Přejít na výpis diskuzí
Šest minut záběrů z Train Yard mise v Crysis 3
21.12.2012 | Adam Homola
59 příspěvků
-
no oproti cod koridoru, byl ten crysis koridor jako rozlehla plan. porad si mnel moznost dojit k cily vice jak jednim zpusobem.
-
zdá se mi to nebo je ten level docela lineární? *8*
-
uz sa tesim ked dospievate.. ma z vas bolia usi
-
Magister_Peditum : delas jak kdyby jednicka a datadisk nebyl koridor . Vzhledem k podstate prostredi to byla snad jeste svazanejsi hra nez dvojka .
-
Tak ať na ty vláčky udělají jeden nebo dva trailery... ale ne 20! A kdyby ty prostředí jen tak mírně naťukli, tak by taky ničemu neuškodili *3*
-
Ono je to i dobře ... lepší než vidět všechny lokace, barevné filtry a klimatické podmínky celé hry, pak už to není žadné překvapení ... jenom někde přijdete a "Jo to už jsem viděl to je z toho traileru " apod.
-
Asi to je jediná částečně otevřená část hry a zbytek bude zase koridor jako v Crysis 2, a oni se nám to bojí říct. *1* Ale snad to tak není. *4*
-
Zdá se to jen mně nebo nás opravdu už 2 měsíce krmí záběry z jednoho úseku mapy...?
-
To viš když to hráli na konzoli.
-
Tak proc EA nakonec C2 na steam vratilo? Uvidis, ze ho na steam po urcite dobe daji. Nechaji si casovou exkluzivitu,ale pak ho pusti.
Crysis 3 nema takovou "starpower" jako treba BF3, aby se jim to vyplatilo to nechat Origin only po celou dobu. -
garantujem ti,ze to na Steame nebude...odpoved je EA
-
Ale bude, az vydaji vsechna DLC, tak to na steam daji stejne tak jako Crysis 2.
-
Na Steame to nebude vobec, nie to este za 5 eur *4*
-
Už zase ukazujou celou hru? Stejný, jako u prvního dílu *7* .
-
to je sice pekne, co si napisal, ale strielacky su zaner, kde mas strielat, schovat sa, strielat a schovat sa.
-
Teď je mi 15, Crysis+Warhead i Crysis 2 mně bavilo rozhodně více něž nějaké CoD, ale záběry z Crysis 3 mi příjdou nudné, zastřelit->schovat,zastřelit->schovat a neustále dokola. Nůůůůůůůůůdááááááááááááááá! *6*
-
Naprosto vystížné!
-
Po dohrání FarCry 3 o toto zakopnu až to bude na steamu za 5EUR. Né vážně... na té ukázce není nic kvůli čemu bych to hrál
Příběhově : předpokládám že to bude něco ve stylu dojdi z bodu A do bodu B a koridorem.
Novinky : nic, ano tráva je pěknější, odlesky lesklejší. Ale během těch 6 minut jsem tam nenarazil na nic nového. I ten pokácený strom zbraní už tu je nějakou dobu. A luk už byl v HL1, tam to byla kuše, ale to je celkem jedno.
Grafika : nezájem, je potřeba, ale není to jediné co dělá dobrou hru. Třeba se mýlím a výsledek bude hra roku, kéž by, ale bojím se že to bude jen další hra o které na konci roku 2013 nikdo ani nebude vědět. -
4:45...nevím kde vzal náboje, ale ok *7*
-
lidi z tiscali : je potřeba to opravdu cpát do vlastního přehrávače, ze 60procent se mi nespustí a akorát jsem nucen video vyhledat na youtube.