Přejít na výpis diskuzí
Seznámení s agentem 47 na záběrech z Hitman: Absolution
2.5.2012 | levis
43 příspěvků
-
V žádném traileru jsem zatím neviděl "nehodu". Co takový otrávený dort z blood money? Kde je vyměněná atrapa pistole v divadle za pravou? Atd. atd. Z toho, co ukázali, se trochu bojím, že akce bude AKCE a stealth bude zabití zezadu potichu. To nedělalo hitmana hitmanem... :-(
-
-
To by byl zajimavej trailer, kdyby byl zaber na dort, pak nekdo ochutnal a umrel, EPIC!
-
-
tak nemyslím jen trailery... Je jasný, že dneska musí bejt trailer EPICKEJ, VÝBUŠNEJ, AKČNÍ, nevim co všechno ještě aby to zaujalo masy. Jenže se o tom nikde nikdo nezmínil. Je možný, že to tam bude. Jen říkám, že jsem to nikde nepotřehl a bojím se, že se to vydá tou cestou stealth nestealth.
-
-
Přesně tě chápu, bojím se toho samýho ;)
-
-
-
Přesně !!!
-
-
Dohrál jsem všechny díly této série a co je nejlepší je ta možnost hrát buď stealth, akčně nebo to kombinovat. Poté možnosti dostat oběť bez jediného výstřelu a plno způsoby (jed do pití atd atd atd.) Těším se. Snad to dopadne dobře.
-
hmm, vypada to že tady v diskuzi mají slezinu cod fanoušci... trailery na blood money skutečne vypadali jinak než tohle
-
Vypadá do perfektně takhle, ale až vlastní gameplay ukáže jaké to je. Očekávání docela vysoká.
-
stealth alebo akčne:D to byt otazka:D ale stealth asi vyhraje takýchto hier je malo
-
-
vsetky misie vsetkymi moznymi sposobmy i say. v blood money som mal najradsej najst noz/sekeru/noznice a spravit misiu iba s tymto naradim, prislo mi to najviac stylove
-
-
Mě se série Hitman líbila především vždycky díky lokacím, ve kterých se hra odehrávala. A tady to vypadá, že se opět koukneme na zajímavá místa. A jsem taky rád, že vám hra dá vybrat, zda-li budete hrát stealth nebo akčnějším stylem. Avšak třeba u takového Splinter Cell: Conviction ten akčnější styl nefungoval tak dobře, tak doufám, že tady to bude propracovanější. Každopádně očekávání jsou vysoká.
-
-
U Conviction si řekli, že ze stealth akce udělají akční hru. Jen zapomněli, akční hru udělat neumí. V Případě Hitmana to snad dopadne líp, když mají za sebou Kane & Lynch.
-
-
Jsem nejspíš jeden z mála lidí,kteřím se Conviction líbil.Bylo to zase o něco jiné než předchozí díly.Bylo to zajímavé,svižné a akce mi přišla slušná.Predator styl byl opravdu dobře udělaný.
Sice takový Chaos Theory nemá konkurenci, ale snad se v dalším SC přiblíží již zmíněnému CT.
A doufám,že bude velmi dobře udělaný přechod ze stealth do akcčnějšího stylu.Ale určitě Hitmana dohraju na Stealth -
-
Mě se taky líbil, to jo. Akorát, když si se snažil jít maximálně stealth, tak vždycky tě někdo zahlídl (nejdřív teda jen šedivým varováním, ale to tě rozhodilo, udělal si chybu a pak přišlo červený odhalení) a pak nastal akčnější styl a ten mi prostě v kontextu celý hry moc nesedl.
-
-
-
-
ta improvizácia je skutočne nápaditá a veľmi logická, niečo tak originálné sme už dĺho nevidely...
-
Moc pěkný už se těšim.
-
Moznosti v enginu.....jj, opravdu krasa *1* Tak jak tu pisi ostatni - vubec to nevypada jinak, nez predchozi dily. A zaujala me taky prapodivne roztexturovana pistole v case asi 1:37 *2*
-
-
V 1:37 se plazí rourou :D a má v ruce jenom zapalovač :) to je ono? :D
-
-
I'll kill the targets silently as anytime before ;o)