Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, tak pre DX9 alebo aspon pre DX10 karty to samozrejme nemozu na PC zbuchat, ale hlavne, ze herna ukazka je -- sudiac podla ovladania -- hrana na konzole, ktora to zvlada bez problemov a vyzera to dobre. Napriek tomu, silou mocou musia robit DX11 only hru. Toto si u mna CryTek fakt posral, nehovoriac o tom, ze ti, co spominaju skor FC3 staby zabavnu hru na urovni, maju 100% pravdu. Aj ja pochybujem, ze by prave Crysis 3 piniesol z hladiska hratelnosti nieco vyslovene nove...
  • Kaine
    Jednička svázanější než dvojka? Určitě jsme hráli stejné hry?
  • ? Tohle je víc než FC3
  • ja jen doufam, ze tam bude taky volba poradne obtiznosti, kde se to bez nanoobleku neobejde.. Crysis ma opravdu nevidanej taktickej potencial jak se probojovavat, ale vetsinou dost nevyuzitej. zlatej Farcry 1, tam si musel hrac na max obtiznost opravdu davat bacha co, jak a kdy udela.
  • Jo tak panáčka to uráží ?
  • Ne, to je ten Dx9 engine co jede jenom na Dx11 kartach. *1*
  • ve dvojce jsi taky mohl dojit k cily vicero spusoby . To ze nekdo se boji experimentovat ve hre a jde tou nejprimejsi cestou neni prece problem hry . Ja treba druhej dil dohral asi petkrat a po kazde jsem tam nasel neco noveho . Jako nebejt mega trapneho zacatku a jeste horsiho zakonceni tak je to hodne nadprumerna strilecka takhle to je jen dobra hra kde si muzes tempo hry prispusobyt svemu stylu hrani .
  • Ono je to skoro určitě hraný právě na pc, na konzoli by to takhle pěkně asi nevypadalo.
  • Tak zrovna obě jmenované hry jdou úplně mimo mě, to si raději zahraju pCARS, které grafikou trumfne i GT5
  • *7*
  • jak se to seka na ty konzoli, neskutecna sragora. jdete se vsema konzolema do zadele. stupid kiddos.
  • GRID 1 + 2. zadny jiny auta za to nestojej.
  • Chtěl bych nějaký vojenský simulátor nebo aspoň auta s takovou grafikou :-)
  • Nikto predsa netvrdi,ze by mal byt takticky a dospely, ale ze v urcitom veku, ta uz prestava bavit hrat vacsinu hier co vychadza a povazuju sa za kvalitne, uz si viac vyberas comu venujes svoj cas a nechces ho travit stym, co si hral uz tisic krat, len to inak vyzera, aspon nie tak casto, ako taketo podobne hry vychadzaju. Taku klasicku RTS zo stredoveku, by som si zahral okamzite s radostou a tiez mi isty cas liezli hore krkom, ale ked uz dlho nevysla skoro ziadna, tak chyba, kdezto podobne strielcky uz su unavujuce...a teraz som zistil,ze som to rozvinul uz niekam uplne iinam, ako som chcel, ale nevadi :) proste dospela hra je pre mna trebars Bioshock, Alan Wake, Mass Effect a podobne.
  • Ano, ale Crysis byl vždycky (skoro)bezhlavá střílečka a lidi ho tak berou, tak proč by teď měl být nějak taktický a "dospělý"?
  • No mě by spíš zajímal ten pokrok Cryenginu 3. Přijde mě to graficky stejné jako Crysis 2. Co říkáte vy? Vidíte nějaký pokrok?
  • hlavne keď skočia na ten vlak hovorí ako autista :D
  • Rob zo sebou nieco chlape, ved teba bolia usi z citania *1*
  • Origin ma ale konkurovat Steamu, jediny dovod preco vlastne Origin vznikol je ten,ze si v EA povedali,ze preco by mali platiti nieco Valve, ked si mozu spravit vlastny digitalny predaj, keby to dali na Steam, tak by isli sami proti sebe.

Co sa tyka Crysis 2, tak ten odomna nechcel aktivaciu na Origin, vtedy este neexistoval a to som ho kupil dlho po vydani, ME3 vysiel zaciatkom roku a neni na Steame,ale aktivaciu na Origin chcel hned, su tam iba hry, ktore tam EA davala v dobe, ked Origin proste nebol, teraz tam uz ziadnu novu hru od EA nenajdes, vsetko maju na svojom.

Staci si to na Steame overit, naco zbytocne spekulovat o tom, ci to tam bude, proste nebuude.
  • Magister_Peditum
    To já vím, ale jak se kasali s tím, že Crysis 3 bude mnohem volnější než dvojka, tak si z toho dělám jen prdel, nic víc. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit