Přejít na výpis diskuzí
Šest minut záběrů z Train Yard mise v Crysis 3
21.12.2012 | Adam Homola
59 příspěvků
-
Alcatraz (Prophet) má divnej dabing :D
-
-
hlavne keď skočia na ten vlak hovorí ako autista :D
-
-
Ne, to je ten Dx9 engine co jede jenom na Dx11 kartach. *1*
-
Už zase ukazujou celou hru? Stejný, jako u prvního dílu *7* .
-
ja jen doufam, ze tam bude taky volba poradne obtiznosti, kde se to bez nanoobleku neobejde.. Crysis ma opravdu nevidanej taktickej potencial jak se probojovavat, ale vetsinou dost nevyuzitej. zlatej Farcry 1, tam si musel hrac na max obtiznost opravdu davat bacha co, jak a kdy udela.
-
ten luk je prehnane op... podla mna to s nim ani nebude zabava hrat
-
Ano, tak pre DX9 alebo aspon pre DX10 karty to samozrejme nemozu na PC zbuchat, ale hlavne, ze herna ukazka je -- sudiac podla ovladania -- hrana na konzole, ktora to zvlada bez problemov a vyzera to dobre. Napriek tomu, silou mocou musia robit DX11 only hru. Toto si u mna CryTek fakt posral, nehovoriac o tom, ze ti, co spominaju skor FC3 staby zabavnu hru na urovni, maju 100% pravdu. Aj ja pochybujem, ze by prave Crysis 3 piniesol z hladiska hratelnosti nieco vyslovene nove...
-
solidní špíl
-
Takže, už aj Crysis 3 je už značne vyčpělí. Šak to je ako Unreal II: http://www.youtube.com/watch?v=MwCI23QHits
-
-
A kdy byla znacka Crysis originalni? Mozna jednicka, kterou v dobe vydani a i dlouho po nem, nemohl nikdo, vcetne me, kvuli HW narocnosti hrat. Jinak k tomuhle videu, grafika opet cool, hra samotna 100%... prumerna akce.
-
-
Chtěl bych nějaký vojenský simulátor nebo aspoň auta s takovou grafikou :-)
-
-
GRID 1 + 2. zadny jiny auta za to nestojej.
-
-
Tak zrovna obě jmenované hry jdou úplně mimo mě, to si raději zahraju pCARS, které grafikou trumfne i GT5
-
-
-
Vypada to pekne ale co maji porad s tim lukem... nejsou prvni ani posledni!