Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CrocoRay
    "Trochu" OFFTOPIC, ale zaujala mě diskuze o češtině *4* Správně ta věta měla být: "Takže spíš než o nějakou obtížnost hry bych se, být tebou, zajímal o doplnění si základního vzdělání." To "být tebou" byla vsuvka (už si přesně nepamatuji, jak se tomu nadává *4* ) a proto měla BÝT oddělena čárkami. A "zajímat se o doplnění" či "zabývat se doplněním", už má vpodst. přibližně stejný význam a smysl to dává podobný.

Každopádně z toho vašeho vzájemného sebeurážení kvůli blbosti nemám zrovna pocit, že by mezi vámi byl někdo opravdu rozumný. A na tom flamu jste se podíleli všichni stejným dílem, takže bych vinu nesvaloval hned na uživatele Nauč se česky a někteří uživatelé by se mohli zamyslet především sami nad sebou, než hned začít někoho kritizovat. Ono je lehké na netu někomu říct "Ty jsi kretén, meleš hovna" a trochu si u toho pohonit ego *1*

Snad nedostanu miliardu mínusků, že jsem se vyjádřil absoulutně mimo téma SS3, a že se třeba někdo kvůli mého příspěvku cítí dotčen.
    • Takže:

1) "Takže spíš než O" (to O tam nemá být)
      2)" Takže spíš než nějakou obtížností hry bych se, být tebou, zajímal o doplnění si základního vzdělání.

Zbytek příspěvku nekomentuju, taky obsahuje chyby.
      • CrocoRay
        "zajímal o nějakou obtížnost" nebo "zabýval nějakou obtížností" Ale to už byla chyba spíše v překlepu.
    • Čárka by měla být před "být tebou", tou čárkou před "bych" si úplně jistej nejsem:).
      • CrocoRay
        Máš pravdu *3*
        Asi to upravím a pro jistotu to tady poznamenávám, aby tvůj příspěvek jako reakce na ten můj předešlý neztrácel smysl *2*
    • Veskoslav
      Takže vlastně ono je naprosto v pořádku, když si tu někdo léčí mimo téma svůj mindrák na češtině, kterou potažmo ani neovládá? Tudíž pokud to není troll jako je dexter, tak je vlastně v pořádku diskutovat o češtině na fóru o hrách. Děkuji, pro příště si to zapamatuji.
      • CrocoRay
        Ona ta čárka není podle mě zase tak závažný problém jako pletení si "i" a "y" nebo "s" a "z", což mně také bije do očí, i když na to nereaguji. Ale ty jsi mě špatně pochopil. Já se ho přímo nezastával, jen mi ty vaše příspěvky přišly taky docela ubohé a nemuseli jste tu diskuzi dále rozvíjet svými urážkami a dělat přesně to, co po vás ten diskutér /Nauč se česky/ vlastně chtěl *3*
        • Veskoslav
          No on je ten problém, že občas je rozdíl mezi trolingem a mentálem jako je Nauč se česky, on to dělá docela často, že kritizuje češtinu a přitom udělá vždy nějakou drobnější chybu. Já češtinu mám rád a snažím se psát spisovně, ale rozhodně nebudu do diskuze o hrách psát o tom, že někdo někde udělal chybu. Přeji hezké Vánoce.
          • CrocoRay
            Vidím, že s češtinou problémy nemáš a já stejně jako ty ostatní nekritizuji za gramatické chyby, pokud je někde někdo udělá, ale když někdo napíše 5 chyb v jedné větě, tak je to opravdu síla a někdy bych na to i zareagoval. Mně šlo spíše o to vzájemné sebeurážení se a svalování viny, když to šlo i přehlížet. Nezdálo se mi, že by se v té diskuzi našlo hodně kvalitních příspěvků.
  • v stiahnutej verzii je ten cerveny skorpik? ak ne tak to ani nechcem :D
  • "AAAaaaaAAAAaa! Put a sock in in it..."
    Ze dvojky nezapomenu na pohled do údolí, které se z druhé strany plnilo haldou potvor. Snad žádná hra mi obdobný pohled od té doby nenabídla.
    Očividně se tenhle díl nikam jinam nehrne a drží se toho, co se na něm fanouškům líbilo. Škoda jen, že je to taková rychlokvasící zábava. Ale jako teenagera mě to hrozně bavilo (SS2), nepotřebovalo to myslet *5* *5*
  • Zapište si nový pravidlo klubu rváčů - když nevíš kolik, 8/10 je nejlepší volba *5*
    • http://www.escapistmagazine.com/videos/view/jimquisition/4966-Hate-Out-Of-Ten
  • Dobre napísaná recenzia.
  • Libí se mi jak tady všichni s podivem "oo coo? 8" hlavně že Battlefiled 3 což je podle mě stejná vymaštěnost dostal 9 na to už si nikdo nevzpomíná.
  • Jen detail, melee útoky mi nevadily, protože hlavu, oko nebo srdce hodíte bleskově pryč pravým tlačítkem a ne ho furt natahovat a hodit což je opravdu nezábavné a na zbytečně dlouho, zvlášť když to nic nikomu neubere...Jinak souhlasim, fakt dobrá práce..
  • Odulin
    U mě 7/10 a spokojenost. Jedu na obtížnost 4/6 a chvílema je to trošku záhul, ale mám rád, když se musim snažit...prostě poctivá arkáda a dneska už vcelku unikát. Pomozte mi vzpomenout, která další hra kromě Painkillera vlastně ještě dneska nabízí takovouhle supr hratelnost...hafo nepřátel, procentuální zdraví bez a lékárny, velké prostory + spawn nepřátel, takhle různorodá a šílená monstra, uhýbání nepřátelským projektilům,obtížnost atd...jinými slovy po zahrání SS3 jsem si s radostí vzpomněl, že existuje i něco jinýho než jen najdi kryt, vykoukni, počkej až vykoukne nepřítel , střlílej, počkej až se uzdravíš, najdi jinej kryt, atd...

No a nakonec klenot Headless Kamikaze......na tohohle týpka se prostě nezapomíná;)
  • Mám problém s touto hrou po nainstalování ujdu nějaký kus podle toho jak valím a hra se mi vždy kousne a konec. Instaloval jsem to několikrát a pořád mám stejný problém! Mohl by mi prosím někdo poradit? Co s tím? Hardvérové požadavky mám výkonnější než co se požaduje hra mi tu chvíli jede parádně.
  • Kdy to mám hrát když hra se zatím neprodává, všude je napsáno až jaro 2012
    • CrocoRay
      Asi ještě opravdu není ta krabicovka. Já se díval na www.originalky.cz (nízké ceny a díky jejich vstřícnosti k zákazníkům už ani jinde nenakupuji) a je to dostupné až od 20.2. 2012. Takže možná digitálně přes steam anebo stáhnout cracknout a mezitím si objednat originálku, ale to jen v případě, že už bys byl fakt urpuťák, chtěl to hrát hned a pak si jen sbírku vyzdobit krabicovkou.
    • smejki
      ?
      Release Date: 22 Nov 2011
      • no koukal sem se na xzone ale i jinde avšude je to stejný.
      • asi čeká na Cz krabicovku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit