Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JamesFaith

Řekněme to takhle - her je víc než kdy jindy a spousta her se dá hrát několikrát, takže pro mě není absolutně žádný problém roční exkluzivitu přečkat a pak si klidně počkat ještě půl roku na slevu i u her, které bych si nebýt nechutného uplácení Epicu koupil už v den vydání za plnou cenu. 

• meister_kosa

Asi tak. A pokud nebude sleva dost velka tak se clovek mrkne na G2A a jinam jestli tam neni klic za par drobnych... At si to Tim doplati z vlastni kapsy (nebo z kapes rodicu  decek co hrajou Fortnite)...

• Daver

Největší dickslap jsou Shenmue, outer wilds a phoenix point. Ty byla financované přes KS/Fig a třeba u Shenmue snad ještě tejden před trailerem kde bylo Epic logo, se psalo že vyjde na Steamu.

Já na hry stejně už nemám tolik času tak mne to moc netrápí, ale kdyby Epic shořel, tak by mi to teda nevadilo

• twicer

Jakoby vtom byl pro příležitostného hráče nějaký extra rozdíl..

• cNNk

Ubisofti exkluzivita pro epic je to nejlepsi co mohli udelat - vetsina si to koupi rovnou u nich na uplayi a jde jim plnej prijem :D Navic na uplayi si defakto kazdej muze na cokoliv hodit 20% slevu ...coz je super.

• Carnage666

Přesně tak :D

• Pojem "exkluzivita" bych v tomto kontextu vůbec nepoužíval - řada těchto her je i jinde (UPlay, MS Store). Ano, autor si to uvědomuje, tím spíše měl článek pojmout např. jako "Seznam her, které si v dohledné době na Steamu nezahrajete".

• SalemCZ

Uprav si to ještě "Seznam her, které si v dohledné době na Steamu nezahrajete ani na GOGu"

• Jambbo

Ale to by nebyl tak dobrý click bait, to by možná byla normální novinařina. Fuj.

• sugyn

Nebo muzeme nazyvat veci pravymi jmeny "Seznam uplacenych vyvojaru" 

• Jack1947

No bože tak 1-2 roční exkluzivita a až dojdou penouze tak se zas pojede vše na Steamu.

• Marines

No, na exkluzivitu EPICu říkám, "no bože", častokrát čekám na slevu a určitě nejsem jediný a přesto dokáži žít i delší čas bez herní pecky. Jsem pouze tak bohatý, jaký je můj příjem a to, že Epic má disponibilitu vládního měštce, ještě neznamená, že je dobrý hospodář. Konkurenci STEAM jistě potřebuje, ale Epic jí není a to nejen pro exkluzivitu her, ale i pro ostatní funkčnost, "nabídku a košík" nabízí tisíce dalších firem....

Jen ještě pro autora článku, prosím opravte si u SATISFACTORY data, máte tam překlep - od 20.03.2019 do 20.03.2019 ( roční exkluzivita)…..

• Coffin.Corner

Z ranní porady jisté, nejmenované redakce:

AS: "Blíží se konec roku, jestli chcete vánoční odměny, koukejte se vytasit s něčím co nám nahoní přístupy!" 

ŠT: "Uděláme recenze. Máme spoustu restů a u čísla hodnocení se nám čtenáři zase strhnou..."

AS: "Néé, to by bylo moc pracný!"

VP: "Co takhle nějaký dojmy o třiceti letech svobodnýho hraní? Podpořili bysme tím studenty v Honkongu!"

AS vytočí oči na vrch hlavy a pomyslí si "Už zase. Vod tý doby co byl v ČT je s ním k nevydržení": "No, dobrej nápad, napiš to a pošli mi to, někam to možná vecpu...!

• Coffin.Corner

Co ty Adame... Adame?"

AH: "Co, co, kde to jsem?"

AS: "Dej sem ten Switch! Nevydržíš ani deset minut?!" 

AH nervózně: "Tak dobře, co třeba něco o Epicu. Fanatici Steamu si u toho strhnou pupky...!

AS: "N´óó, vidíš Adame, šikovnej. Vážení vemte si z něj příklad! Na tady máš zpátky Switch a hraj si."

"

• Coffin.Corner

"Takže , mladej nám napíše článek a my budeme pokračovat v práci."

PH: "Ale šéfe, já nevím co?"

AS: "Já nevím, něco si vymysli, třeba jako Exkluzivní seznam her na Epicu...

Konec porady! Tak co si zahrajem?"

• Jez3vec

Alespoň se našlo morální odůvodnění pro použití stránek typu g2a, kde při koupi klíče od tam nedostane developer ani prodejce (epic) žádné peníze.

• Za drtivou vetsinu klicu vyvojari zaplaceno dostali.

• Morální pro tebe. Asi podle tvých ne moc vysokých nároků na morálku 🤮

• podobných jako má EGS

• Derp_1337

Ty stránky jenom přeprodávají to, co jiní nakoupili nebo dostali. Takže ve výsledku za to klíče nakonec někdo zaplatil.

• Koukam ze games najali titulkare z idnesu😬

• TheGGG

hry co mě zajímají se dají hrát i jinde, jinak brak a škvár a indie nesmysle... trochu mrzí jen phoenix point, ale na ten si klidně rok počkám na steam s workshopem atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit