Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemůžu si pomoct, ale mně tahle hra přišla časem hrozně repetitivní a zdlouhavá. Popravdě posledních 4-5 kapitol jsem dohrával skoro z povinnosti. Tím netvrdím, že by to bylo špatná hra. Zezačátku jsem z ní byl opravdu nadšený a nemohl se odtrhnout, humor se udržel na dobré úrovni až do úplného konce. Ovšem zrovna tady bych uvítal kdyby hra skončila o malinko dřív, než se tak doopravdy stalo :) Každopádně se jedná o poctivý remake a dobře odvedenou práci :)
  • ze začátku je to dobrý, ale pak už je to jen repetetivní nuda.. tahle nastavovaná kaše měla skončit kolem 6 kapitoly
    • Hra je natiahnuta umelo to je jasne, ale 6 kapitol naozaj nie.
    • Keyz
      To by za ty prachy bylo dost krátké. Navíc zbraně se nacházíš postupně to samé další věci.. Pak by to zase bylo vše smrsknuté to pár hodin.

Dvě kola nová zbraň, dvě kola zabitý boss atd. Jsem rád, že delší rubačku kde každým kolem přituhuje.
  • Pete.palis
    Oldschool řezba jak se patří!...hra plná vtipných momentů , krve a na nic si nehraje, na co nemá...nešla modním trendem a tím uspěla nejen u mě ;)
  • Keyz
    Co na to říci? Jedině: Who wants some Wang?
  • kubi-wan
    Parádní recenze! Devítku jsem teda ani nečekal, nicméně nemůžu než souhlasit. Hra je to super, takhle si "moderní oldschool" představuju. Katana je zpět (skoro nestřílim, díky perfektnímu zpracování boje s ní)! Barevný klíče jsou zpět! Souložící králíčci jsou zpět! Heršvec, Lo Wang je zpět! A aniž by to působilo směšně.
    Čekal jsem, že to bude fajn střílečka, ale až takovouhle pecku ne. Takhle by ti "tříáčkáři" měli dělat střílečky!
  • To mám radost! A díky za recku, která mě ještě více nadchla! SW byla jedna z prvních her, které jsem hrál ještě v podobě dema ze Score, když ještě na plné nebylo :-) Už sosám z GOGu, to zas budou v práci sirky do vočí...
  • martin.mirejovsky
    Opravdu dobrá hra a jsem rád, že jste to i tady na Games.cz řádně ocenili. I já k tomu už před pár dny napsal svoji "recenzi" na DH a musím plně souhlasit se zdejšími výroky - i v hodnocení jsme se sešli :D Těším se na videorecenzi, pokud bude, a upřímně doufám, že se dočkáme i nějakého datadisku pro tuto báječnou nostalgickou hru :-)
    • Videorecenze by mohla být v japonštině, to by bylo něco :), nebo by stačil nějaký úvod s katanou...
  • My chcem videorecenzi!!!
    no tak pánové, podpořte mě! :)
    • Jack1947
      Vzdyt bude, nemuzes ji cekat hned pri normalni recenzi to je snad jasne ne. *4*
      • Kozy
        Běž se občas proběhnout.
  • Jak je to s těmi HW nároky? Kdo na čem a jak hrajete?
    • i7 3770k + gtx770, napalil jsem vsechno na max a bez problemu.

samotna hra me totalne chytila, az jsem si o sobe chvili myslel, ze jsem divnej, ze me to bavi az tak. Jsem rad, ze nejsem divnej sam.
      • Tak teda pardon, ze jsem odpovedel, na cem hraju, jdu se za sebe stydet do kouta. Odpustte, ach!
    • Keyz
      Stačí vypnout Reflections nebo jak to je a o mnoho se to zlepší. I když oproti konzolovým portům to je náročnější. Taky to je bohaté na demolici apod.
    • i3+660 ve fullhd se zapnutým vsync všechno na max, akorát něco SSAO tuším mám na medium, to hodně žere, ale to mám zapnuté a v pohodě. Pokud bych vypnul vsync, tak všechno na max, ale to vypínat nechci, ty čáry jsou hnus.

Mimochodem tahle hra víc sedí nVidii, předtím jsem to hrál na 7850 a bylo to horší, možná i díky Physic, které je s nVidií viditelné, výbuchy a některé detaily jsou lepší než na AMD.
      • Mělo tam být, že odlesky ještě myslím hodně řerou, ale ty mám zapnuté a ok.
    • Jack1947
      Phenom x4 3,00ghz 4x4gb ram 8800gt Neco s nastavenim, trochu postelovat a jede to celkem ok Kdyz tam neni vetsi akce, fps se drzi v unosne hladine, myslim ze na high detaily a neco , neco vyple neco zaple ale lepe nez ten paskvil Alien rage urcite. Zapomnel jsem zminit ze ve FHD. *4*
  • Odulin
    Souhlas, dobrý je to. Sedím u toho s přestávkama od jedný odpoledne, jsem chapter 7 a ještě asi chvíli budu sekat. :) Vůbec jsem nečekal, že to dopadne takhle slušně! :)
    • Keyz
      To budeš sekat ještě dlouho :)
    • Já myslel, že to bude stát tak dvacet euro, a ono to stojí 40. To je docela rána.
      • ucho
        25 eur na steamu, ale spíš 22,5 eura (je tuna kupónů na 10% slevu). gog 40 dolarů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit