Přejít na výpis diskuzí
Šest hodin budovatelem - jak nás okouzlila preview verze SimCity
25.1.2013 | Jan Horčík
82 příspěvků
-
Jsi asi jeden z milionu *2*
-
Chapu te. Taky me to stve. Ale hra by nemela lagovat(pokud nehrajes MP samozrejme). Taky neverim tomu,ze stahovani ti nejak muze ovlivnit kvalitu hry a lagy. Na modemu snad nehrajes.
Jedine ze by jsi mel nekvalitni pripojeni se ztratou dat -
A kdyby hloupost nadnasela... *1*
-
Bez připojení k internetu nebude možné hrát, to je pravda. Modifikace jsou podle Jasona Habera, producenta, pro vývojáře "hodně důležité"... ale nejde všechno hned. I do původního SC4 vyšly modifikační nástroje až po dlouhém čase.
-
ad 1) a 3) good
ad 2) a 5) začínám se bát -_- -
Není to vyloženě MMO, ale jsou tam prvky MMO. Endgame není, prostě zakládáte další a další města, stavíte různé speciality apod.
-
Kdyby tvoji souputníci nekradli pomalu každou druhou PC hru, která vyjde, tak by permanentní online vydavatele ani nenapadl. Měl by jsi zvážit koupi zařízení, kde takové DRM není. Více zde - http://spokojeny.blogspot.cz/2012/09/ps3-vhodny-cas-k-nakupu.html
-
1) Jde o vzorec počítající "hustotu" silnic v nejbližším okolí zóny.
2) Buldozer je zdarma
3) Hráli jsme asi 6 hodin, během té doby jsme si vyzkoušeli vybudovat dvě a půl města, zdroje držely celou dobu. postavit na nich ekonomiku určitě lze, nejde o vyloženě jepičí život.
4) Tři rychlosti času - v nejvyšším trvá hodina herního času (po hodině přibývají peníze) asi 5 minut
5) Z hraní preview verze nám to přišlo jako od obojího trochu. Město může fungovat jen tak samo o sobě, ale samozřejmě nebude prosperovat, protože se neustále objevují nejrůznější problémy - ať už vycházející z reálných potřeb obyvatel, nebo z toho, že hra se vás snaží neustále něčím zabavit. Když třeba necháte dlouho město nečinně ležet, objeví se zombíci, kteří město ničí a které pak chytá policie. -
Mě jediné co mrzí je ta nutnost připojení k internetu. Pro mě a můj internet to znamená, že si tu hru nezahraju protože by mě prostě lagovala. Nebo bych musel hrát jenom po desáté večer a ráno tak do oběda. Stejně jak sem měl problémy s diablem 3. A pokud zrovna stahuju nějaký seriál tak se musím rozhodovat mezi hrou a stahováním. Díky tohle vážně ne. Nemám zájem o sociální prvky ve hře jako je Sim City takže jediné co by mě to přineslo jsou problémy. Vážně mě to mrzí, protože SC4 sem si užíval.
-
Jo, a proto hawx2 na kterou se warez grupy domluvily s experimentem a neudelali crack byla nejprodavanejsi hra v historii. *7*
-
Ta grafika mi přijde kouzelná..jsem zvědavej, jak to poběží. Těším se.
-
Asi chtěli v tomhle případě snížit systémové požadavky (vzhledem k enginu Glassbox). Jestli je to oprávněné nevím, ale tady je distribuovanost asi oprávněnější než u D3.
Ale je mi jasný,že nálada je asi taková, že kdyby byl autorem např. CDProjekt RED, nenadával by skoro nikdo a počkalo by se na výsledek.
PS. Na Steamu se dá dneska pořídit Human Revolution za 3 EURa. -
Je to vysloveně dobrý trend. Tyto hry nepůjde hrát bez koupení originálky a tak budou mít autoři dost peněz na to nechat běžet servery nějakých 10-15 let, což je doba kdy zůstane hru hrát tak 5%lidí max?
Doufám, že tato ochrana bude ve všech hrách. Sám si všechny hry kupuji a přijde mi to správné. -
Vzhledem k vice nez 10 lete podpore D2 bych se o vypnuti serveru pro D3 opravdu nebal :D
-
naprosty souhlas, D3 a SimCity se mely od pocatku prezentovat jako MMO ve kterych je hlavni online "featurou" protipiratska ochrana *4*
-
Tý brďo, Honza Horčík!
-
"Můžete sledovat každého jednotlivého obyvatele, každé jednotlivé auto."
Hra podle předlohy George Orwella, "1984" - Velký bratr tě vidí! -
Souhlas, mám to stejně. Proto si kupuju hry na konzoli, a až to tam bude taky, budu už hrát jen z nostalgie starý hry.
-
Na prahoffestu byl nějaký 70-ti letý děda na WoW besedě.