Přejít na výpis diskuzí
Severokorejské vetřelce můžete v Homefront: The Revolution likvidovat i v kooperaci
26.1.2016 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
však uvidíš *7*
-
Bude to instacovaný nebo real open-world? Moc o tom nevím a spíš by se mi v Homefrontu líbil nějakej playground jako je v novym Sniper: Ghost Warrior 3; vícero možností jak tu danou lokaci vyčistit/dokončit úkol/projít, navíc by nechyběla diverzita prostředí..
-
těším se a koupím jen kvůli singleplayeru, ale nelíbí se mě dizajn severokorejců... v prvním díle, to bylo takové high tech, ale přijatelné a zajímavé, tady vypadaj jak klasický nudný paka z kyberpunku...
-
až na to, že single je open world ala far cry... zase nejsi za věštce ale za bl...
-
Hlavně at to nemá Denuvo uch... to by bylo už vážně trapné *7* Na Mp si to vždy hodně lidí koupí i když původní hra byla trochu jiná... v tomhle ohledu.
-
Tohle je můj adept na letošní vánoční výprodej na Steamu, no uvidíme co recenze? Co se týče vizuálu tak se obávám že možnosti Cryenginu nebyli využity ani z poloviny. Snad si s ním Vávra poradí lépe. *7*
-
Jedničku jsem hrál zrovna loni a dost jsem si ji užil. Za mě výborná hra.
-
rozhodl jsem se, že budu věštec: mulťák bude obstojný, ale singl nudný koridor bude zas....tak pravím já!