Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přidávám se, je to paráda tahle hra + ten nádech nostalogie ... to člověk úplně zapomene nanějaký Codoviny. Ne vážně, díky za tuto hru... nic jsem od toho nečekal, nějak jsem, po předchozích zklamáních nevěřil, že by mě nějaký remake mohl takhle bavit, a dostal jsem výbornou hru která, jak je psáno i ve verdiktu, obstojí sama o sobě.
  • C-BEAM
    Originál ma bavil viac ale rozhodne je super i tento klon. A hlavne je to riadne f*cked up keď niekto musí reinkarnovať 16 rokov starú hru aby hrám súčasnosti ukázal ako zábavná fps hra vlastne vyzerá.
  • Pane Švára, to je z warezu recenze, jak je u vás obvyklé? Nebo je to vyjímečně legální verze?
    • sleepless
      Na Games.cz se z warezu za soucasne redakce nikdy, ani jednou, nerecenzovalo, nerecenzuje a recenzovat nebude. NIKDY! Kdyz se ke hre nemame jak dostat, tak ji koupime, nebo ji nerecenzujeme vubec. Mame legalne poskytnutou kopii Shadow Warrior z GoG.com. Pokud chces dukaz, mile rad ho poskytnu.
      • To rád slyším, to už by taky byl vrchol.
        • Black_Hand
          h*vna se koukam hazi jednoduse. urazet a obvinovat takto nizkym zpusobem, a pak si hrat na hlavniho arbitra stylem "to rad slysim", vyzaduje neskutecnou miru arogance a komplexu nadrazenosti. doufam ze si sem prispel jen jednou a navzdy toho nechas, protoze si horsi nez mistni trolove. radsi si prectu 20 komentaru od fargoberga a 30 od masera. *11*
          • Co se rozčiluješ, jsi na internetu, tady si kazdej placa co chce a kdy chce, takovej divokej zapad, nastesti zatím není mozny virtualne vystřílet saloon..tak se lidi aspoň urazej a hadaj:) Tady nikoho nevychovas ani nepoucis, a když se cítíš pohorsene nebo urazene kazdymu to je jedno. Internet je cynicka, premoudrela, sobecka stoka světa ..ok občas je i k encemu uzitecnej:)
            • Black_Hand
              jo, ale uz jsem dlouho nevidel az TAKOVOU stoku. a to se hrabu v opravdovych splaskach.
        • Hehe, na Eurogamer.cz bola pred časom takáto šťavnatá aférka *15*
          • smejki
            ani nevím. jaká?
            vím jen o nějakém nedávném pozdvižení na pctuningu. tam to prý bylo poznat obrázků, ale ať jsem koukal,jak jsem koukal, neviděl jsem nic extra.
            • smejki
              ah so, já čekal něco okatějšího, co pozná i warezovej panic.
            • ucho
              ale ne, mrkni na ten nick dole vpravo, co je snad na každým obrázku: ALI213. čirou náhodou jde o nick člověka, který tu hru crackl... :)
            • smejki
              aha, asi jsem tam přišel pozdě. *4*
            • ucho
              na tom pctuningu byla ta pirátská verze "podepsaná" snad na každým obrázku :)
          • deridon
            mohu se zeptat s jakou hrou konkrétně? něco si matně pamatuji, ale už nevim přesně..
            • games.cz v dobách jiné redakce zcela normálně recenzovalo z warezu. DOdnes například PCtuning.cz také recenzuje z warezu a ani se tím moc netají.
          • Jack1947
            Tady to ale neni ten... Euro , tam bych se asi ani nedivil.
        • Tvé dnešní příspěvky jsou taky vrchol. Trochu ohleduplnosti by neuškodilo...
        • sleepless
          Tak prosím příště šetřit s nepodloženým obviněním. Díky.
          • Že na něj vůbec reagujete.
            • Dej šéfovi plusko nebo půjdeš do lochu hochu !! *14*
            • Je to ich povinnost.. suskandy su suskandy..
    • holec89
      V ramci oldschoolu je toto piratska verze, stejne jako vetsina mela piratskou verzi puvodniho sw
      • Jack1947
        To jsou podle mne kecy , to jsme snad nekde v drevnich dobach aby se uchylovalo k hodnoceni z piratskej kopii.
        • Jinak Jacku jasné pro recenzi i tehdy origoš určo byl :-) Má reakce je spíše obecná nostalgie :-)
        • Ty vago ty jsi asi mladší ročník co a z velkoměsta ?? To jsem si to tehdy měl koupit u nás v zapadákově na severu moravy asi kde???? Třeba v jednotě co :-)))))
          Jo a XCom EU jsem si taky koupil.. pro změnu ve večerce přes ulici...

MILÉ DĚTI, VÍTE VŮBEC kdy bylo normální, že jste doma zapnuly PCko a připojili modem?? A jaký z toho od fotra při vyúčtování byl nářez řemenem...?????
  • MidnighT91
    Je to pecka, žádná střílečka mě poslední roky nebavila tolik jako tohle. Mám jen 2 otázky "kolik z vás našlo lolitu za vodopádem a kolik z vás zabilo bílého králíčka"...
    • krom lolitky za vodopádem jsem jich našel ještě několik, dokonce i dvojičky *14* . potykal jsem si i s pár démonickejma králíčkáma, ale nejvíc jsem se pousmál když jsem se náhodou dostal do stanice metra z původního SW (to kde končil první level shareware verze) *4*
    • Odulin
      Oboje jsem udělal. :D
    • Jack1947
      Nespoilujes nahodou ? *7* Pokud jde o tohle tak , asi jsem jeste celem na zacatku takze , ne.
      • holec89
        Ty dva easter eggy uz byly v puvodnim sw, takze to moc spoiler neni
        • Jack1947
          Nekdo nehral... *7*
          • MidnighT91
            Neboj žádnej spoiler, jen náhodné easter eggy doporučuju každou lokaci opravdu detailně prohledat protože jich tam je spoustu a snadno toho hodně propásneš...
            • Jack1947
              Kralicci, hmm to bude naka bota. Necham se prekvapit diky za rady.
            • MidnighT91
              Btw: easter egg s lolitou je teměř na začátku jdi za první vodopád co potkáš. Králíčky potkáváš celou hru, dej si na ně pozor :)
            • Jack1947
              To si mne uklidnil, uf . *4*
          • holec89
            Tomu neverim :)
            • holec89
              Ten se snad nelisil od originalu ne? Byl i s datacema ne? Nevim ja mam verzi z gogu
            • Jack1947
              Jo ale Remaxed a ne ten original. *4* Lol, tak to mi vlastne i uniklo zdarma jo ?
            • holec89
              Skoda, nedavno byl zdarma na steamu
            • Jack1947
              Ja nehral... a co jako. *5*
  • Hra je to rozhodně dobrá jen mě trochu mrzí že střelné zbraně začnou být k užitku až v druhé polovině hry a stále jen zřídka.
  • holec89
    Tak ted jeste remake Blooda
    • C-BEAM
      z toho mám trochu strach, Blood bol lepší ako SW (no offense) a nároky na jeho klon by boli podstatne väčšie. Ale ak by sa toho chytili nejakí špičkoví vývojári a zároveň jeho fanúšikovia, tak prečo nie.
      • holec89
        Blood mi prisel taky lepsi. No hlavne aby to nebylo jako Blood 2, ten se me nelibil.
        • C-BEAM
          ani mne, vlastne som ho neznášal. A prechod na full3D engine mu vôbec nepomohol, skôr naopak.
        • Jack1947
          A co DOOM, WOLF3D nebo Quake to by asi za remake ani nestalo co. A zrovna takovouhle primocarou rezbu bych si dneska dal - ne jak Painkiller z ktereho se stala "komercni brecka".
          • holec89
            Brutal doom, novej wolf se dela a quake uz radsi ne, ctvrtej dil me stacil :)
            • Jack1947
              Mozny , jinak jestli se dela tak je to urcite skvely .
            • holec89
              http://www.high-voltage.cz/hvobsah/wallpaper/wolfenstein-3d-wallpaper.jpg wolfenstein ne wolf3d, tak byl pojmenovanej adresar s hrou:)
            • Jack1947
              A co Unreal... Jo, novej wolf ale ja myslel WOLF ne Wolfenstein adventuru buhvico. Wolf3D koridorovka ale prvni FPS na trhu. ( Skoda vubec pri pohledu na Carmacka a ID Soft ted vubec mluvit.) *3*
      • Jack1947
        Kdyz to "nesprasi" jako Triady , tak si myslim proc by ne. Nejen blood jakakoli Oldschool , abych pak mohl nadavat na dnesni hry jake jsou o nicem *15* .
    • Mato1987
      no to by nebolo zlé :) alebo čo takto remake heretika, či rednecks rampage :D
      • Jack1947
        Aspon pro "mladsi" hrace , nebo pro hrace co zacinaly pozdeji , brej pocin jak si doplnit vseobecne vzdelani. *4*
  • Ani další Wolf nevypadá špatně :) - a to jsem minulý díl ještě nehrál. Blood, Hexen, Heretic, Duke, Outlaws, všechno podobné a přesto tak trochu jiné hry.
    A ta obtížnost! Lahůdka. A modifikace taky dokážou své. S hodnocením souhlasím.
  • Jack1947
    Souhlas, celkem mne to i bavi a tohle nakonec i doparim *3* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit