Přejít na výpis diskuzí
Šest hodin budovatelem - jak nás okouzlila preview verze SimCity
25.1.2013 | Jan Horčík
82 příspěvků
-
A recenze 5/10. LoL... . Games.cz ? Opravdu sem si i na chvilku myslel ,že máte trochu rozumu.
-
Já jsem byl překvapen když jsem u loga hry a na webpage viděl logo Maxis, myslel jsem si totiž že už toto herní studio zakinklo a EA Games je prásklo do svých pozic, jako to udělali s The Sims 3 a tak dále.
-
To omezeni nijak neomezi ty co "neprodávali/nekupovali originální hry v bazaru", takze v pohode :-).
-
Lokalizace: S českými titulky
-
Analogia hodná fakt silneho uvažovania... kam na to chodíte...
-
Nevíte jestli ve hře bude čeština?
-
Jenomže FIFA vychází pomalu jak Blesk, takže ti vypnou jeden ročník a hned máš k dispozici druhý (pokud si ho teda chceš koupit).
-
Za kolik let? Naposledy vypli FIFU 2011, to jsou podle mne necele dva roky. A vis, co je nejhorsi? Lide jako ty, co kdyby tam byla nutnost dat pred spustenim hry vzorek DNA, sejmout otisk prstu a sitnice, tak s tim budou souhlasit, protoze si prece nenechaji tu hru utect... Hlavne nam tu pak nebrec, az bude nove Sim City, stejne jako tohle, jen s jinym dodatkem ci vyssim cislem a s nim ti vypnou servery, protoze se musi to nove prodat.
-
Aha, takze dle tve logiky na silnici jezdis jak prase a to, ze jsi nekoho naboural nebo prejel resis az po tom, co se to stane? Velice divna logika...
-
Už se na tuto hru těším a pojedu si tou možností pomalejšího růstu od "vesnice" :)
Času na hraní bude dost, tak si pak každý den něco málo postavím a postupně budu rozšiřovat.
Už aby vyšla, nutnost být připojen na Internetu mi nijak nevadí a neomezuje. -
Takže tvrdíš, že mám nechat SimCity ležet a nechat si ujít potenciálně zábavnou hru jen proto, že někdy, bůhví za kolik let, EA vypne servery? Ok, máš právo na svůj názor, já ho budu respektovat, ale řídit se jím nehodlám.
-
A kdyby tvoji souputníci neprodávali/nekupovali originální hry v bazaru tak bys taky nemel chystana omezeni na konzolich... *1*
-
no prave moje mesto se bude rozvijet kazdy den a sousedi zamrznou na miste... *10*
-
jsou lidi kteri problemum predchazeji tak se na nej nezlob a uzij si je *3*
-
no při hraní když se přeruší spojení se serverem, tak se jenom napíše, že se nelze připojit k serveru, ale hra běží normálně dál, takže offline mód podle mě není zas tak nepravděpodobný... samozřejmě je tu stále ten faktor, že jsou to, bohužel, EA *1*
-
Jakmile hráč město opustí, vývoj města se zastaví - jaksi zamrzne, tedy město ani neupadá, ani neroste, ale všechny služby, které poskytovalo nebo přijímalo běží dál.
-
Pro mě zas byla nutnost půjčovat si hned od začátku :). Problémy s rozpočtem řešit můžete a nemusíte - záleží jak se postavíte k plánování města. Jakmile začnete hned od začátku budovat velké bulváry, tj. drahé silnice, můžete se poměrně rychle vyčerpat a peníze je pak nutné si půjčit. Zase ale můžete rychle vyrůst. Když začnete malými silnicemi, budete růst pomaleji, přirozeněji a bez půjček - a navíc půjde město i lépe plánovat.
-
Zdroje se jen tak nevyčerpají, můžou město podporovat dost dlouho (řádově hodiny až desítky herních hodin, záleží mapa od mapy). Vodní elektrárny ve hře nejsou, uran jako zdroj také ne.
-
ten patch bych taky uvital, ale u hry navrzene pro online hrani je sance na vydani skoro nula. To by vyvojari museli prekopat a odladit velkou cast puvodniho kodu. A protoze z patche nekouka zadny zisk, pochybuju, ze by zlaty lidicky z EA schvalily vyvoj neceho takovyho.
-
Rozhodně si nepřipadám jako někdo, kdo by měl zakódované komunistické myšlení. Ovšem když za něco dám peníze, tak za to něco očekávám. 60 nebo 70 euro za hru není málo, na to "že je to jen pro zábavu".
Nechápu, co bylo tak špatného na přístupu např. Diabla 2, kde si každý hrál na svém písečku a momentě, kdy si chtěl zahrát s kamarádem po lokální síti, tak si zahrál a když si chtěl zahrát na internetu, tak se připojil na battle.net.
Jsme snad v době, kdy by měl každý dostat to, co sám chce. Když si chce člověk koupit televizi např. tak má obrovský výběr a každý si najde výrobek, který mu nejvíc sedí. Proč tedy každá hra nenabízí obdobnou variabilitu. Proč jsou všichni tlačeni do socializace. Já hraju hry pro to, abych se u nich pobavil a někdy i odpočinul po práci. Rozhodně nemám náladu se socializovat s nějakým (jak by řekl Dan Vávra) joudou.
Podotýkám, že tento příspěvěk je psán spíše v obecném duchu a ne pouze na Sim City, pro případ, že by mě chtěl někdo brát za slovo.