Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    "Meh" je ang. citoslovce vyjadřující nudu, podprůměrnost apod.
  • Odulin
    Mám za sebou jen 2 hoďky. Celkově asi spokojenost, ale čekal jsem nejspíš trochu víc. Kdysi jsme PnP Shadowrun hrávali a tohle mi přijde pravidlově hoodně zjednodušené ve všech směrech. Nicméně grafika se mi líbí, vyprávění a příběh taky. Snad z tohohle editoru vytřískaj ještě o něco víc.
  • ucho
    vybrali víc, takže udělali propracovanější hru... občas mi přijde, že někteří lidé neví o vývoji naprosto nic, což mě zde trochu překvapuje.
  • tak 3D textury umej jen grafici s platem 100k dolaru..to jsi nevedel? *15*
  • Jo a proto chteli puvodne 400k dolaru...velmi nakladne..
  • Tak píšou, že když dáš určitou částku máš za to hru a když dáš jinou částku máš za to další věci. Kdyby psali. "Možná vám dáme hru a možná tričko" ale takto to nepíšou.
  • Puvodne chteli 400k doalru, to s téma vasima sahodlouhejma,,presnejma,, vypoctama vůbec nesedi. Když by dostali to oc zadali byl by to plat pro 5 programatoru? Asi ne. Spis to vypada ze za tech 400k udelali hru a zbytek si rozdelily, nebo tak něco..cele to smrdi jak vojenske ponožky.
  • Taky chtěli původně málo prachů. To by odpovídalo těm tabletům. Bohužel s 1,8M USD si asi nevěděli rady nebo to použili jinak. *9*
  • Žoldáky beru, jeto žoldák a vlastní nějaké věci a s ty umí ovládat. Pak dává smysl připlatit si a koupit si žoldáka s lepší výbavou. Můžeš mu dát ale věci co se dají spotřebovat.

S ostatním naprosto souhlasím.
  • tvrdy.mar
    Bez sponzoringu bude překlad trvat minimálně rok. A já ho dělat rozhodně nebudu.
  • ty implantáty jsou v tělě, takže moc vidět nejsou. ani kyberoko nemusí být na první pohled jiné než oko.
  • Díky. *5*
  • Muzu se zeptat co je to 3D textura? Asi jsem malo vzdelany .. ja mel vzdycky za to, ze textura je prave 2D ... bitmapa ... ale rad se necham poucit *1*
  • Jo komunita plodi dost, ovšem tak jedna dve věci ze sta za něco stoji..nakonec to dopada tak ze k nejake modifikovatelne hre jsou po letech jedna nebo dve velke modifikace..zbytek je odpad..
  • co je to meh ? koukám na klávesnici, kde by mohl být překlep, ale nic mě nenapadá
  • Ta hra by mohla být dobrá. Loot se nepovedl, není možné si věci předávat a před sebráním nevidíte co je to za věc. Není možné vyzbrojovat najaté žoldáky. Jen minimum npc je aktivních. Minimum vedlejších úkolů. Rozhovory jsou skoro zbytečné, prakticky nemají na nic vliv. Příběh je poměrně krátký a samotný závěr je trochu divný. Kdyby to bylo rozsahem a možnostmi jako Fallouty, tak by to bylo uplně super. Takhle je to spíše editor s tutoriálovým příběhem.
  • co je to meh? slovni internetova zk*rvenina?
  • Máte vůbec představu, co je inflace ?
  • oni skor myslia, ze nemozes deckera pouzit mimo boja - cize napriklad na odomknutie dveri/pocas dialogov v real time pohybe
  • A mně zas přijde, že vývoj her sleduješ z rychlíku.

3D textury tam pochopitelně jsou. Je to Unity.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit