-
8/10 je dost 6 uplne staci, neni to spatne ale srovnavat to s Batlefieldem nedejboze 3. hahaha to je vtip ???
-
-
to je fakt, pro me je Battlefield tak o dve tridy nudnejsi :)
-
-
Hru hrát určitě nebudu ale ten DRM škorpion je dobrej.
http://www.youtube.com/watch?v=e91q5BtlxK0&hd=1 -
v stiahnutej verzii je ten cerveny skorpik? ak ne tak to ani nechcem :D
-
Duke si může ušoupat Nukema a hláškovat až do aleluja, ale je mu to platný jak mrtvýmu preventan. Jeho místo je zabraný ... Hail to the Serious Sam, Duke! *5*
-
Od hry jsem nic necekal a taky mi nic nedala :-)
Po deseti munutach hrani jsem ji rychle odinstaloval. Hra se mi nelibi jako celek. Je to arkada, clovek by cekal, ze si odpocine, ale! obtiznost je tezce nevyvazena, obludy behaj jak na bezicim pasu, boj je nezazivny, optimalizace hry nulova (na max detaily mam 9fps +/-, moje sestava i7 2600k / gtx 570 / 16 GB Ram,...). Skyrim mi neklesne pod 60 fps a Zaklinac 2 s ubersamplingem mi jede v rozmezi 30-60 fps a s grafikou SS3 by tedy zadne problemy byt nemely... Jo a jeste zminim cenu, za kterou je hra prodavana. Na takovouhle arkadu je docela premrstena. -
-
Když nevím, k čemu je v nastavení nějaké "hejblátko", tak na to přece nešahám ne? Aspoň si myslím, že tak uvažuje rozumně uvažující člověk.
-
-
Potom by sa zastavila evolúcia a to nemienime dopustiť :)
-
-
Obludy běhající jak na běžícím pásu a vysoká obtížnost je přesně to oč vtýhle hře běží, tahle série natom přímo staví, nevím nač si stěžuješ.
Že ti to nejede v plných detailech mě vůbec nepřekvapuje, hra nepotřebuje bůhvíjak silnou grafárnu, ale potřebuje opravdu spoustu grafický paměti, pokud chceš plný detaily sežeň si nějakou kartéž co má aspoň 2GB RAM no a pokud si k tomu chceš zapnout i funkce který jsou už z principu žroutem grafický paměti jako třeba Supersampling pak ještě víc. :) -
-
presne jak pises, to je co od te hry ocekavam a dostanu, i kdyz lokace jsou ponekud slabsi nez v predchozich dilech, tak Sam je proste Sam (stara dobra FPS skola)
-
-
Tak ja nevím, hrál jsem hru na q6600 hd5770 4GB RAM a hra mi na plné detaili neklesla pod 40 fps. A cena mi prijde ok, da se bezproblémů u nás na steam koupit pod 400. :) Otázka co to je plné detaili, ta hra má tolik nastavení, že půlce nai nerozumím :). Ale takové ty základy mam na full (stiny, rozlišení, AA, atd...)
-
-
Jo to sem mel taky takhle na max a jede to ok, ale kdyz se v tom zacnes vrtat, v tom seznamu , AA a dalsi serepeticky a nahazis to vse na max, tak to spadne na mnou udavanou hodnotu. Takze to zase bude muset zachranit nvidia s novymi ovladaci...
-
-
jak se dostanu do tohodle nastaveni ve hre jde nastavit jen uroven detailu male stredni velke ultra, ale konkretni nastaveni jsem nenasel jinak me to na ultra bezi tak 55 prumer, phenom 965 + 590 gtx a 8g pameti.
-
-
Nevim presne hru jsem uz smazal, ale je tam nekde "pokrocile nebo vlastni nastaveni"
-
-
ok, diky.
-
-
-
-
-
Si seriózní? Asi na tebe Mental vystrčí zadek, kámo *5*
-
jj jdi si zahrát COD *12*
-
-
No vis ja jsem odkojeny na Battlefieldu a sebemensi zminka o CoD me privadi k silenstvi a vyvolava otazky typu: "jak je mozne, ze kazdym rokem prodaji vic kolecek teto "hry", ktera je vlastne interaktivni film a dil vedle dilu na chlup stejna?"
-
-
BF či COD, aktuálne verzie týchto hier výdu na rovnako - koncentrovaný mainstream pre ovečky :P
-
-
-
-
I na střední výzva? Že bych to přece jen se Seriousem zkusil :)
-
-
Na střední to ale výzva opravdu není, Sam byl vždycky ta pravázábava až na Serious obtížnosti. :)
-
-
tak to jsem pak zvedavy jake to bude na MENTAL :P
-
-
-
Serious Sam 3 a 8/10? Doufám, že to je jen chyba v systému *7*.
-
-
Ľudia po svete hodnotia hru tak okolo 85 - 90 %, tak prečo tu nemohla dostať 8/10?
-
Zač? Za to že to je furt to samý? CoD a BF dostávají mnohem větší hodnocení, a je to to samý od začátku do konce a ještě v každým dílu... Děcka, tak tomu Samovi tu osmičku neupírejte -.- uvědomte si že sou i lidi který potěší když se někdo pokusí o něco jinýho... A Sam to zvládá přesně tak jak by měl. Vy jděte pařit zase CoD, BF, NFS a podobný sériovky, k tomu si hodnoťte vy jak se to povedlo. Když se vám tohle nelíbí tak to přejděte a nenadávejte na to;)
-
Taky mi to prijde hodne nadsazene. Nenasel jsem duvod proc ztracet cas zrovna timto "titulem"
-
-
tato hra ma zmysel len v coop aby sa clovek vyblbol :D...neviem co za tym hladate...nabehnem a strielam...v dobe doob, quake a podobne to bolo tiez jedno...a vsetci to hrali :D...ja sam si este zahram doom 1 a 2 a rovnako aj SS...nightmare ako v doom nenajdes len tak lahko :D...a podobne tak u SS
-
-
ty si chyba v systemu
-