Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepochopili jste pointu. Jde o fakt, že já si budu moci hrát hru od chvíle, kdy se Blizzard rozhodne, že si ji zahraju, to je ten problém. To, jak servery poběží dlouho, je irelevantní. V momentě, kdy bude hrát posledních pár hráčů a údržba serverů se stane neúnosnou, tak je prostě vypnou. A o to jde. Nezávisí to pouze na jenom na chuti hráče, kdy si hru zahraje, ale je tu také podmínka, kterou on sám nijak ovlivnit nedokáže.
  • Problémy obvykle řeším, až nastanou -- je to dobrý způsob, jak neskončit ve cvokhausu z přemíry domnělých "problémů" -- a počítám, že tou dobou už budu mít SimCity nahrané natolik, že mě to snad ani _tak moc_ mrzet nebude.

I tak díky za upozornění. *6*
  • Toho připojení k internetu bych opravdu se nebál, dostal jsem se do bety a povolilo mi to hrát i když vypadly servery (pouze to napsalo, že servey jsou offline a když mě to po hodině vykoplo, tak se mi nezobrazil nick). Jediný problém při výpadku serverů vidím v případě hraní multiplayeru jelikož meziměstské výpočty se prováději v cloudu, no tu možnost ale v betě vyzkoušet nemůžu...
  • Nevypnou to dříve, než vydají Simcity VI, byli by sami proti sobě.
    Navíc stále existuje varianta, že před vypnutím Simcity V serverů vydají patch na OFFLINE mod.
  • Tak ti prosim za dva tri roky nebrec, ze ti EA vypla servery a sve Sim City si muzes strcit vis kam.
  • Keyz
    Jsem zvědav na městečka,baráčky autíčka :)
    Mám raději když vidím velké složité město tak jsem zvědav jak tohle bude fungovat.
    Radost s toho,že hodně budov má dle videa malé požadavky mně dost mrzí.Pak mám asi ihned jadernou elektrárnu atd.
    Pochybuji,že zde budu řešit problémy s rozpočtem jako v minulém díle kde snaha byla nutnost.
  • Na nové SimCity se těším hodně a ani to neustálé připojení k netu mě ani tak moc netankuje. Nicméně ale při sestavě Tomb Raider: Collector's Edition, StarCraft 2: Heart of the Swarm Collector's Edition a Bioshock: Infinite Ultimate Songbird Edition vycházející v rozmezí tří týdnů už na SimCity prostě nevyšlo... Takže později.
  • Nejak mi neni jasne jak to bude v pripade ze vsechna sousedni mesta hraci opusti a nebudou je rozvijet co ja pak s tim?
  • Jako doplněk PC hraní na Sony exkluzivity se to vyplatí, jako náhražka PC hraní nikdy. A Ni No Kuni je parádní. *3*
  • Zombíci?! To musí ta stupidní móda ničit i SimCity.
  • nevidím zde kauzální nexus:o) O prodejnosti hry rozhoduje více faktorů. Kdyby např. D3 nemělo nutnost připojení tak by se ho prodalo klidně tak polovina.
    V naší zemi mají lidé prostě zakodované komunistické myšlení. Myslí si, že všechno je všech a soukromé vlastnictví není. Pak mají pocit, že hry, filmy,serialy, hudba jsou zdarma, že jsme jedna velká komuna...vtipné
  • Robotron3
    Teď když teprve vyšlo Ni No Kuni? Kdo nemá, tak teď je ta nejlepší chvíle pro koupi PS3 :)
  • a navic pochybuju ze bez online pripojeni si s novou radou konzoli skrtnete to jer prast jak uhod!!!
  • to bude provar...
  • walltar
    Ono to začalo asi před rokem ... nevím jestli je to rušením, nebo jestli provider něco zpackal. Já u něho zůstávám jenom prot, že nic neplatím. le budu se těhovat a tam by měla být do roka optika tak do té doby musím ještě vydržet u další jíné wifi.
  • Prave ta nejlepsi, ty bys nechtel dostat 5000 za neco co uz vlastne nema zadnou cenu? A je to x let stary kram? *5*
  • Mam taky Wifi(uz mnoho let) a neni problem. Sdileni 1:6. I kdyz vsichni jsou online,jede to porad vyborne. Pokud mas ale nejakeho amaterskeho providera,tak s tim moc nenadelas(vystridal jsem celkem 4-5 firem nez jsem byl spokojeny). Podle toho co popisujes ti vlastne nikdy nejel internet tak jak by mel.
  • walltar
    Teď je vhodný čas k nákupu PS3? Chvíli před uvedením další řady konzolí? To si nemyslím.
  • walltar
    Mám wifi a přes den mě laguje všechno. Je na síti moc lidí a je to přetížené. optické kabely se tu začínají pokládat až teď takže alternativa není. S diablem sem měl stejné problém ... ping někdy i 900ms a hra byla nehratelná. Tak do měsíce budu mít jiného wifi providera, ale nevím jestli se to zlepší. Sim City je jedna z her co sem chtěl koupit, ale bojím se abych nezjistil, že to prostě nepojede.
  • Serie Anno je uz hezkych par let neprekonana. Obzvlastne posledbni dva dily jsou nirvanou. Od SimCity toho moc necekam prave kvuli EA *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit