Přejít na výpis diskuzí
Seznam PvP kampaní a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
6.4.2014 | Redakce Games.cz
55 příspěvků
-
Radši si přečtu nějaká peprný příspěvek než trapné kecy moralistů jako tebe nebo Veskoslava. Z takových je mi na blití. *11* *11* *11*
-
Mam pravo rypat do ostatnich! A Veskoslav aspon nepise jako cune. Taky me soudis, tak se pojdme shodnout na tom, ze se neshodneme....
-
ani mi nemluv, poslední dobou se mi to stává příliš často, nevím, jestli je to mnou nebo tím novým layoutem
-
Tak se spuštěním má mnoho mmo bugy, já osobně to beru jako samozřejmost (což je chyba z pohledu zákazníka, ale trochu soucítím s vývojem pod tlakem publishera). TSW jich měl se spuštěním mnoho a je to také jeden z důvodů (včetně minimálního marketingu), proč pohořel. TESO nehraju a hrát ani nebudu, protože se mi jako hra nelíbí, přesto věřím, že bugy a možné exploity na začátku každé hry, jsou porodní bolesti, které dříve nebo později odezní. Neříkám, že se mají přehlížet, jen si myslím, že vedle jejich hlášení by se z nich neměl vyvozovat příliš velký závěř na celou hru. TSW by mohlo vyprávět *9* .
-
P.S.
to melo byt jinam -
ja hral TSW když to vyšlo a tehdy ješte ani nebyli raidy, dost intenzivne jsem o každym bugu psal na podporu protože mi ty noobove hráči fakt lezli na nervy, tak verim že ted uz je hra v jinem stavu a hodne je toho opraveno.
ale kdysi toho bylo fakt hodne, napríklad bug kdy se pomocí animace cartwheel dalo dostat z te bariery, kde jsi byl po smrti, ruzne safespoty kde te boss nemohl zasahnout, v dungu Ankh se dal profesor (druhý boss) uplne bugnout, pak byl jeden dung kde byl jeden boss priserne težkej, tak se skrátka prošlo texturou ve stene a ten boss se vynechal a mohl bych pokračovat... -
Pan Cocra. Nějaká hlas morálky? Spíš naopak hlas trapnosti, hrát si tady na nějakého chytráčka viz Veskoslav.
-
Osobně vím, že TSW stejně jako jiné hry má dost bugů (i když záleží na pohledu), přesto by mě zajímalo, jaké exploitovací bugy se těch 60 bossů v dungeonech a raidech týká? Já si totiž nejsem vědom, že by je měl skoro každý nebo dokonce většina, ale to že já o nich nevím, neznamená, že neexistují. Rád bych tedy poprosil o důkaz takového tvrzení, protože jinak mi to přijde jako „pomluva“ *1*
-
Jo, treba v GW2 se daji solovat dungy a za goldy prodavat kill+exp final bosu:-) Fakt hnus....ale pak ten naboosteny thief, goldy a barvicky.....:-D
-
Vis vubec, co jsi napsal? Ted nemyslim ten chaby trolling, ale samotnou vetu. Nejsi troll, jsi jen negramotne prasisko;-)
-
Já teda TSW hraju normálně *2*
-
no tak tech exploitu jsem se obával, na to jsem v mmo hrách desne alergickej. v guild wars 2 nebo the secret world nebyl snad jedinej boss, ktery by nemel nejakej bug a nebylo hráče ktery by to nezneužíval. Ty hry se ani nedali hrát normálne.
-
Nauc se uz nejakou jinou vetu. Vzdyt ji pises porad dokola. Nebo nic jineho neumis?
-
On to ještě tuhle blbost někdo hraje? :)))))))))))))))))))))))))
-
Not found znova:D