Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x_ander
    Na cestách nebo při hraní nelokalizované hry ti ten mateřský jazyk hodně pomůže. A umět angličtinu není nadřazenost, ale standard.
  • dobře napsáno
  • já ho tak procestoval a stačilo to.ruce, nohy ,usměv.vic sem nikdy nepotřeboval.a šlo to.
  • Já spíše doufám, že vymírající druh jsou lidi jako ty a ten exot o řádek výše, prostě ti, kteří neustále musí v diskuzích připomínat svou nadřazenost jen proto, že si o sobě myslí, jak jsou světoví, protože umí anglicky.
    Ano, neznalost cizího jazyka v dnešní době člověka asi značně omezuje, ale nevidím důvod, proč se o takové lidi neustále otírat a navážet se do nich. *11* Třeba zase umí narozdíl od vás skvěle náš mateřký jazyk a to se také cení v době, kdy se převážná část populace dorozumíva slovy jako omg, wtf apod.
  • x_ander
    Kim: Což zrovna u někoho, kdo tvrdí, že procestoval půlku světa, a přitom neumí anglicky, moc nesedí.
  • mne se moc libi ta holka
  • Náhodou, tahle reklama je alespoň dobrá v tom, že se člověk dozví, co se inzeruje, než se to po těch 5 vteřínách dá přeskočit.
    U žádné z dalších reklam na tomhle serveru jsem se nedozvěděl, co se v ní prezentuje, protože jsem ji mohl přeskočit dříve, než to vyšlo najevo :-)
  • paráda, přesně někam jedeš nauč se zaklad nebo si nos slovníček.
  • ucho
    mě když se někdo ptá na cestu anglicky, tak mu odpovídám česky :) já mu rozumím, jestli on mně ne, to není můj problém, jsme v česku :D
  • fašismus má možná s nacismem podobnou ideologii ale to už jsme jinde
  • hele plaminek, klidně si hoř jako ohynek a kecéj si s Jolandou Generátorem náhodných slov,ale neprovokuj
  • vlastik.plaminek
    To není o líbení, ale o ochotě se učit nové věci. Ta tu jaksi schází.
  • Robotron3
    To byli i fašisti.
  • když si to necháme líbit
  • AAaa nesnasim tu reklamu na E2, to uz radsi Blaník !
  • ano jsou to nacionalisti a to je dobře.jen tak se zachrání.
  • vlastik.plaminek
    Jenomže ten banánistán plný blbců jsme v tomhle případě my.
  • Black_Hand
    manchester je jeste relativne ok. liverpoolsky scouse me bavi vic.
  • x_ander
    Spíš přesně naopak. Chceš si koupit produkt, který je anglicky? Tak buď se anglicky nauč, nebo to nekupuj.

To je ale bohužel výsledek naší společnosti, která je v tomhle strašně zaprděná. Všechno ať máme nejlíp s dabingem, hlavně žádná angličtina. To je pak srovnání urovně angličtiny Čechů, oproti např. severským zemím, kde dabing neexistuje a všechny filmy jedou v angličtině, naprosto k smíchu.

A nemusíš jezdit dělat zedníka do irska, aby ses musel učit anglicky. To ti vážně nebylo blbé při svých cestách se domlouvat rukama? To by ti nebylo blbé, kdyby tě někde u nás na ulici zastavil cizinec, ptal se tě na cestu a tys nebyl schopný mu pomoct? A jasně, nebudeš se asi učit anglicky kvůli nějakému cizinci, na kterého narazíš párkrát za život, ale hned by ti to pomohlo třeba u těch her.
  • proč já dělat do irska zedníka ani skladnika dělat nepojedu.jsem v čechách tak že česky.chceš u nás něco prodávat tak ať je to v češtině.nelíbí? prodávej si to u vás v banánistánu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit