Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pete.palis
    4:45...nevím kde vzal náboje, ale ok *7*
  • vindalooo
    lidi z tiscali : je potřeba to opravdu cpát do vlastního přehrávače, ze 60procent se mi nespustí a akorát jsem nucen video vyhledat na youtube.
  • Vegen
    Crysis 3 na mě působí jako hratelnej benchmark, ale to je vše :)
    • vindalooo
      Naprosto vystížné!
  • Zdá se mi to nebo se jim to poškubává ?
    • Inquisitor
      To viš když to hráli na konzoli.
    • Pete.palis
      ne, vymázli trapný momenty, kde se jim to nepovedlo *2*
      • To si nemyslím, nejsou tam žádný viditelný díry nebo přechody .. prostě se jim poškubne obraz, navíc ten hrozný motion blur kdy se všecko rozmaže při ostřejším pohybu...
  • Alcatraz (Prophet) má divnej dabing :D
    • hlavne keď skočia na ten vlak hovorí ako autista :D
  • Vypada to pekne ale co maji porad s tim lukem... nejsou prvni ani posledni!
  • Teda nevím jak ostatní, ale čím víc videí vidím, tím víc mě to začíná nudit. *9*
    • Takových her je prostě příliš moc. Co nabízí víc než jiné tituly? Možná pěknou grafiku, ale to podle mě není všechno. Tuctová záležitost..

Ale jak víme, ono chvíli trvá, než vývojáři zareagují a příjdou s něčím novým. Taky díky trhu v USA, kde jsou hry velmi levní a masově kupované pořád živí tyhle tuctovky (viz úspěchy CoD v USA).
    • housko se salamem, proste starnem, tak to holt je.
      • pravda...starneme, ale nazval by som to skor dospievanim *3*
        • uz sa tesim ked dospievate.. ma z vas bolia usi
          • Rob zo sebou nieco chlape, ved teba bolia usi z citania *1*
        • Teď je mi 15, Crysis+Warhead i Crysis 2 mně bavilo rozhodně více něž nějaké CoD, ale záběry z Crysis 3 mi příjdou nudné, zastřelit->schovat,zastřelit->schovat a neustále dokola. Nůůůůůůůůůdááááááááááááááá! *6*
          • to je sice pekne, co si napisal, ale strielacky su zaner, kde mas strielat, schovat sa, strielat a schovat sa.
            • Nikto predsa netvrdi,ze by mal byt takticky a dospely, ale ze v urcitom veku, ta uz prestava bavit hrat vacsinu hier co vychadza a povazuju sa za kvalitne, uz si viac vyberas comu venujes svoj cas a nechces ho travit stym, co si hral uz tisic krat, len to inak vyzera, aspon nie tak casto, ako taketo podobne hry vychadzaju. Taku klasicku RTS zo stredoveku, by som si zahral okamzite s radostou a tiez mi isty cas liezli hore krkom, ale ked uz dlho nevysla skoro ziadna, tak chyba, kdezto podobne strielcky uz su unavujuce...a teraz som zistil,ze som to rozvinul uz niekam uplne iinam, ako som chcel, ale nevadi :) proste dospela hra je pre mna trebars Bioshock, Alan Wake, Mass Effect a podobne.
            • Ano, ale Crysis byl vždycky (skoro)bezhlavá střílečka a lidi ho tak berou, tak proč by teď měl být nějak taktický a "dospělý"?
  • tuctová nudná střílečka, s mutantama z Far Cry byla daleko větší zábava
    • tak pod tohle se podepisuju.
  • Aneb když je luk silnější než těžký kulomet. Ale ta tráva je udělaná božsky.
  • Takže, už aj Crysis 3 je už značne vyčpělí. Šak to je ako Unreal II: http://www.youtube.com/watch?v=MwCI23QHits
    • A kdy byla znacka Crysis originalni? Mozna jednicka, kterou v dobe vydani a i dlouho po nem, nemohl nikdo, vcetne me, kvuli HW narocnosti hrat. Jinak k tomuhle videu, grafika opet cool, hra samotna 100%... prumerna akce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit