-
Máme tu další pokračování pošukané střílečky Serious Sam *1*. Tentokrát pod názvem BFE. Předem by chtěl zdělit at tu nepadají stupidní dotazy o tom jak zabít protipirátského škorpiona, už to hlásí sám název. Copak lidi aspon trochu nečtete ? Creoteam se snažil udělat ochranu která je vyborně vymyšlená(opět zklamání) Na světě není ochrana kterou by pořádný hecker nepřekonal. Když se dostal do EA a ukradl ne plně dokončený Crysis 2 a dostali se do SONY tak to už je něco....
Přiznám se- taky jsem si hru stáhl jelikož takovou hru se asi nevyplatí kupovat *4*, ale chtěl jsem si ji zahrát když jednička byla celkem fajn FPS, dvojka byla ještě větší sranda a ted třetí díl přišel z celkem pěknou grafikou která v uvozovkách překonala CoD 8, ostuda ACTIVATION ale co to je jiná linie hratelnosti to tu nebudem řešit. Ted ke hře: Musím říct že zatím to ujde *4* Jediné co mě na hře trošilinku štve jsou zbraně. Prvních 8 kol nebo kolik máte furt tu samou brokovnici, Desert Eagle, demoliční kladivo a ruční zabití tot vše *1* nevím kdy se dostanu k pořádným zbraním aby si užil pořádnou řežbu s rotačákem *15* . Ale s tím hodnocením to trošičku přehnali no *4*. Vdyt jednička málem překonala hodnocení BF3 *15* . Trojka dostala 8, dvojka 8, a jednička 9 což je slušné hodnocení na takovou jednoduchou řežbu. Ale co s hrou si myslím jsme všichni spokojeni a ten u koho je Sam bůh nesmí ve sbírce chybět. U mě zasloužených 8 z 10 za pěknou grafiku, neustálou řežbu ale body jsem odečetl za inteligenci nepřátel kteří jsou hloupí jak bačkory ale to není novyna vdyt to tak je pořád a ještě jedno mínus je za příběh ale to není důležité u takovéto hry která i tak pobaví *15* .Snad jsem řekl všechno ohledně této hry *3* . Děkuji za čtení komentáře. -
-
typický příklad děcka, co má za uchem vytetovaný znak Call of Duty, velmi vtipný komentář...
-
Já jsem z toho trochu zmatený. Hra se nevyplatí kupovat a pak píšeš, že tě baví. S hodnocením to přehání, ale ty sám bys to hodnotil stejně osmičkou *8*
-
"nevyplatí se kupovat"...no to by mě strašně zajímalo, co se tedy podle tvých měřítek kupovat vyplatí.
-
pokial máš iba DE, brokajdu a kladivo tak to nie si ani vo štvrtine hry - asi niekde v "No place to hide" .
a touto vetou : "Přiznám se- taky jsem si hru stáhl jelikož takovou hru se asi nevyplatí kupovat"
- si celý svoj koment spláchol niekam do kanálu...
-
-
"Trochu" OFFTOPIC, ale zaujala mě diskuze o češtině *4* Správně ta věta měla být: "Takže spíš než o nějakou obtížnost hry bych se, být tebou, zajímal o doplnění si základního vzdělání." To "být tebou" byla vsuvka (už si přesně nepamatuji, jak se tomu nadává *4* ) a proto měla BÝT oddělena čárkami. A "zajímat se o doplnění" či "zabývat se doplněním", už má vpodst. přibližně stejný význam a smysl to dává podobný.
Každopádně z toho vašeho vzájemného sebeurážení kvůli blbosti nemám zrovna pocit, že by mezi vámi byl někdo opravdu rozumný. A na tom flamu jste se podíleli všichni stejným dílem, takže bych vinu nesvaloval hned na uživatele Nauč se česky a někteří uživatelé by se mohli zamyslet především sami nad sebou, než hned začít někoho kritizovat. Ono je lehké na netu někomu říct "Ty jsi kretén, meleš hovna" a trochu si u toho pohonit ego *1*
Snad nedostanu miliardu mínusků, že jsem se vyjádřil absoulutně mimo téma SS3, a že se třeba někdo kvůli mého příspěvku cítí dotčen. -
-
Takže:
1) "Takže spíš než O" (to O tam nemá být)
2)" Takže spíš než nějakou obtížností hry bych se, být tebou, zajímal o doplnění si základního vzdělání.
Zbytek příspěvku nekomentuju, taky obsahuje chyby. -
-
"zajímal o nějakou obtížnost" nebo "zabýval nějakou obtížností" Ale to už byla chyba spíše v překlepu.
-
-
Čárka by měla být před "být tebou", tou čárkou před "bych" si úplně jistej nejsem:).
-
-
Máš pravdu *3*
Asi to upravím a pro jistotu to tady poznamenávám, aby tvůj příspěvek jako reakce na ten můj předešlý neztrácel smysl *2*
-
-
Takže vlastně ono je naprosto v pořádku, když si tu někdo léčí mimo téma svůj mindrák na češtině, kterou potažmo ani neovládá? Tudíž pokud to není troll jako je dexter, tak je vlastně v pořádku diskutovat o češtině na fóru o hrách. Děkuji, pro příště si to zapamatuji.
-
-
Ona ta čárka není podle mě zase tak závažný problém jako pletení si "i" a "y" nebo "s" a "z", což mně také bije do očí, i když na to nereaguji. Ale ty jsi mě špatně pochopil. Já se ho přímo nezastával, jen mi ty vaše příspěvky přišly taky docela ubohé a nemuseli jste tu diskuzi dále rozvíjet svými urážkami a dělat přesně to, co po vás ten diskutér /Nauč se česky/ vlastně chtěl *3*
-
-
No on je ten problém, že občas je rozdíl mezi trolingem a mentálem jako je Nauč se česky, on to dělá docela často, že kritizuje češtinu a přitom udělá vždy nějakou drobnější chybu. Já češtinu mám rád a snažím se psát spisovně, ale rozhodně nebudu do diskuze o hrách psát o tom, že někdo někde udělal chybu. Přeji hezké Vánoce.
-
-
Vidím, že s češtinou problémy nemáš a já stejně jako ty ostatní nekritizuji za gramatické chyby, pokud je někde někdo udělá, ale když někdo napíše 5 chyb v jedné větě, tak je to opravdu síla a někdy bych na to i zareagoval. Mně šlo spíše o to vzájemné sebeurážení se a svalování viny, když to šlo i přehlížet. Nezdálo se mi, že by se v té diskuzi našlo hodně kvalitních příspěvků.
-
-
-
-
-
To vypadá hodně dobře. Nevíte jaký sou HW nároky?
-
-
Jedu na plný kotel: 2.2 Dual Core, 8 GB RAM, ATI HD 4670 512 MB a jedu na 1650*1080 na plné koule při 40-45 fps.
-
-
Tak to je v poho, díky moc *3*
-
To jsem čekal větší nároky. Už i ty remaky prvního a druhého dílu byly prý hardwarově náročnější.
-
-
Ani ne, SS 1 datasisk smažím na 9 let starém noťasu na vysoké detaily, dvojka ta byla ze začátku špatně optimalizovaná no.
-
-
-
No nevíme, protože sme všichni retardovaní a neumíme používat google *7*
-
-
Tak to je mi tě opravdu líto.
-
-
-
Takovejhle paskvil a 8/10, že se vůbec podivuju...
-
-
Co moc složité na tebe? *1*
-
-
Jj, vůbec nevim kam jít a co mám dělat. Ne vážně, mně ta hra přijde jako taková ubohá budgetovka, je to hrozně nezáživný a graficky docela krom příšerek nepovedený. Prostě mi to hodnocení přijde přitažený za vlasy...
-
-
Víš, co vůbec znamená série Sam? A mně s prominutím připadá, že ty jsi jeden velký budget.
-
-
Jistě. A neomlouvej se, to že si hňup to nezmění...
-
-
-
Tak když Tourist obtížnost v Samovi je něco jako nejtěžší obtížnost v CoDu *1*
-
-
-
Co s tim skorpionem? Uz nekdo vi jak ho zabit, ja se pres nej ne a ne dostat..
-
-
ach boze chlapce ty si mesiac pozadu :D asi uz vies ze si mas stiahnut iny crack tak hura do toho :D
-
-
Taký trápny trolling a ty mu to takto zožereš *7* Padaj do kúta a hambi sa!
-
-
Trapné......
-
-
ta hra je totalne zabugovana, mate taky nekdo problem s nesmrtelnejma priserama?
-
-
Nechť zloděj zůstane hlupákem, když si toho škorpiona ani neumíš crackem odstranit...Ty jsi taky bug, problém je ten, že Tebe nikdo hrát nebude *1*
-
Existují dvě verze: legální nezabugovaná, nelegální zabugovaná. Kterou máš ty? *7*
-
dont feed the troll
-
-
Prehnana obtiznost? Kdyz tohle napise recenzent, tak to je fakt parada:((( Me se naopak obtiznost moc libila, byl to navrat do starych casu kdy byli hry opravdu tezke a nekoukalo se na to jestli budou mit s dohranim problem 10 lete deti. Vyborna prace je take to ze to clovek nedohraje za 2 hodiny, kdyz se venuuje tajnym chodbam a mapy radne proleza. Pro me 10/10.
-
-
tá recenzia je trochu divná, na jednej strane je dobre napísaná a v mnohých veciach trefná, na druhej strane tam x vecí nesedí. Napr. i počet protivníkov, v SE ktorý autor spomýna ich bolo okolo 6200 a v prvom to bolo podobné. V trojke je ich dokonca nad 6900 !
-
-
Buhví co ten borec hrál :) třeba to po nesmrtelnym škorpionovi zabalil :)
-
-
A kde jsi byl ty, když ti bylo 10 let? Ve škole určitě ne - "hry byli" .. "Me se libila" ... Takže spíš než nějakou obtížností hry, bych se být tebou zajímal o doplnění si základního vzdělání.
-
-
Mentál zůstane mentálem, jelikož cpát tady do diskuze o hrách češtinu, kterou jak vidno ani sám neovládáš, může opravdu jenom debil, co se snaží flamovat za každou cenu.
-
-
Tys tomu zase dal, viď? :-D :-D
-
-
Baví Tě to? Co učitelka češtiny Tě na základce šikanovala? To by pak mnohé vysvětlovalo.
-
-
Aspoň jsem z nich vylez, narozdíl od tebe.
-
Jak jednoduchý život máš. Čeština je to jediné, co ti jde a to ještě špatně. Děti Tě nesnáží, žena si našla milence, tak holt náš buzeruješ na diskuzích za češtinu. Smutné, leč pochopitelné u zkrachovalého češtináře
-
A ty jsi z nich právě vystrčil hlavu...tak zase zalez...:)
-
Za 1) Otravuješ tu ty.
Za 2) Trapně by sis měl připadat spíš ty, jelikož ty a pouze ty tu píšeš sra*ky. -
Prosim tě, neotravuj mě už. Mě už to právě nebaví a je mi trapné ti říkat, ať už přestaneš psát. I sám už si musíš připadat hloupě..
-
-
-
-
Říká šašek, co si honí ego na diskuzi o hrách o češtině.....
-
-
Koukám, že tvoje věta ja také syntaktickej klenot k popukání, blbečku...:-D
-
-
A jen tak mimochodem, ve větě "Takže spíš než nějakou obtížností hry, bych se být tebou zajímal o doplnění si základního vzdělání" čárka být nemá, blbečku! *5*
-
-
nauč se česky: A víš, že ta věta celkově nedává smysl? Aby dávala, muselo by buď v první větě být "o nějakou obtížnost", anebo v druhé větě "zabýval doplněním".
-
*7*
-
ty seš vedle ma tam byt čarka !
-
Jseš vedle jak ta jedle a ještě tu děláš machra. V tý větě žádná čárky být nemá. Nauč se česky!
-
Ale má, chytráku.
-
-
Koukám, že chlapeček trpí přetlakem. Zkus se projít, proběhnout, případně si najít ženu. Uvidíš, že ti to udělá dobře víc než tahle diskuze *12*
-
-
Ty nemáš ženu? Jinak si nedokážu vysvětlit, proč tady ztrácíš čas, když jsi tolik nad věcí. Nebo máš snad na základní škole pauzu na oběd?
-
-
-
-
-
jj, taky sem slintal blahem nad tím že postava má HP!! Navíc pokud si dobře pamatuju tak mám SS snad 5 obtížností......
-
-
Tourist
Verry easy
Easy
Normal
Hard
Serious
Asian
Mental
-
-
-
tož SS i SS 2 jsem projel nakonec vždy na nejtěžší. SS 3 jedu zatím na druhou nejtěžší a spokojenost. Některé pasáže jsou ale více než šílené, nepřátelé odolnější než skvrny na Listrově tričku od Kari. Graficky velmi slušné, průměrné a i na starších strojích si to člověk užije na plný kotel. Líbí se mi, že nepřátelé se kryjí, napadají z více stran a celkově dojem z hry je skvělý. Bezduchá vyvražďovačka na skóre, 20 000 druhů zbraní, comba na blízku, kdy oko hráče nezůstane suché při vytržení oka nepřítele. Myslím, že nový dil se povedl a když bude 4. díl. Nebudu se zlobit, pokud bude okračovat v tomto tendru, rád opráším své tričko s bombou, oranžové brýle a rotační kulomet.
-
U mě 7/10 a spokojenost. Jedu na obtížnost 4/6 a chvílema je to trošku záhul, ale mám rád, když se musim snažit...prostě poctivá arkáda a dneska už vcelku unikát. Pomozte mi vzpomenout, která další hra kromě Painkillera vlastně ještě dneska nabízí takovouhle supr hratelnost...hafo nepřátel, procentuální zdraví bez a lékárny, velké prostory + spawn nepřátel, takhle různorodá a šílená monstra, uhýbání nepřátelským projektilům,obtížnost atd...jinými slovy po zahrání SS3 jsem si s radostí vzpomněl, že existuje i něco jinýho než jen najdi kryt, vykoukni, počkej až vykoukne nepřítel , střlílej, počkej až se uzdravíš, najdi jinej kryt, atd...
No a nakonec klenot Headless Kamikaze......na tohohle týpka se prostě nezapomíná;) -
Z týhle série jsem hrál všechny díly, všechny se mi moc líbily, zejména na Second Encounter jen tak nezapomenu. :) Na trojku jsem čekal dlouho, peněz za hru sice nakonec nelituju, ale přestože jsem se dobře bavil musím říct, že je to zatím to nejslabší ze série.
S čím naprosto nesouhlasím je autorův názor na obtížnost hry, řekl bych že vůbec nehrál starší díly jinak by nemohl prohlašovat, že trojka je těžká i na střední obtížnost, ehm, obtížnost Second Encounteru byla přinejmenším dvojnásobná oproti trojce. Obtížnost sice není zrovna nízká, ale ani nijak zvlášť vysoká, upřímně mnoho her s checkpoint systémem ukládání mi přijde o dost obtížnější. :)
Dost mě překvapuje, že v recenzi nejsou žádný zápory, a že jich hra má.
Především, nový Serious Sam má hned několik nových nepřátel jejichž přítomnost narušuje rambo styl boje, který je tím co dělá Serious Sama tak zábavným, teď se budete muset krýt mnohem více než kdy dřív což je v přímým rozporu s hlavním mottem hry "All men, no cover" No cover? Ani náhodou. V prvních levelech jsou to vojáci vybavení brokovnicemi a puškami s nehezky dobrou muškou, později jakási zmutovaná helikoptéra vybavená těžkým kulometem, která jako by to nestačilo jde zničit jen Raketometem nebo něčím ještě silnějším, v některých levelech se tak musíte dlouho plížit či utíkat než najdete tu správnou zbraň na sestřelení. Nehoráznej opruz. Takzvané Vesmírné opice se zdržují vždy jen na místech s větším množstvím sloupů na kterých se neustále ukrývají a v nestřežený okamžik se vrhají z skokem dolů na Sama a to i z poměrně velký dálky, vzhledem k jejich rychlosti se poměrně zdlouhavě a obtížně likvidují a vůbec působí spíšjako taková brzda. Nakonec je to jakási levitující čarodějnice jenž se teleportuje z místa na místo takžesi jí často všimnete až na poslední chvíli, zranitelná je jen v určitých okamžicích a jejímu útoku se dá vyhnout jedině rychlým úprkem do úkrytu mimo její zorné pole, zkrátka další vynucená brzda.
Co se zbraní týče, nevěřte traileru, autoři nás pěkně tahaj za nos. Laser, sniperku a munici do nich totiž možná běhěm hry vůbec nenajdete, a proč? Jsou pouze v pár secretech ve hře a lze je tak velmi snadno minout a ani když je najdete nemáte ještě vyhráno, munice do nich jeopravdu žalostně málo, já si kupříkladu ze sniperky vystřelil jen párkrátv jednom levelu, pak už vůbec.
Ve hře je teď mnohem větší poměr slabých nepřátel k těm středně a hodně silným než tomu bylo ustarších dílů což je velká škoda. Nejvíc to odnesla první část hry v zdevastované Káhiře, prostředí je to sice pěkné, ale autoři to úplně zabili tím, že tam nasázeli žalostně málo nepřátel celkově a to tam z 90% nasázeli právě vojáky a malé škorpionky. První 4 levely jsem díky tomu spíš protrpěl v krytech než bych si je užil, ta pravá zábava začíná až když se dostanete ven z města.
Survival je sice pěkná věc, ale autoři se s tím vůbec nepárali a udělali pouhé 2 mapy. :/ DM/CTF a podobné mody jsou v podání SS3 opět nic moc jak je u týhle série obvyklý a stejně je hraje na serverech jen minimum lidí, autoři se spíš mohli víc zaměřit na survival, udělali by líp.
Našlo by se toho víc,ale to už jsou jen drobnosti, hra není vůbec špatná, ale oproti starším dílům působí spíš jako takový nepovedený experiment. Pro mě 7/10! -
-
dobrý pohľad na hru ! určite súhlas, že oproti SE išla obtiažnosť nadol. Laserky a sniperky je samozrejme škoda, v SS1 som ich používal veľmi často... Len pár vecí :
- u helikoptér musíš vystihnúť ich nástup, väčšinou prilietajú z väčšej vzdialenosti, vtedy je treba do ich dráhy poslať rakety a je po probléme, no a po získani Devastatoru sa stanú prakticky neškodné.
- útoku tej poletujúcej slečny ani netreba unikať, stačí byť pozorný a pokial ju uvidíš, namieriš a ako náhle sa ti zfarbý zameriavač strielaš pokým nezačne reflektovať projektili alebo ak je blízko tak je vhodný raketomet. Horšie je ak sú tam prítomne 2 a viac, potom sa už treba ukrývať. Pravda je, že pokial sa objaví pri nejakom intenzívnom súboji ako je napr. na konci Underworldu tak je to riadny záhul, na druhej strane mne sa to páči - hra núti hráča myslieť na x vecí naraz.
- vojaci so samopalmi a brokajdami mi nejak nevadili a hlavne idú dolu tak ľahko, že by som to prirovnal k rannému koseniu trávy :) navyše ich DMG je pomerne nízky.
- tie opice vedia pekne nas*ať ale keď človek príde na to ako ich likvidovať je to vpohode, stačí mať rýchle reflexy a po ruke dvojhlavňovú brokajdu alebo M29. A tam kde nie je veľa stĺpou tak ich stačí pár strhnúť Mutilatorom a boj sa dosť urýchli a začnú skákať na steny kde sú jednoduchým terčom.
-