o AC.
            Já osobně skončil Brotherhoodem *3* (další díl jsem jenom zkoušel). Nicméně mě vždycky lákají ty města (třeba Paříž), to ale odbíhám, jen - vážně nejsem fanoušek *7*
            Stojím si za svým. Lidi automaticky na tyto zajeté série (nebo rovnou studia) hazí kdejakou špínu, přitom hru často ani nehráli.
            Naopak, přišlo mi, že zrovna ten tvůj (první) komentář je jeden z těch rozumných, a s tím jsem souhlasil.
            • Tak to potom jo ;)
    • walltar
      Nebudeme, protože pokud nás to nebaví, tak si to nekoupíme. *1*
      • Vojta_Ilavsky
        Za chvilku teda žádný AAA hry nikdo z těch rozumnějších kupovat nebude. :)
        • walltar
          No já už kupuju dneska minimum AAA her... mnohem víc se zabavím s menší a nebo nezávislou produkcí. Takže ať si velcí vydavatelé dělají co chtějí. Dost lidí ty velký hry baví a mimo nich jsou hromady jiných her. Takže proč se s nima vzrušovat?
    • Tim chteji rict ze maji material na 20 her.
  • Francis
    A to je dobrá správa? *11*
    • Dogkiller
      Ne, to je výborná zpráva. *3*
    • walltar
      Pro lidi, které Ass Creed baví určitě. Těm co je to nebaví to může maximálně být jedno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit