Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V žádném traileru jsem zatím neviděl "nehodu". Co takový otrávený dort z blood money? Kde je vyměněná atrapa pistole v divadle za pravou? Atd. atd. Z toho, co ukázali, se trochu bojím, že akce bude AKCE a stealth bude zabití zezadu potichu. To nedělalo hitmana hitmanem... :-(
    • Miserius
      To by byl zajimavej trailer, kdyby byl zaber na dort, pak nekdo ochutnal a umrel, EPIC!
      • tak nemyslím jen trailery... Je jasný, že dneska musí bejt trailer EPICKEJ, VÝBUŠNEJ, AKČNÍ, nevim co všechno ještě aby to zaujalo masy. Jenže se o tom nikde nikdo nezmínil. Je možný, že to tam bude. Jen říkám, že jsem to nikde nepotřehl a bojím se, že se to vydá tou cestou stealth nestealth.
        • Přesně tě chápu, bojím se toho samýho ;)
    • Přesně !!!
  • Dohrál jsem všechny díly této série a co je nejlepší je ta možnost hrát buď stealth, akčně nebo to kombinovat. Poté možnosti dostat oběť bez jediného výstřelu a plno způsoby (jed do pití atd atd atd.) Těším se. Snad to dopadne dobře.
  • hmm, vypada to že tady v diskuzi mají slezinu cod fanoušci... trailery na blood money skutečne vypadali jinak než tohle
  • Vypadá do perfektně takhle, ale až vlastní gameplay ukáže jaké to je. Očekávání docela vysoká.
  • stealth alebo akčne:D to byt otazka:D ale stealth asi vyhraje takýchto hier je malo
    • vsetky misie vsetkymi moznymi sposobmy i say. v blood money som mal najradsej najst noz/sekeru/noznice a spravit misiu iba s tymto naradim, prislo mi to najviac stylove
  • Izmæl
    Mě se série Hitman líbila především vždycky díky lokacím, ve kterých se hra odehrávala. A tady to vypadá, že se opět koukneme na zajímavá místa. A jsem taky rád, že vám hra dá vybrat, zda-li budete hrát stealth nebo akčnějším stylem. Avšak třeba u takového Splinter Cell: Conviction ten akčnější styl nefungoval tak dobře, tak doufám, že tady to bude propracovanější. Každopádně očekávání jsou vysoká.
    • U Conviction si řekli, že ze stealth akce udělají akční hru. Jen zapomněli, akční hru udělat neumí. V Případě Hitmana to snad dopadne líp, když mají za sebou Kane & Lynch.
      • Jsem nejspíš jeden z mála lidí,kteřím se Conviction líbil.Bylo to zase o něco jiné než předchozí díly.Bylo to zajímavé,svižné a akce mi přišla slušná.Predator styl byl opravdu dobře udělaný.
        Sice takový Chaos Theory nemá konkurenci, ale snad se v dalším SC přiblíží již zmíněnému CT.
        A doufám,že bude velmi dobře udělaný přechod ze stealth do akcčnějšího stylu.Ale určitě Hitmana dohraju na Stealth
        • Izmæl
          Mě se taky líbil, to jo. Akorát, když si se snažil jít maximálně stealth, tak vždycky tě někdo zahlídl (nejdřív teda jen šedivým varováním, ale to tě rozhodilo, udělal si chybu a pak přišlo červený odhalení) a pak nastal akčnější styl a ten mi prostě v kontextu celý hry moc nesedl.
  • Mechwarrior_bw
    ta improvizácia je skutočne nápaditá a veľmi logická, niečo tak originálné sme už dĺho nevidely...
  • Moc pěkný už se těšim.
  • Moznosti v enginu.....jj, opravdu krasa *1* Tak jak tu pisi ostatni - vubec to nevypada jinak, nez predchozi dily. A zaujala me taky prapodivne roztexturovana pistole v case asi 1:37 *2*
    • V 1:37 se plazí rourou :D a má v ruce jenom zapalovač :) to je ono? :D
  • Hanzales
    I'll kill the targets silently as anytime before ;o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit