Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marines
    No jo, zase pokus o silný článek, ale na druhou stranu děkuji redakci za to, že odvedla černou práci s vyhledáváním her v exkluzivce na EPICu a tak se s tím nemusím trápit sám, až budu hledat nějakou hru. Jinak ke slavné exkluzivitě na EPICu, mne rozesmál také silný článek u konkurence, kde až do nebes s bombastickými oznámeními, že hra Borderlands 3  je absolutní světový prodejní zázrak a pak v poslední větě tišeji dodávají, že po třech měsících EPIC Bl3 zlevnil o pětatřicet procent  a dává víkend zdarma......?! 
    • To je přece jasné, protože až to přijde na Steam, tam můžou říct - Ha u nás se aktivovlo víc kopií než na Steamu. To, že to podpoří dumpingovými taktikami už někdo řešit nebude a všechny redakce ten PR článek rádi hned zveřejní, jako se vším od EGS.

• On to je clanek uz pomerne stary (viz. data komentaru), jen semtam vyskoci nahoru, protoze dostal aktualizaci, a pak zase zmizi do ztracena. Asi by nebylo na skodu ho pripnout nekam do sloupecku napravo, aby k nemu byl snadny pristup, kdyz uz si s tim davaji tu praci.

• S tím Twin Mirrorem mě Dontnod naštval, ale teď se objevil Vampyr na gogu, tak tam snad přidají  i Life is Strange sérii. 

• Ahoj, jen sem chtěl říct že Observation je za mě výborná věc a všem doporučuju. Už dlouho mě nic tak nebavilo.

• Jack1947

Mě to nějak přestalo bavit, čekal jsem nějaký spíše interaktivní film s prvky logického uvažování jako vesmírná stanice... nakonec to byla hrozná nuda, kterou jsem navíc díky bugu ani nedohrál.

• KrPa

skoda ze UT je u ledu

• MalyZeli

Exkluzivity? Nektere urcite, ale vsechny ubisofti hry se daji koupit na Uplayu, Metro a dalsi sou k dostani na pc na microsoft storu, takze jaka to exkluzivita?

• SalemCZ

řekl bych že to má být exklusivita jako že to není na Steamu a GoGu

• Přesně takto to chápu...

• honcka

MTG Arena  jde pořát nainstalovat napřímo, instalátor mají na webu.

• Draken69CZ

Uplay a Win Store jako neexistuje? 

• vaclav.pechacek

Je to vysvětlené hned v prvním odstavci článku po perexu.

• Draken69CZ

Moje chyba, ten druhý odstavec textu jsem přeskočil. Ale pak by nebylo od věci použít trochu příhodnější název článku.

• tuco

Že si to nepodrží, že ulehčí konkurenci rozjezd? Nebo jim stačí, že to oslabí Steam? Nebo jim je to jedno, hlavně že Epic zaplatí?

• A teraz bude nasledovat clanok "exkluzivit" a teda hier, ktore nevysli a mozno nikdy nevyjdu na EGS? Pretoze aj pri nich plati: "Lidský mozek není schopný si všechna ta oznámení pamatovat"

• JohnyTheZik

U auto chess by fakt nemel bejt obrazek terrorblada vzhledem k tomu, ze hra na EGS uz neni nijak spojena s dotou. Valve ma vlastni auto chess - dota underlords.

• Jack1947

Tohle je docela zajímavá hra the cycle takové pve/pvp battleroyale. Jen to chce více obsahu, chápu že to je alpha. Jen by to chtělo okořenit, Něco podobného už tu měla ta švédská/norská hra únik před bouří a tady ty bouře jsou na některých místech.Trochu otrava že se na evac pointu může někdo zakempovat a čekat než tam doběhnete ale to se nedá asi nijak obejít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit