Přejít na výpis diskuzí
Seznam PvP kampaní a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
6.4.2014 | Redakce Games.cz
55 příspěvků
-
Mno vidis, ja zkousel betu Wildstar tez a na me to bylo moc presycene barvami (nic ve zlem, WoW me nevadi), ale diky i tem plocham od skillu to bylo pro me az neprehledne. Ano je to zamerene hodne na to delat si ze sebe srandu (coz ma hezky osobity charakter).
Me osobne vic vyhovuje TESO. Duvodem je prijemne prostredi, ktere me osobne sedlo a jak se prokousavam questy tak si to vazne uzivam, sem tam zkousim pohled z prvni osoby a zazitek je uplne nekde jinde :). Ale jelikoz jsem teprve lvl 25, tak uvidime az vyzkousim PvP a end game. Z hlediska zazitku alias single (+ sem tam dungy a jine akce) je to prijemne. -
Je to znamkou toho, ze to bavi hodne lidi. Ve hrach se kvalita soudi subjektvne, jak u filmu. 200 lidi muze napsat, ze je to sracka, ale tobe se to libi, nebo naopak (na csfd.cz to zazivam casto). Nema smysl se o tom hadat, absolutne nema.
-
Protoze je skutecne zvast.
-
Souhlasim s tebou. Ne ze by tam bugy nebyly,a to dokonce i ted,ale neni to zadna tragedie.
-
Pocet hrajicich lidi neni znamkou kvality. Mnohdy to byva prave naopak.
-
Ja ze srdce doufam ze ted,kdyz jsi hru prodal,budeme mit od tebe konecne pokoj. Ale sam tomu neverim
-
prodáno :)
jsem rád, že jsme se zbavil toho konzoloidního shitu *1* -
..to byla odpověď na příspěvek od "To je jedno"
-
Tak udělej nabídku a třeba ti s tím pomůžu :-)
-
Mel jsem moznost ted o vikend zahrat betu Wildstar a je to neco naprosto nesrovnatelnyho. Ve Wildstaru je vsechno tak zivy, krasny prostredi, zabavny... vubec se to neda srovnat s TESO. Pozn. neberte to jako hate, ale kdo vyzkousel tak vi *4* Dve hodinky Wildstaru byly nesrovnatelne zabavnejsi nez celej vikend s TESO... Je mozny, ze nekoho Wildstar treba nechytl, ale proste ten prvni efekt je uplne nekde jinde *14*
-
cokoliv jen ne wow *11*
-
Bohužel těch přechytralých moralistů je vždy více.
-
A nenasel se ani jeden hnup, ktery by ho alespon trosku zrucne okopiroval. Nekdy je originalita fakt k hovnu:-(
-
?
-
WoW je stale kral.
-
kde jsi to prodal? já se toho "CRAPU" nemůžu zbavit! *16* *12* *10*
-
Ty singlovky jim taky moc nejdou *1*
-
Tak jsem koupil, zahrál, odinstaloval a dokonce už i prodal (téhle hře bohužel nepomůžou ani updaty a přechod na free to play). Za posledních 15 let snad nevyšla horší a debilnější MMO hra, boha radši ať patlají singlovku než takový bullshit!
-
Tak doufam ze nas bude hodne, aby ti z toho grcani jicen shorel, ty peprny prispevku;-)
-
jako já TSW nesoudil, jen jsem odešel kvuli komunite. Chtel jsem hru hrát normálne a ne procházet texturami