-
opráci se nebojím.téma bylo :škoda že hra není v cz.poučovat nepotřebuji to s i nech pro jiné.
-
oni si hlavně ještě stále myslí, že jsou nějaká velmoc... *7*
jinak nic proti, je to krásná země, ale Pegouta ani Renaulta bych si nikdy nekoupil -
je to hlavně na Kima, co procestoval půl světa.
Zvláštní, kamarádi taky hodně cestují (na endurech) a bez ruštiny by byli úplně v loji...to by mě zajímalo, jak cestuješ ty? Že by po hotelech? -
já to okolo sebe slýchám pořád, možná je to "nemoc" mého regionu
-
P.S. jak jsou v kurzu poslední dobou tahovky, dostal jsem chuť na "Incubation" ... a možná i Jagged Alliance 2. Škoda, že tyhle dvě hry novodobou konkurenci postrádají. XCOM sice na chvilku zabavil, ale po pár hodinách se už určitý nelogičnosti nedaly přehlížet.
-
Pokuď mi něco neuniklo, tak si tu nikdo nestěžoval, že nemá práci?
-
to je debata jak u tajtrlíků
Honosíte se tu věkem pánové (ne kluci), takže si nestěžujte na nedostatek práce, když nejste shcopný zvýšit svou hodnotu na trhu práce a odmítáte se ze zásady učit. Já se učim nepřetržitě od od 2. ročníku střední školy. Dálkově dodělávám VŠ, po večerech čtu knížky v AJ. Jak bude čas pustím se do oprášení NJ a klidně do nového jazyka (klidně do ruštiny).
Tady to začíná a končí = česká lenost. Kdo na sobě pracuje, práci si najde. A pak tu jsou ti, kteří žádný jazyk vlastně nepotřebují, tak proč by se učili...a není to jenom jazyk. Kurzy na svářečáky, paragraf 50, učit se s linuxem...... -
Za ty prachy tedy drahá hra na tablety :)
-
A ten trouba pod tebou to pro jistotu bezhlave opise :)
-
Nerozumim, mohl bys mi to nakreslit?
-
Je to rebel!
-
a ty umíš podle toho co čtu, tak asi ne co? *1*
-
Mám. A svou chybu umím přiznat.
-
Neumi rusky, nemecky, anglicky a cesky dle jeho komentaru taky ne. Aspon ze ma ty ruce.
-
f*ck tourism! nechceme vase penize! tahnete zpatky odkud jste prisli!
-
Mas na mysli standard?
-
Jak rikas ... nebylo za prvni republiky standartem pro maturanta umet aspon dva svetove jazyky? :)
-
Ja viem napríklad anglicky veľmi dobre, vpohode sa dorozumiem, filmy keď nemôžem nájsť s dabingom alebo titulkami tak si pozriem aj aglicky, ale hru kde je také kvantum textov a polka hry je o dialógoch si radšej zahrám česky, ako všetky takéto adventúry alebo rpg
-
Tak si rukama, nohama a s úsměvem zahraj Shadowrun returns.
-
proč by se mel učit když to nepotrebuje *8* *7*