Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevíte někdo, co dělají ty ley lines? někde na fórech jsem četl, že mají zvyšovat sílu kouzel/abilit a zkracovat jejich cooldown, ale zkoušel jsem to a minimálně cooldown byl stejnej...
  • Trošku mi vadila ta linearita, ale jinak jsem byl spokojený. Má to parádní atmosféru a kdyby to udělali trošičku víc otevřený ala fallout, tak by mi to nevadilo.
  • Pak OK. Vycházel jsem z prvního příspěvku v tématu "HIRED DECKER USELESS?". Další to již vysvětlují, bohužel jsem do toho tématu již nevrátil a protože jsem sám byl decker nebylo třeba to zkoušet.
  • Na fóru píši, že použili Unity 3D. Taky tam borec řešit ten save když Unity 3D engine umí ukládat kdykoliv a dával tam příklad...¨
    Grimrock má taky vlastní engine a mají to OK.

Asi je tam moc lidí. 30 Lidi na tak malou hru? Grimrock pár lidi a mají vlastní engine. Warhorse zhruba 30 lidí a dělají tam složité věci a kolik toho udělali za tu dobu.
  • "Tuším, že NPC decker nemůže deckovat konzole tedy je na nic. (píše se to na oficiálním fóru)" Je blbost, najmul jsem si deckera a do systemu se mohl normalne pripojit.
  • Důležité tipy které hra sama neřekne:
    -Používat Alt na ukázání použitelných věcí
    -Hra se uloží jakmile vlezete do nové mapy, jinak se neuloží.
    -Programy jsou napořád a to samé platí pro programové pomocníky v matrixu jako je vrah, útočník a průzkumník které lze zakoupit
    - Najatým borcům nelze nic měnit ale lze jim darovat věci které se spotřebují po jednom použití (lékárny, granáty, fetishe a boosty)
    - Když to nepožijí, tak jím to nelze sebrat a nechají si to. Je tedy potřeba vybrat to co se opravu hodí jinak si to prostě nechají
    - Tuším, že NPC decker nemůže deckovat konzole tedy je na nic. (píše se to na oficiálním fóru)
    - Trochu si zlepšete sílu jinak vaše postava si hodí granát skoro pod nohy.
    - Více kouzelných pastí/bariér lze dávat na jedno políčku.
  • Tak, když dáš Alt tak vidíš zda můžeš vyvolat určitého summona zdarma. Jinak potřebuješ ten předmět který nemohu napsat protože to je zakázané slovo :). A když dám + 4AP tak a ten NPC šaman měl skill tuším kolem 4-5 tak dost mizel.
  • Baldur52
    Hra to není dokonalá, ale je to Shadowrun jak jsem si ho přál. Užívám si to a líbí se mi styl vyprávění a způsob jakým autoři textovou formou dobarvují svět a postavy, s kterými se setkáváte. I tímto hra zachovává kouzlo své papírové předlohy a zároveň dává možnost kreativním lidem z komunity vytvořit vlastní Run, přičemž se nemusí až tak trápit s grafickou dokonalostí modelů postav či předmětů, když jim může pomoci Vypravěč.

Za mě tedy velká spokojenost a jsem rád, že se jedno z těch kickstarterových izometrických RPG povedlo. Další prosím.
  • Vytvořit vlastní engine s editorem a podporou pro uživatelský obsah taky není levná věc. Warhorse ani FTL se do toho nekvalifikuje.
  • To samé super brokovnice které podle pravidel nejsou tak super. Hlavní první dovednost je skvělá.
    Ale jako za 25M bych čekal více. Hlavní problém vidím v tom, že tam bylo asi moc lidí.
    FLT pár lidí. Grimrock pár lidí atd... A hry jsou skvělé. Jestli zde opravu platili 25 lidi jako tak to by tam mělo být věcí...
  • Budu hnidopich ale tohle je divný.
    Jestliže vezmu, že na vývoj šlo 70% jak psal Fargo v rozhovoru ohledně jeho úspěchu na KS Tak mají 25M. Podle About Us je tam asi 25 lidí. A vydali za rok a něco. Taky měli svoje prachy. Podle Stretch Goals by tam mělo být asi 2-3x více obsahu. Tedy kdyby se hra pouze zaplatila tak by asi měla 3 hodiny město bez lidí? To samé hudba, byla by tam tedy jedna skladba? Podle seznamu skladem to není nijak slavné a je tam prostě hudba pro jednotlivé prostředí jako všude. To je normální a žádný obsah navíc.
    Zde mají hlavní náklady na lidi. Nemají super drahý engine apod. Tedy čekal bych, že tam bude hodně textu a dokáží co umí. Navíc je na to možná moc lidí. Opět to přirovnám k Warhorse kde je asi stejně lidí ale dělají tam mnohem složitější věci a za rok toho udělali opravdu hodně v porovnáním s tímto. A to na tam makalo zhruba stejně lidí!
    - O to horší když to porovná s FLT které měli 9X méně. Je tam hodně super hudby, hra je slušně dlouhá a je tam nějaký text. Styl je podobný i když modely postav nejsou tak dobré jako zde a není tam tolik drobností. Ale FLT za ty prachy naprosto sedí. Taky na tom nemakalo tolik lidí.
  • MickTheMage
    Jop, nepotrebujes hru na 200 hodin, aby si si ju poriadne uzil.
  • Tak bude to DLC Berlín a snad i předělávka hlavní hry jestli to nebude řešit patch.
    Já tedy prošel nemocnici lehce ve dvou (šetřil jsem prachy). Asi to půjde celé sólo ale to bude někde dost složité.
  • Jakožto býválý hráč Shadowrunu jsem poměrně zklamán. Kybernetika ořezaná na drát, bioware chybí úplně, 4 druhy zbraní od každého typu, nulová upravitelnost (Podle pravidel SR se do každé zbraně dá nacpat několik doplňků. I obyčejná pistole pojme 3-4.). Šaman vyvolává elementály místo přírodních duchů, jen pár (7?) totemů na výběr (Kojotí totem dává bonusy? Od kdy?). Mág neumí vyvolat elementála, na výběr jen pár kouzel (Kde je sakra vylepšená neviditelnost a lítání? Aspoň že je ohnivá koule. :) Rigger a jeho sondy... Tam ani nebylo moc co ořezat (Neberu-li v potas Janes Riggers Registry.). Deckera a jeho útočný programy sem si taky představoval úplně jinak. Ale nic, no. Co bych chtěl za dva milony dolarů. Aspoň že se to dopbře hraje. ;)
  • ono taky co čekat od hry za par dolaču, zbytek co se vyzbiral na kickstarteru šel na novy auta a baraky
  • jo a jeste ten shaman je u toho zkriplenej -AP, je to takovej fantasy rigger a ten mi prisel teda lepsi (ja teda nepouzival ty predvoleny, udelal jsem si svoje panacky pro ruzny povolani)
  • Sranda si číst hororové příběhy díky systému ukládání. Sice ten systém je hovadský ale abych se z toho vyloženě podělal jako někdo na oficiálním fóru to teda ne. Četl jsem, že nějaký chudák nemohl udělat boj na hřbitově a strašně mu vadilo, že musel pokaždé znova.
    Tam mně spíše, zarazilo jak jednal/nejdnal hlavní hrdina. Vypadalo to úsměvně. Prostě stojí nikde protivníci a nechá NPC dělat co si chce.
  • to nevim, toho jedinyho jsem ani nezkousel... jestli se daj vyvolavat jenom v urcitych mistech (napr. z louze) nebo za litr ze sutru, a pak jeste v pulce boje zdrhne, to mi prislo moc random *7*
  • Bude oficiální DLC.
    A na fóru se zatím řeší co a jak v editoru udělat a hlásí se chyby.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit