-
Od hry jsem nic necekal a taky mi nic nedala :-)
Po deseti munutach hrani jsem ji rychle odinstaloval. Hra se mi nelibi jako celek. Je to arkada, clovek by cekal, ze si odpocine, ale! obtiznost je tezce nevyvazena, obludy behaj jak na bezicim pasu, boj je nezazivny, optimalizace hry nulova (na max detaily mam 9fps +/-, moje sestava i7 2600k / gtx 570 / 16 GB Ram,...). Skyrim mi neklesne pod 60 fps a Zaklinac 2 s ubersamplingem mi jede v rozmezi 30-60 fps a s grafikou SS3 by tedy zadne problemy byt nemely... Jo a jeste zminim cenu, za kterou je hra prodavana. Na takovouhle arkadu je docela premrstena. -
-
Když nevím, k čemu je v nastavení nějaké "hejblátko", tak na to přece nešahám ne? Aspoň si myslím, že tak uvažuje rozumně uvažující člověk.
-
-
Potom by sa zastavila evolúcia a to nemienime dopustiť :)
-
-
Obludy běhající jak na běžícím pásu a vysoká obtížnost je přesně to oč vtýhle hře běží, tahle série natom přímo staví, nevím nač si stěžuješ.
Že ti to nejede v plných detailech mě vůbec nepřekvapuje, hra nepotřebuje bůhvíjak silnou grafárnu, ale potřebuje opravdu spoustu grafický paměti, pokud chceš plný detaily sežeň si nějakou kartéž co má aspoň 2GB RAM no a pokud si k tomu chceš zapnout i funkce který jsou už z principu žroutem grafický paměti jako třeba Supersampling pak ještě víc. :) -
-
presne jak pises, to je co od te hry ocekavam a dostanu, i kdyz lokace jsou ponekud slabsi nez v predchozich dilech, tak Sam je proste Sam (stara dobra FPS skola)
-
-
Tak ja nevím, hrál jsem hru na q6600 hd5770 4GB RAM a hra mi na plné detaili neklesla pod 40 fps. A cena mi prijde ok, da se bezproblémů u nás na steam koupit pod 400. :) Otázka co to je plné detaili, ta hra má tolik nastavení, že půlce nai nerozumím :). Ale takové ty základy mam na full (stiny, rozlišení, AA, atd...)
-
-
Jo to sem mel taky takhle na max a jede to ok, ale kdyz se v tom zacnes vrtat, v tom seznamu , AA a dalsi serepeticky a nahazis to vse na max, tak to spadne na mnou udavanou hodnotu. Takze to zase bude muset zachranit nvidia s novymi ovladaci...
-
-
jak se dostanu do tohodle nastaveni ve hre jde nastavit jen uroven detailu male stredni velke ultra, ale konkretni nastaveni jsem nenasel jinak me to na ultra bezi tak 55 prumer, phenom 965 + 590 gtx a 8g pameti.
-
-
Nevim presne hru jsem uz smazal, ale je tam nekde "pokrocile nebo vlastni nastaveni"
-
-
ok, diky.
-
-
-
-
-
Si seriózní? Asi na tebe Mental vystrčí zadek, kámo *5*
-
jj jdi si zahrát COD *12*
-
-
No vis ja jsem odkojeny na Battlefieldu a sebemensi zminka o CoD me privadi k silenstvi a vyvolava otazky typu: "jak je mozne, ze kazdym rokem prodaji vic kolecek teto "hry", ktera je vlastne interaktivni film a dil vedle dilu na chlup stejna?"
-
-
BF či COD, aktuálne verzie týchto hier výdu na rovnako - koncentrovaný mainstream pre ovečky :P
-
-
-
-
8/10 je dost 6 uplne staci, neni to spatne ale srovnavat to s Batlefieldem nedejboze 3. hahaha to je vtip ???
-
-
to je fakt, pro me je Battlefield tak o dve tridy nudnejsi :)
-
-
Včera jsem hru dojel, ale určitě bych ji 8 z 10 nedal. Je to pořád to samé dokola. Jak prostředí tak potvory. Obtížnost docela nevyvážená. Někdy to byla nuda, jindy jsem se skoro nechytal. Taky jsem čekal trošku víc srandy. Pár momentů to sice má, ale fakt jen pár.
Oproti dvojce je to hodně slabý odvar.
btw, s framerate jsem problém neměl. Jel jsem to ve FullHD na maximální detaily a necukalo se to nikdy. Mám i5-2500k, 8GB RAM, 6870 Toxic -
Máme tu další pokračování pošukané střílečky Serious Sam *1*. Tentokrát pod názvem BFE. Předem by chtěl zdělit at tu nepadají stupidní dotazy o tom jak zabít protipirátského škorpiona, už to hlásí sám název. Copak lidi aspon trochu nečtete ? Creoteam se snažil udělat ochranu která je vyborně vymyšlená(opět zklamání) Na světě není ochrana kterou by pořádný hecker nepřekonal. Když se dostal do EA a ukradl ne plně dokončený Crysis 2 a dostali se do SONY tak to už je něco....
Přiznám se- taky jsem si hru stáhl jelikož takovou hru se asi nevyplatí kupovat *4*, ale chtěl jsem si ji zahrát když jednička byla celkem fajn FPS, dvojka byla ještě větší sranda a ted třetí díl přišel z celkem pěknou grafikou která v uvozovkách překonala CoD 8, ostuda ACTIVATION ale co to je jiná linie hratelnosti to tu nebudem řešit. Ted ke hře: Musím říct že zatím to ujde *4* Jediné co mě na hře trošilinku štve jsou zbraně. Prvních 8 kol nebo kolik máte furt tu samou brokovnici, Desert Eagle, demoliční kladivo a ruční zabití tot vše *1* nevím kdy se dostanu k pořádným zbraním aby si užil pořádnou řežbu s rotačákem *15* . Ale s tím hodnocením to trošičku přehnali no *4*. Vdyt jednička málem překonala hodnocení BF3 *15* . Trojka dostala 8, dvojka 8, a jednička 9 což je slušné hodnocení na takovou jednoduchou řežbu. Ale co s hrou si myslím jsme všichni spokojeni a ten u koho je Sam bůh nesmí ve sbírce chybět. U mě zasloužených 8 z 10 za pěknou grafiku, neustálou řežbu ale body jsem odečetl za inteligenci nepřátel kteří jsou hloupí jak bačkory ale to není novyna vdyt to tak je pořád a ještě jedno mínus je za příběh ale to není důležité u takovéto hry která i tak pobaví *15* .Snad jsem řekl všechno ohledně této hry *3* . Děkuji za čtení komentáře. -
-
typický příklad děcka, co má za uchem vytetovaný znak Call of Duty, velmi vtipný komentář...
-
Já jsem z toho trochu zmatený. Hra se nevyplatí kupovat a pak píšeš, že tě baví. S hodnocením to přehání, ale ty sám bys to hodnotil stejně osmičkou *8*
-
"nevyplatí se kupovat"...no to by mě strašně zajímalo, co se tedy podle tvých měřítek kupovat vyplatí.
-
pokial máš iba DE, brokajdu a kladivo tak to nie si ani vo štvrtine hry - asi niekde v "No place to hide" .
a touto vetou : "Přiznám se- taky jsem si hru stáhl jelikož takovou hru se asi nevyplatí kupovat"
- si celý svoj koment spláchol niekam do kanálu...
-
-
První Samové (hlavně ty HD) jsou parádní řež a v multiplayeru ještě lepší. Dvojka je úžasně šílená a trojka ? Chybí mi tam od každého trochu. Má své světlé chvíle (písečný červ jak z Duny, atd.), ale něco tomu prostě chybí.
něco jako http://www.youtube.com/watch?v=RHpiu-VI7wQ -
ta hra je totalne zabugovana, mate taky nekdo problem s nesmrtelnejma priserama?
-
-
Nechť zloděj zůstane hlupákem, když si toho škorpiona ani neumíš crackem odstranit...Ty jsi taky bug, problém je ten, že Tebe nikdo hrát nebude *1*
-
Existují dvě verze: legální nezabugovaná, nelegální zabugovaná. Kterou máš ty? *7*
-
dont feed the troll
-
-
Takovejhle paskvil a 8/10, že se vůbec podivuju...
-
-
Co moc složité na tebe? *1*
-
-
Jj, vůbec nevim kam jít a co mám dělat. Ne vážně, mně ta hra přijde jako taková ubohá budgetovka, je to hrozně nezáživný a graficky docela krom příšerek nepovedený. Prostě mi to hodnocení přijde přitažený za vlasy...
-
-
Víš, co vůbec znamená série Sam? A mně s prominutím připadá, že ty jsi jeden velký budget.
-
-
Jistě. A neomlouvej se, to že si hňup to nezmění...
-
-
-
Tak když Tourist obtížnost v Samovi je něco jako nejtěžší obtížnost v CoDu *1*
-
-
-
Co s tim skorpionem? Uz nekdo vi jak ho zabit, ja se pres nej ne a ne dostat..
-
-
ach boze chlapce ty si mesiac pozadu :D asi uz vies ze si mas stiahnut iny crack tak hura do toho :D
-
-
Taký trápny trolling a ty mu to takto zožereš *7* Padaj do kúta a hambi sa!
-
-
Trapné......
-
-
V recenzích přehnaně koukáte na svoje osobní preference, oproti prvním dílu si ta hra zaslouží tak 4/10... Hrál jsem 3 hodiny a šlo to pryč...
-
-
daj tomu ešte šancu, rozjazd je omnoho pomalší ako v SS1, vlastne sa to celé rozbehne asi až v polovici po nejakých 4-5 hodinách hry.
-
a 3 hodiny ti trvalo dost se ke scorpionovi *1* *1* *1*
-
-
Nechápu ??? jestly myslíš toho červeného lidoškorpiona s kanónama místo rukou tak těch jsem zabil několik přestal jsem hrát na konci 4 levlu...
-
-
ne ja myslel toho co je jako ochrana u piratsky verzi hry...
-
-
-
"prič?" To jako fakt?
-
Myslím, že tyhle recenze jsou pro ty, co tu hru kupujou. *3*
-
tak ono by se dalo u kazde recenze polemizovat jestli je hodnoceni zaslouzene, souhlasim s tim, ze 8/10 je moc, ale kdyz si vzpomenu na skyrim a jeho 10/10 tak je to ok :)
-
-
Že máš prvních 8 kol jen ty zbraně co jsi vyjmenoval, to je taky blbost. 1 kolo má cirka 1 hodinu, tedy aspoň u mě na hard. A už ve čtvrtém kole máš minimálně ruce, kladivo, dezerta, brokádu a raketomet. A konkrétně v osmém kole máš rotačák a pár dalších zbraní.