Přejít na výpis diskuzí
Šest minut záběrů z Train Yard mise v Crysis 3
21.12.2012 | Adam Homola
59 příspěvků
-
lidi z tiscali : je potřeba to opravdu cpát do vlastního přehrávače, ze 60procent se mi nespustí a akorát jsem nucen video vyhledat na youtube.
-
tuctová nudná střílečka, s mutantama z Far Cry byla daleko větší zábava
-
-
tak pod tohle se podepisuju.
-
-
Teda nevím jak ostatní, ale čím víc videí vidím, tím víc mě to začíná nudit. *9*
-
-
Takových her je prostě příliš moc. Co nabízí víc než jiné tituly? Možná pěknou grafiku, ale to podle mě není všechno. Tuctová záležitost..
Ale jak víme, ono chvíli trvá, než vývojáři zareagují a příjdou s něčím novým. Taky díky trhu v USA, kde jsou hry velmi levní a masově kupované pořád živí tyhle tuctovky (viz úspěchy CoD v USA). -
housko se salamem, proste starnem, tak to holt je.
-
-
pravda...starneme, ale nazval by som to skor dospievanim *3*
-
-
uz sa tesim ked dospievate.. ma z vas bolia usi
-
-
Rob zo sebou nieco chlape, ved teba bolia usi z citania *1*
-
-
Teď je mi 15, Crysis+Warhead i Crysis 2 mně bavilo rozhodně více něž nějaké CoD, ale záběry z Crysis 3 mi příjdou nudné, zastřelit->schovat,zastřelit->schovat a neustále dokola. Nůůůůůůůůůdááááááááááááááá! *6*
-
-
to je sice pekne, co si napisal, ale strielacky su zaner, kde mas strielat, schovat sa, strielat a schovat sa.
-
-
Nikto predsa netvrdi,ze by mal byt takticky a dospely, ale ze v urcitom veku, ta uz prestava bavit hrat vacsinu hier co vychadza a povazuju sa za kvalitne, uz si viac vyberas comu venujes svoj cas a nechces ho travit stym, co si hral uz tisic krat, len to inak vyzera, aspon nie tak casto, ako taketo podobne hry vychadzaju. Taku klasicku RTS zo stredoveku, by som si zahral okamzite s radostou a tiez mi isty cas liezli hore krkom, ale ked uz dlho nevysla skoro ziadna, tak chyba, kdezto podobne strielcky uz su unavujuce...a teraz som zistil,ze som to rozvinul uz niekam uplne iinam, ako som chcel, ale nevadi :) proste dospela hra je pre mna trebars Bioshock, Alan Wake, Mass Effect a podobne.
-
Ano, ale Crysis byl vždycky (skoro)bezhlavá střílečka a lidi ho tak berou, tak proč by teď měl být nějak taktický a "dospělý"?
-
-
-
-
-
-
Po dohrání FarCry 3 o toto zakopnu až to bude na steamu za 5EUR. Né vážně... na té ukázce není nic kvůli čemu bych to hrál
Příběhově : předpokládám že to bude něco ve stylu dojdi z bodu A do bodu B a koridorem.
Novinky : nic, ano tráva je pěknější, odlesky lesklejší. Ale během těch 6 minut jsem tam nenarazil na nic nového. I ten pokácený strom zbraní už tu je nějakou dobu. A luk už byl v HL1, tam to byla kuše, ale to je celkem jedno.
Grafika : nezájem, je potřeba, ale není to jediné co dělá dobrou hru. Třeba se mýlím a výsledek bude hra roku, kéž by, ale bojím se že to bude jen další hra o které na konci roku 2013 nikdo ani nebude vědět. -
-
? Tohle je víc než FC3
-
Na Steame to nebude vobec, nie to este za 5 eur *4*
-
-
Ale bude, az vydaji vsechna DLC, tak to na steam daji stejne tak jako Crysis 2.
-
-
garantujem ti,ze to na Steame nebude...odpoved je EA
-
-
Tak proc EA nakonec C2 na steam vratilo? Uvidis, ze ho na steam po urcite dobe daji. Nechaji si casovou exkluzivitu,ale pak ho pusti.
Crysis 3 nema takovou "starpower" jako treba BF3, aby se jim to vyplatilo to nechat Origin only po celou dobu. -
-
Origin ma ale konkurovat Steamu, jediny dovod preco vlastne Origin vznikol je ten,ze si v EA povedali,ze preco by mali platiti nieco Valve, ked si mozu spravit vlastny digitalny predaj, keby to dali na Steam, tak by isli sami proti sebe.
Co sa tyka Crysis 2, tak ten odomna nechcel aktivaciu na Origin, vtedy este neexistoval a to som ho kupil dlho po vydani, ME3 vysiel zaciatkom roku a neni na Steame,ale aktivaciu na Origin chcel hned, su tam iba hry, ktore tam EA davala v dobe, ked Origin proste nebol, teraz tam uz ziadnu novu hru od EA nenajdes, vsetko maju na svojom.
Staci si to na Steame overit, naco zbytocne spekulovat o tom, ci to tam bude, proste nebuude.
-
-
-
-
-
-
Zdá se to jen mně nebo nás opravdu už 2 měsíce krmí záběry z jednoho úseku mapy...?
-
-
Ono je to i dobře ... lepší než vidět všechny lokace, barevné filtry a klimatické podmínky celé hry, pak už to není žadné překvapení ... jenom někde přijdete a "Jo to už jsem viděl to je z toho traileru " apod.
-
-
Tak ať na ty vláčky udělají jeden nebo dva trailery... ale ne 20! A kdyby ty prostředí jen tak mírně naťukli, tak by taky ničemu neuškodili *3*
-
-
Asi to je jediná částečně otevřená část hry a zbytek bude zase koridor jako v Crysis 2, a oni se nám to bojí říct. *1* Ale snad to tak není. *4*
-
-
no oproti cod koridoru, byl ten crysis koridor jako rozlehla plan. porad si mnel moznost dojit k cily vice jak jednim zpusobem.
-
-
ve dvojce jsi taky mohl dojit k cily vicero spusoby . To ze nekdo se boji experimentovat ve hre a jde tou nejprimejsi cestou neni prece problem hry . Ja treba druhej dil dohral asi petkrat a po kazde jsem tam nasel neco noveho . Jako nebejt mega trapneho zacatku a jeste horsiho zakonceni tak je to hodne nadprumerna strilecka takhle to je jen dobra hra kde si muzes tempo hry prispusobyt svemu stylu hrani .
-
-
Magister_Peditum : delas jak kdyby jednicka a datadisk nebyl koridor . Vzhledem k podstate prostredi to byla snad jeste svazanejsi hra nez dvojka .
-
-
Jednička svázanější než dvojka? Určitě jsme hráli stejné hry?
-
To já vím, ale jak se kasali s tím, že Crysis 3 bude mnohem volnější než dvojka, tak si z toho dělám jen prdel, nic víc. *15*
-
-
-
-
Zdá se mi to nebo se jim to poškubává ?
-
-
To viš když to hráli na konzoli.
-
ne, vymázli trapný momenty, kde se jim to nepovedlo *2*
-
-
To si nemyslím, nejsou tam žádný viditelný díry nebo přechody .. prostě se jim poškubne obraz, navíc ten hrozný motion blur kdy se všecko rozmaže při ostřejším pohybu...
-
-
-
Crysis 3 na mě působí jako hratelnej benchmark, ale to je vše :)
-
-
Naprosto vystížné!
-
-
prostredi fajnovy, potvory detsky. nebrat.
-
zdá se mi to nebo je ten level docela lineární? *8*
-
Aneb když je luk silnější než těžký kulomet. Ale ta tráva je udělaná božsky.